Monaco – Remeš 2:1 (kon.) | Rennes – Amiens 0:0 (5:4 po pen.) | FBBP 01 – Lyon 0:7 (kon.)
konec
FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01
0:7 (0:2)
Olympique Lyon
Sobota 04.01.2020, 20:55 • Stade Marcel-Verchere (Bourg-en-Bresse) • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Lyonu, který svého soupeře porazil poměrem 7:0. I druhý poločas byl v režii celku z nejvyšší francouzské soutěži, Lyonu se povedlo vsítit dalších pět branek. Bourg-en-Bresse dnes nepředvedlo vůbec špatný výkon, nicméně svého soupeře pouštělo do nebezpečných protiútoků, za což byli potrestáni. Lyon tak naplnil roli favorita a může se tak radovat z postupu.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:11. (22:47:06)
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90+1. CHERKI - 0:7
     
    90+1
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tady to zavání pořádným debaklem, je tu sedmý zásah Lyonu! Kousek od vlastního pokutového území chyboval domácí M´Dahoma, což mělo fatální následky. Důrazným způsobem se totiž protlačil až do zakončení MATHIS RYAN CHERKI, který pohodlně přehodil brankáře Callamanda.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
    89. AOUAR - 0:6
     
    89
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden zásah v podání hostujícího celku! Skvělá kombinace za pokutovým územím nakonec vysunula HOUSSEMA AOUARA až před brankáře, ten ale na prudkou střelou pod břevno branky neměl šanci dosáhnout.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Další útočná snaha Lyonu končí postavením mimo hru, v něm se totiž nacházel Caqueret. Ofsajdové postavení posléze potvrdil také opakovaný záběr.
     
    87
    Na opačné straně se neohroženě prodíral středem hrací plochy Ribelin, který však narazil na důraznějšího Rafaela, jenž posléze raději oslovil brankáře Lopese.
     
    86
    Už to vypadalo, že sám na brankáře poběží hostující Gouiri, nicméně tento úmysl dokázal domácí Callamand rychle přečíst a míč raději schoval do svých rukavic.
    82. CAQUERET - 0:5
     
    82
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme pověstného bůra v podání Lyonu! Olympique se totiž bránil, nicméně poté vyrazil do dalšího rychlého protiútoku. Řešení nebylo zrovna ideální, avšak poté se z druhé vlny dostal k míči MAXENCE CAQUERET, který zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci.
     
    81
    Na levém křídle měl hodně prostoru Khous, který prudce centroval do malého vápna. Jeho nabídka nenašla nikoho ze spoluhráčů, až poté se k míči dostal Sacko.
     
    80
    Camara si pro spolupráci vybral vedle stojícího spoluhráče Sacka, který mu ihned vracel zpět na kopačku. Posléze přišlo na řadu další přenesení hry křížem.
     
    78
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Amine Gouiri.
     
    76
    Domácí hráči si vybojovali rohový kop, který směřoval na přední tyč. Obětavě šel po míči hostující Marcelo, kterému se povedlo odklidit hrací předmět do bezpečí.

    David Suchý

    Branky: 17. Dembélé, 41. Dembélé, 47. Terrier, 55. Cornet, 82. Caqueret, 89. Aouar, 90+1. Cherki

    Karty:   49. Lacour (FBB), 68. Khous (FBB) – 14. Tousart (LYO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:11.
    FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: Callamand (C) – Khous, Camara, Romany, Lacour – Ribelin, Sacko, Kraichi (58. Nabab) – Boujedra (62. Irep), Anani, Atik (62. M´Dahoma)
    Náhradníci: Pichot – M'Dahoma, Irep, Nabab, Dunand, Kone, El-Ouazzani

    Olympique Lyon: Lopes – Rafael, Marcelo, Denayer (C), Marcal – Caqueret, Tousart (57. Mendes), Aouar – Cornet (75. Cherki), Dembélé (78. Gouiri), Terrier
    Náhradníci: Tătărușanu – Andersen, Lucas, Mendes, Gouiri, Cherki, Tete

    Rozhodčí: Hadj Salem
    bahis siteleri