Třinec – Olomouc 2:3 (3:4 po s.n.) | Litvínov – Zlín 2:6 (kon.) | Sparta – Kladno 4:8 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 5:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:5 (1:1, 2:0, 1:4)
HC ZUBR Přerov
Neděle 12.01.2020, 12:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to vše, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (14:32:01)
     
    Přerov díky famózní třetí třetině, kde domácímu celku nasázel čtyři branky, těsně vítězí a odváží si cenné tři body. Základem úspěchu byla celkem nevídaná úspěšnost střelby a výborný Petr Žůrek v brance.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo dostat se zpátky do utkání, když využili přesilovou hru! FILIP DÖRING našel volný kotouč v závaru u pravé tyčky a poslal jej do pravé šibenice! Asistence: Jan Spudich a Tadeáš Svoboda.
     
    58:44
    Domácí hrají v šesti proti čtyřem – tedy bez brankáře. Dočkáme se zápletky?
     
    58:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Adam Holík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:08
    Tomáš Šilar byl dobře nalezen mezi kruhy, kde zakončoval do levé šibenice. Úžasný Petr Žurek v brance ale předvedl další luxusní zákrok, tentokráte hokejkou!
     
    57:25
    Tadeáš Svoboda se dostal podél levé strany až do brankoviště, kde se mu ovšem nepovedlo dostat kotouč do branky. Žurek dobře zakročil.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Ekrt.
     
    56:17
    Jan Vostiňák dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, kde měl dosti prostoru. Hned zakončoval, ale jen do betonu brankáře, který jeho nedůraznou střelu celkem snadno zlikvidoval.
     
    55:04
    Hosté v plném počtu.
     
    54:38
    Jan Spudich se dostal po levé straně do pásma a poslal puk do brankoviště. Neprosadil se ovšem oni ani spoluhráč z nadějné dorážky. Ta nakonec skončila vedle branky.
     
    53:54
    Petr Žurek si následně poradil se střeleckým pokusem od modré čáry, který skončil na výstroji brankáře. Hra se přerušuje a oba celky střídají.
     
    53:34
    Piráti kombinovali celkem solidně, ale zakončit se jim nakonec nepovedlo. Přerovští se pak po kombinační chybě dostali ke kotouči a vyhodili jej.
     
    53:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Michal Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:26
    Šimon Jobánek nyní dostal přihrávku přes celé hřiště a upaloval na branku. Cipleho chtěl překonat bekhendem na vzdálenější tyčku, ale tam betonem zakročil!
     
    51:33
    Domácí celek se pokouší dostat zpátky do utkání, ale nyní jeho snahu zastavil ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    50:32
    Jan Spudich nyní dostával přihrávku do prázdné branky, kde se mu ale nepovedlo ideálně zakončit a puk skončil nad brankou Žurka.
     
    50:14
    Dvě přerušení za sebou. Nejdříve byl ofsajd Přerova, poté skončil kotouč na střídačce domácího celku.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Ekrt (Svoboda, Kulich), 25. Ekrt (Svoboda, Kulich), 34. Svoboda, 60. Döring (Spudich, Svoboda) – 11. Tomiga (Hradil, Jobánek), 44. Halík (Hradil), 48. Šilhavý (Brázda), 49. Jobánek (Holík), 49. Holík (Halík)


    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Strážovský, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Pavlák, Ekrt.
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Kaprál, Koblížek, Svozil, Tomiga, Holík – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Halík, Hradil, Kuchta, Buršík, Mann, Jobánek, Šilhavý.

    Rozhodčí: Němec – Dyršmíd, Žižka
    thejrc.org