Příbram – Klatovy 1:2 (0:1 po s.n.) | Nová Paka – Řisuty 4:5 (1:3 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 10:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Kolín – Tábor 2:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Trutnov 3:6 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 2:11 (kon.) | David Servis – Kobra 6:4 (kon.) | China Golden Dragon – Písek 2:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 3:6 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 2:1 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
6:4 (4:1, 0:1, 2:2)
HC Kobra Praha
Sobota 04.01.2020, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga skupina Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je hotovo, David Servis nakonec zvládl velmi těsný závěr zápasu a může se radovat ze tří bodů do tabulky. Ty si vybojoval především v parádní první periodě, kdy vstřelil čtyři branky. (20:08:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    David Servis právě vstřelil branku!
    Se vší pravděpodobností je pro dnešek rozhodnuto. ROMAN ŠULČÍK si pro sebe sebral kotouč v obranném pásmu, pak přejel do středního pásma a zamířil přesně do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    58:55
    Sochůrek by rád odešel už o něco dříve, na střídačce zůstává ale až nyní. David Servis se totiž provinli zakáznaým uvolněním, bude se tak vhazovat před Hauserem. Kobra v šesti.
     
    58:04
    Martin Beránek se ujal kotouče v obranném pásmu a dojel s ním až do toho útočného. Zde pak schoval střelu chytře za obránce. I s tímto řešením však Sochůrek počítal a připsal si důležitý a pohotový zákrok. Kobra si záhy bere oddychový čas.
     
    57:02
    Na ledové ploše se toho nyní moc nedělo. K videní byly spíše jen méně přehledné situace v netrulním pásmu. Poté se Kobra přesouvá do ofenzivní zóny. Uvidíme, zda se prokombinuje až k případnému vyrovnání.
     
    55:06
    Kamli Bříška si šikovně sjížděl za českobudějovickou obranu tak, aby mohl dostat přihrávku a dostat se do samostatného úniku. Bohužel pro něj a Pražany ale jeden z domácích přihrávku zastavil a celou akci znemožnil.
     
    54:23
    Tondr vystřelil i nyní, tentokrát jeho pokus také nebyl vůbec špatný! Hattrick však zatím nekompletuje. Jeho pokus byl velmi razantní, nakonec ale zaduněl jen o zadní mantinel.
     
    53:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na velké drama! Mrkvička vypálil od modré čáry, načež kotouče před brankou se pak ještě dotkl LUKÁŠ TONDR, který tak zapsal svou druhou branku v utkání. Asistence: Jakub Mrkvička, Kamil Bříška.
     
    52:54
    Jan Smejkal se zkoušel společně se svými spoluhráči dostat do rychlého protiútoku. Nakonec se místo toho ale dostal se svou formací jen do postavení mimo hru, bude se tak vhazovat.
     
    51:39
    Tomáš Vak si mohl vybrat, jestli přihrát Petru Škopkovi, nebo vystřelit. Nakonec vybral druhou možnost. Jeho projektil letěl blíže k tyči, nicméně Sochůrek předvedl dobrý zákrok, když schoval puk přesně v lapačce.
     
    50:26
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tondr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:58
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané se radují z páté a zároveň velmi důležité branky! Vojtěch Doktor posunul kotouč na PETRA ŠKOPKA, který vystřelil z první. Ze své hole vyslal obrovskou ránu, která ještě zazvonila o tyč a pak zapadla až za Sochůrkova záda. Asistence: Vojtěch Doktor, Miroslav Tejko.
     
    48:31
    Petr Škopek pálil od modré čáry, a to hned dvakrát. První pokus vytáhlého útočníka trefil jen obránce, druhým už trefil výstroj brankáře Sochůrka.
     
    47:40
    Hostující celek se v oslabení zatím poměrně solidně brání. David Servis se do pásma dostal jen na chvíli, přičemž si ale žádnou střeleckou pozici nevytvořil.
     
    46:36
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Davídek – 2 min., držení).
     
    46:01
    Martin Beránek nahazoval kotouč od modré čáry. Jeho nahození nemělo potřebnou razanci. Ještě se ho ale pokusil tečovat zřejmě Vojtěch Krcho, který však plachtící kotouč jen těsně minul.
     
    45:12
    Štěpán Hřebejk obral jednoho z hostujících hráčů o kotouč, díky čemuž se dostal do střelecké pozice. Jeho pokus mířil k bližší tyčce, s čímž neměl Sochůrek obtíže a svůj tým podržel.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Vak (Šulčík), 5. Beránek (Krcho, Silný), 9. Tejko, 11. Sičák (Škopek, Šulčík), 49. Škopek (Doktor, Tejko), 60. Šulčík – 7. Šťastný, 31. Hlinka (Smejkal), 45. Tondr (Bříška, Bárta), 54. Tondr (Mrkvička, Bříška)


    HC David Servis Č. Budějovice: Hauser (Němec) – Sičák, Dudáček, Krtek, Doktor, Svach, Škopek, Lytvynov – Hřebejk, Sumerauer, Beránek, Marek, Šulčík (C), Ferebauer, Silný, Krcho, Tejko, Vak
    HC Kobra Praha: Langer (21. Sochůrek) – Popela, Šteiner, Mrkvička, Šefl – Tondr, Davídek, Hlinka, Šťastný, Hotěk, Heldák, Novák, Bříška, Smejkal, Bárta, Petrov, Antončík (C)

    Rozhodčí: Šperl – Žídek, Dědek
    ocianews.com