Arsenal – Chelsea 1:2 (kon.) | Liverpool – Wolverhampton 1:0 (kon.) | Manchester City – Sheffield Utd. 2:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:0 (1:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 29.12.2019, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec žádnou další branku nepřineslo, Liverpool se tak může radovat z těsného vítězství 1:0. Druhý poločas nám pro změnu nabídl o trochu vyrovnanější podívanou, avšak oba celky se trápily v přechodové fázi. Liverpool navíc zvolil hodně zodpovědnou taktiku, při které se snažil soupeře nepouštět do vyložených šancí, což se mu dařilo plnit na jedničku. (19:26:19)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 7:3.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Konec tohoto zápasu se pomalu a jistě blíží. Liverpoolu se povedlo nasbírat další cenné vteřinky, svého soupeře navíc nepouští k nebezpečné vzdálenosti od své branky.
     
    90+2
    Liverpool FC dostal možnost k provedení autového vhazování z levé strany. Roberton se pokoušel najít Origiho, avšak ještě před ním úspěšně zakročil Jiménez.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Z hranice pokutového území pálil Saïss, ani on však neohrozil branku Alissona.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Liverpool je blízko k dalšímu vítězství. Obě mužstva ještě musí počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Jedno je jisté, ani jeden z celků už nebude moci vystřídat. Jako poslední si střídání připravil domácí trenér Jürgen Klopp, který současně poslal na hřiště hned dva hráče.
     
    86
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází James Milner.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Divock Origi.
     
    84
    Mané se po jednom ze soubojů ocitl na zemi, avšak pro sudího to nebylo signálem pro odpískání. Naopak se pokračovalo ve hře, hosté daleko nedoběhli.
     
    83
    Wolves se tak pokusil zahrozit prostřednictvím rohového kopu z levé strany. Do vzduchu se dostávala smečka hráčů ve žlutých dresech, žádný ale míč nezasáhl.
     
    82
    Po domácí mohlo být zle. Jiménez si dle pomezního dokázal načasovat náběh za obranu, následně se dostal až před Alissona, jenomže na poslední chvíli zakročil Gomez.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut, koncovka bude ještě hodně zajímavá. Liverpool totiž drží ošemetné jednobrankové vedení.
     
    80
    Už to vypadalo, že se Salah dostane do vyložené šance, avšak na poslední chvíli se povedlo zakročit vracejícímu se Coadymu, který tak nepřipustil zakončení.
     
    79
    Kilman se zdá být v pořádku, alespoň o tom vypovídal předchozí zákrok uvnitř šestnáctky. Tento mladý obránce totiž odkopával balón před dotírajícím Salahem.
     
    78
    Do kombinace se po kratší době zapojil také Mané, který si dal pozor na napadajícího Moutinha. Proto raději ještě zvolil zpětnou nahrávku až na van Dijka.
     
    77
    Zdravotní problémy má hostující obránce Kilman, který po střetu se Salahem ulehl k zemi. Wolves využil všechny možnosti ke střídání, Kilman zkrátka musí pokračovat.
     
    76
    Robustní Traoré si poté dokázal najít ideální prostor k centru do šestnáctky, nicméně jeho vzdušný bochánek zaplul daleko vedle branky. Alisson se za míčem pouze ohlédl.

    David Suchý

    Branky: 42. Mané (Lallana)

    Karty:   45+1. Lallana (LIV) – 45+4. Nuno Santo (trenér) (WOS)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 7:3.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Robertson – Lallana (67. Keïta), J. Henderson (C), Wijnaldum (86. Milner) – M. Salah, Firmino (86. Origi), Mané.
    Náhradníci: Adrián – Elliott, Jones, Keïta, Milner, Origi, N. Williams.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Kilman – J. Castro, Dendoncker (58. Traoré), Neves (58. Saïss), Moutinho, Vinagre – Neto, Diogo Jota (72. Jiménez).
    Náhradníci: Ruddy – Cutrone, Doherty, Jiménez, Otasowie, Saïss, Traoré.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn

    Diváci: 53 326
    bahis siteleri