Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:6 (2:3, 0:2, 3:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 04.01.2020, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga - o účast v předkole • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Patrik MIŠKÁŘ - 5:6
     
    59:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hostům stačilo sedmnáct vteřin přesilové hry a infarktový závěr utkání nakonec nejspíše zvládnou! Před branku si najel PATRIK MIŠKÁŘ a z první našel místo u pravé tyče po žabičce od Lukáše Žalčíka. Zapisuje hattrick a vedoucí branku – 5:6. Asistence: Lukáš Žálčík a Jaroslav Mrázek.
    58:46 Ondřej SMETANA - 5:5
     
    58:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Pátá branka Slovanu v přesilovce a stíhací jízda dokonána! Vzal za to jako správný kapitán ONDŘEJ SMETANA, který propálil od modré úplně vše! Risk bez brankáře dokonale zúročen- 5:5! Asistence: Daniel Kružík.
    53:45 Daniel KRUŽÍK - 4:5
     
    53:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je zaděláno na drama! Slovan zpátky v utkání! Čtvrtá branka v přesilové hře! Nacvičená kombinace, kdy Jiří Severa poslal kotouč přes celou šíři útočné třetiny a z první se do kotouče opřel DANIEL KRUŽÍK – trefil bezchybně – 4:5! Asistence: Jiří Severa a Ondřej Smetana.
    42:51 Jakub MÜLLER - 3:5
     
    42:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    I třetí branku vstřelil Slovan v početní převaze! Tentokrát trošku šťastně,ale přeci. Daniel Kružík nahazoval kotouč do brankoviště a kotouč se od brusle JAKUBA MÜLLERA odrazil do sítě – 3:5! Asistence: Daniel Kružík.
    36:52 Matěj NOVÁK - 2:5
     
    36:52
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábí odskakují na tříbrankový rozdíl! Po levém mantinelu ujel MATĚJ NOVÁK a našel mezeru mezi betony Davida Stahla – 2:5. Asistence: Dominik Knap a Jakub Březák.
    34:18 Patrik MIŠKÁŘ - 2:4
     
    34:18
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hodně laciná branka na úkor Slovanu. V oslabení celkem pohodlně zakombinovala kompletní čtveřice Jestřábů a na konci této kombinace byl zakončující PATRIK MIŠKÁŘ, který propálil Stahla! Branka v oslabení a dvoubrankové vedení hostů – 2:4! Asistence: Lukáš Krejčík a Martin Jandus.
    19:11 Jan HAVEL - 2:3
     
    19:11
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec Slovan přesilovku využil! Druhou brankou oslavil svůj návrat po zranění JAN HAVEL, který si počkal na přihrávku od Tomáše Vildumetze zpoza branky a ranou po ledě procedil puk pod betony Štůraly – 2:3! Asistence: Tomáš Vildumetz a Petr Maršoun.
    11:14 Patrik MIŠKÁŘ - 1:3
     
    11:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi zúročují svou herní kvalitu. Lukáš Krejčík našel mezi kruhy PATRIKA MIŠKÁŘE a jeho rychlý švih se za zatřepal v horním růžku domácí klece – 1:3! Asistence: Lukáš Krejčík a Jaroslav Mrázek.
    10:08 Kryštof OUŘADA - 1:2
     
    10:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Souhra dvou bývalých svěřenců Slovanu znamená vedení Hanáků. Tomáš Jandus projel středním pásmem jako nůž máslem a od levého mantinelu servíroval dokonalou přihrávku na zakončujícího KRYŠTOFA OUŘADU – 1:2! Asistence: Tomáš Jandus.
    04:46 Jan HAVEL - 1:1
     
    04:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a Slovan využívá také hned svou první přesilovou hru! Klíčem k úspěchu bylo to, že Vladimír Brož udržel útočné pásmo. Poté obdržel přihrávku do vyložené šance Petr Maršoun, který ještě Štůralu nepřekonal, ale veliký důraz prokázal navrátilec do sestavy domácích JAN HAVEL a dorazil puk do sítě – 1:1! Asistence: Petr Maršoun.
    02:25 Dominik HRNÍČKO - 0:1
     
    02:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí už byli v plném počtu, když Tomáš Divíšek nabil na modrou Martinu Jandusovi, jehož střelu tečoval na brankovišti chirurgicky přesně DOMINIK HRNÍČKO – 0:1! Asistence: Martin Jandus a Tomáš Divíšek.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 5. J. Havel (Maršoun, Vildumetz), 20. J. Havel (Vildumetz, Maršoun), 43. Müller (Kružík), 54. Kružík (Severa, Smetana), 59. Smetana (Kružík) – 3. Hrníčko (M. Jandus, Divíšek), 11. Ouřada (T. Jandus), 12. Miškář (L. Krejčík, Mrázek), 35. Miškář (L. Krejčík, M. Jandus), 37. M. Novák (Knap, Březák), 60. Miškář (Žálčík, Mrázek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Brízgala) – Smetana (C), Müller, Hes, Vl. Brož (A), D. Málek, Veber, Zukal – Tůma, Filip, Kružík (A) – Krliš, Vildumetz, Maršoun – O. Bláha, J. Havel, Severa – Grim, Houška, Jelínek.
    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (D. Dvořák) – Mrázek, Muška, Husa, P. Krejčí, Březák, Hamrlík, M. Jandus – L. Krejčík, Miškář, Žálčík (C) – Hrníčko, Divíšek (A), Nouza (A) – T. Jandus, Chlán, Ouřada – M. Novák, V. Meidl, Knap.

    Rozhodčí: Pavlovič, Jechoutek – Polák, Ševic

    Diváci: 583
    ocianews.com