Watford – Manchester Utd. 2:0 (kon.) | Tottenham – Chelsea 0:2 (kon.)
konec
Watford FC
2:0 (0:0)
Manchester United
Neděle 22.12.2019, 15:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:53:02)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 16:11.
     
    Je konec! Domácí Watford překvapivě poráží Manchester United 2:0 a získává důležité tři body v boji o záchranu. V prvním poločase se přitom hrálo hodně opatrně. Jedinou šanci první půle měl na svědomí Martial, ale jeho lob skončil nad břevnem! Po změně stran ale domácí Watford dokázal rychle udeřit, když se prosadil Ismaïla Sarr! Čisté svědomí navíc nemá ani brankář David de Gea. O další čtyři minuty později navíc přidal druhý domácí zásah z penalty Troy Deeney! Hosté ve zbytku utkání sice tlačili, ale recept na skvělou obranu Watfordu dnes hledali marně.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Anthony Martial se z levé strany prodral do pokutového území, kde si míč přehodil na pravačku, ale jeho technický pokus zalepil Foster do rukavic.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Craig Cathcart (Watford FC).
     
    90+2
    Luke Shaw neuspěl v souboji se Successem, který hlavou prodloužil míč za obranu Manchesteru United. Domácí celek teď nasbíral cenné sekundy k dobru.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Luke Shaw odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže střídající Pogba se k jeho pobídce nedostal. Domácí následně odkopli míč do bezpečí.
     
    89
    Shaw oslovil krásnou přihrávkou Juana Matu, který měl kolem sebe dva hráče ve žlutém a nedostal prostor pro zakončení. Watford už je opravdu blízko.
     
    88
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Ismaïla Sarr, přichází Isaac Success.
     
    87
    Troy Deeney si v dalším hlavičkovém souboji s Maguirem pomohl nedovoleným zákrokem. Rozhodčí měl střet přímo před očima a odpískal faul.
     
    86
    Anthony Martial chtěl vzít tíhu okamžiku na svá záda, obešel hned tři hráče ve žlutém, jenže nakonec zavrávoral a vůbec nezakončil.
     
    85
    Hughes uspěl v souboji na pravé straně a následně zakopl míč daleko na polovinu Manchesteru United. Hráči v červeném vypadají hodně podráždění.
     
    84
    Shaw opět potáhl míč až na hranici velkého vápna, kde jej předal Pogbovi, který zkoušel technický obstřel, ale Foster vytáhl povedený zákrok!
     
    83
    Luke Shaw měl moře prostoru v pokutovém území, jenže jeho centr levačkou prosvištěl malým vápnem bez jakékoliv teče.
     
    82
    Deeney prošel po levé straně do pokutového území, kde si přehodil míč na levačku, ale Wan-Bissaka se k němu stačil na poslední chvíli vrátit.
     
    81
    Juan Mata chtěl rychle rozehrát, jenže rozhodčímu se nelíbilo, že míč nestál a nechal rozehrávku opakovat. Hráčům Manchesteru United se to vůbec nelíbilo.
     
    80
    Wan-Bissaka chtěl překvapit obranu Watfordu nadýchaným obloučkem do pokutového území. Foster ale vystartoval ven z branky a schoval míč do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 50. Sarr (Kabasele), 54. Deeney (pen.)

    Karty:   36. Capoue (WAT), 51. Doucouré (WAT), 90+2. Cathcart (WAT) – 38. Shaw (MAN)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 16:11.
    Watford FC: Foster – Mariappa, Kabasele, Cathcart, Femenía – Capoue (77. Pereyra), Hughes – Sarr (88. Success), Doucouré (69. N. Chalobah), Deulofeu – Deeney.
    Náhradníci: Gomes – C. Dawson, A. Gray, N. Chalobah, Masina, Pereyra, Success.

    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw – McTominay (73. Mata), Fred – James (58. Greenwood), Lingard (64. P. Pogba), Rashford – Martial.
    Náhradníci: Romero – Greenwood, Mata, N. Matić, Pereira, P. Pogba, Young.

    Diváci: 21 488
    bahis siteleri