Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:0, 1:4, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 04.01.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:36 Jakub SKLENÁŘ - 2:4
     
    35:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se to už domácím povedlo a snižují na rozdíl dvou branek. Havel vysunul dalekonosnou přihrávkou JAKUBA SKLENÁŘE, který uháněl před Stezku, kterého pak překonal svižnou ranou, kterou vymetl Stezkův roh v brance – 2:4. Asistence: Radek Havel a Viktor Lang.
    29:37 Lubomír MALINA - 1:4
     
    29:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen přesilovou hru využívají a navyšují svůj náskok. Bednář poslal puk na modrou čáru, odkud pak Pavláta propálil LUBOMÍR MALINA a vyhnal ho tak z branky – 1:4. Asistence: Lukáš Bednář a Nicolas Werbik.
    27:29 Petr FRIDRICH - 1:3
     
    27:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po devíti vteřinách od vedoucí branky hostů navyšují Havířovští své vedení a jdou do dvoubrankového náskoku. PETR FRIDRICH svižnou střelou vymetl pavučiny v Pavlátově síti a Chomutov tak musí dohánět už dvoubrankové manko – 1:3. Asistence: Jozef Baláž.
    27:20 Jakub DOKTOR - 1:2
     
    27:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání a poprvé v utkání jdou do vedení. Dvořákovu sraženou střelu dostal za záda Pavláta JAKUB DOKTOR a Piráti tak ztrácejí jednu branku – 1:2. Asistence: Jan Dvořák a Filip Seman.
    21:42 Jan DVOŘÁK - 1:1
     
    21:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hned po vhazování před Pavlátem se ke střele na pravé straně dostal JAN DVOŘÁK a svou přízemní střelou pak domácího brankáře prostřelil – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jozef Baláž.
    15:30 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    15:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí svou přesilovou hru využívají a otevírají účet dnešního zápasu. Před Alešem Stezkou vznikla obrovská skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval PETR STLOUKAL, který nakonec dotlačil puk za záda havířovského brankáře – 1:0. Asistence: Nicolas Hlava a Tomáš Pitule.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Stloukal (Hlava, Pitule), 36. J. Sklenář (R. Havel, Lang) – 22. Dvořák (Baláž), 28. Doktor (Dvořák, F. Seman), 28. Fridrich (Baláž), 30. Malina (L. Bednář, Werbik)


    Piráti Chomutov: Pavlát (30. Altrichter) – Rýgl, Žovinec, R. Havel, Piché, Blaha, Lang, Seemann – Hlava, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – J. Černý, Matyáš Svoboda, Chrpa (A).
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Kachyňa, Mrowiec, Malina (A), Nepokoj, Chroboček, L. Rutar, Ševěček – Kotala, F. Seman (C), Bambula – L. Bednář (A), Werbik, E. Němec – Fridrich, Baláž, Toman – Dvořák, Doktor, O. Procházka.

    Rozhodčí: Wagner, Micka – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 2 196
    thejrc.org