Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 04.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 David TŮMA - 2:0
     
    59:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši zvládli souboj o kotouč ve vlastním obranném pásmu a do útoku vyrazil Březina, jenž předložil kotouč DAVIDU TŮMOVI, ten se neukvapil, s kotoučem si popojel a následně skrz bránící hráče Přerova zavěsil do prázdné branky. Asistence: David Březina.
     
    58:20
    Klimeš je na střídačce, Přerov to zkusí v šesti!
     
    50:26
    Pšurný nyní našel mezi kruhy ideálně postaveného Kubeše, ten se střelou neváhal, ovšem pohotový reflex předvedl i vsetínský brankář Bláha!
     
    49:03
    Zubři budou nyní moct pomýšlet na vyrovnání, dvě minuty za hákování totiž fasuje Ondřej Slováček.
     
    47:22
    Tůma poslal kotouč na hranici přerovského brankoviště, kde si jej zpracoval Březina a pohotově vystřelil, puk jen těsně minul tyč přerovské branky!
     
    47:08
    Dnešní utkání sleduje 4020 diváků.
    43:10 Lukáš VOLF - 1:0
     
    43:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský Lapač propukl v jásot, domácí tým otevírá skóre dnešního zápasu! Po přihrávce Tepera si s kotoučem mezi kruhy najel LUKÁŠ VOLF a pohotovou střelou propálil dosud bezchybného Klimeše. Asistence: Jakub Teper.
     
    37:32
    Vsetín svírá vyčerpanou trojici Přerova, po přihrávce Pechance měl před sebou prázdnou branku Březina, ovšem vsetínský brankář trestuhodně trefil pouze brankáře Klimeše!
     
    36:45
    Komplikace pro Přerov, další dvě minuty za podrážení fasuje Tomáš Doležal. Vsetín bude po dobu jedné minuty a třiatřiceti vteřin hrát v pěti proti třem.
     
    36:18
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, na domácího Gorčíka si nedovoleně vyšlápl Martin Weinhold, jelikož si však vsetínský útočník nic nenechal líbit, putuje na trestnou lavici také, ovšem přerovský hráč to má za 2+2.
     
    29:52
    Goiš nyní vybojoval kotouč pro Krisla, přerovský kapitán pohotově vypálil z mezikruží a jen těsně minul branku Vsetína!
     
    24:37
    Přerov buší na otevření skóre! Velmi blízko k němu nyní byl Navrátil, jehož střelu Bláha vyrazil pouze před sebe a na dorážku se natahoval Doležal, Zubři nyní působí velké problémy vsetínské obraně.
     
    21:21
    Přerov ze svého náporu těží přesilovou hru, s důrazem u mantinelu to přehnal Ondřej Holomek a fasuje dvě minuty za krosček.
     
    20:52
    Moučka s Hejcmanem opět dělají vítr v obranném pásmu Vsetína, nejprve si zopakovali přečíslení 2 na 1 z první třetiny, které tentokrát Hejcman zakončil střelou z voleje mimo. Kotouč se však dostal na hůl Moučky, který to tentokrát zkusil sám, jeho střela pořádně štípla vsetínského brankáře, který se nyní musel činit, aby poprvé neinkasoval.
     
    18:00
    Přerov nyní dosáhl vstřelení branky, ta však nemohla být uznána, neboť Jan Berger si nyní lední hokej spletl s házenou a kotouč za vsetínského brankáře se dostal díky ruce hostujícího útočníka.
     
    17:09
    Tomáš Doležal se dostal ke střele z mezikruží a trefil horní tyč, od níž se kotouč znovu odrazil až ke střeše místního stadionu.
     
    16:47
    Přerov okamžitě při hře 5 na 5 přitlačil a Vsetín měl problémy. Dvě minuty za hákování fasuje Tom Ondračka a Zubři si zahrají první přesilovou hru v dnešním derby.
     
    15:10
    Slováčkovo nahození tečoval Dostálek a kotouč se svezl jen těsně kolem přerovské tyče!
     
    14:23
    Vsetín si zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání. Dvě minuty za krosček fasuje znovu Rostislav Šnajnar.
     
    11:00
    Přerov byl nyní v dobré příležitosti, Moučka vedl kotouč po pravém křídle a v přečíslení dva na jednoho je předložil Hejcmanovi, ten si kotouč nechal na čepeli a až poté vystřelil, kdyby však pálil z voleje, mohl trefit odkrytý prostor ve vsetínské brance!
     
    07:43
    Poprvé v dnešním utkání se vylučuje, na trestnou lavici míří hostující obránce Rostislav Šnajnar za nedovolené bránění.
     
    06:36
    Od modré čáry nyní nahodil Zbořil, do trajektorie puku vložil svou hůl Süss a Bláha na poslední chvíli dokázal zareagovat, Přerov má v úvodu utkání více ze hry.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 44. L. Volf (Teper), 60. D. Tůma (Březina)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Teper, Slováček, Holomek, Hryciow (A), Jeřábek, J. Drtina (C), Ondračka – Jonák, Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – L. Volf, Šilhavý, Vítek.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Krisl (C), Zbořil (A), Weinhold, Šnajnar, Forman – Navrátil (A), Pšurný, T. Doležal – Berger, Hejcman, Moučka – Š. Kratochvil, M. Kratochvil, Goiš – Číp, Süss, F. Dvořák – Kočica.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Lukš, Blažek
    bahis siteleri