Pelhřimov – HC Vajgar 10:3 (kon.) | Králův Dvůr – Kralupy n. Vltavou 2:4 (kon.)
konec
HK Králův Dvůr
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 25.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Beroun • Krajská liga: Středočeský kraj • 18. kolo
Partner:
     
    Králův Dvůr dnes přes veškerou svou snahu tahal po většinu utkání za kratší konec a až na poslední minuty zápasu se nedokázali v zápase prosadit. Kralupy si z Berouna odváží zasloužené tříbodové vítězství, když se kromě ofenzivního výkonu mohli tradičně spolehnout na svou brankářskou oporu Jiřího Exnera, který byl až do 57. minuty stoprocentní.
    Ode mě je to pro dnešek vše a těším se u dalšího onlajnu napočtenou. (19:13:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Kralupy drží kotouč na svých holích, dnes si z Berouna odvezou 3 body.
     
    59:34
    Další šance kralupského prvního útoku, tentokrát se v ní ocitl Jakub Kaprál sám, když se prohnal po pravém křídle a pokusil se překvapit domácího brankáře bekhendem. Havel jeho pokus vyrážečkou vytěsňuje.
     
    59:05
    Jakub Kaprál našel profesorsky přesnou přihrávkou v mezikruží si před bránu najíždějícího Studenta, jeho střelu bez přípravy likviduje Havel.
     
    58:04
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!

    Na berounském zimním stadionu se rýsuje náznak dramatu. Střelu Piovarčiho Exner ještě vyrazil, ovšem k odraženému puku se dostal jako první nejúspěšnější domácí střelec JAKUB MAHEL a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Milan Piovarči, Tomáš Brém
     
    57:00
    Exner si záhy spravuje chuť a pokus Veselého od modré chytá s jistotou do své lapačky.
     
    56:13
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!

    Přes veškerou snahu dnes Jiří Exner čisté konto neudrží. O neposkvrněnost ho připravuje JIŘÍ VEBER, který tak dává svému mužstvu drobnou naději. Asistence: Martin Hamada
     
    55:16
    Mahelovi se před Exnerem zničehonic objevil na čepeli puk. Sám z toho byl ale tak překvapený, že než se vzpamatoval, byl pryč.
     
    53:42
    Další rychlý průnik Ondřeje Hampla, ani tento jeho bekhendový pokus úspěchem nekončí.
     
    52:18
    Domácí si teď připsal v závaru na kralupském brankovišti několik střeleckých pokusů, ovšem Jiří Exner všechny kryje. Nakonec posílají Kralupy kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    49:51
    Další kralupská příležitost. Brankář Havel se má v poslední fázi hry co ohánět. Dva na jednoho unikali Řehák se Studentem, druhý jmenovaný zkusil na domácího gólmana bekhendovou kličku, ale tentokrát byl Havel úspěšnější.
     
    49:31
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Krásnou individuální akci předvedl TOMÁŠ ROUBAL, který se prokličkoval až před domácí brankoviště, kde brankáře Havla s lehkostí objel bekhendem a doslova dovezl puk až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Davídek
     
    49:17
    Hosté v plném počtu.
     
    47:59
    Další kralupská šance v oslabení, tentokrát mířil bekhendem pod víko Ondřej Hampl. Hosté zatím v králodvorské přesilové hře vytvořili více šancí, než sami domácí.
     
    47:45
    Jakub Kaprál mířil ve vlastním oslabení sám na Havla. Jeho bekhendový pokus na vzdálenější tyč sice prošel výstrojí domácího brankáře, ale brankovou čáru nepřekročil.
     
    47:17
    Příležitost pro domácí dostat se zpět do zápasu. Na trestnou lavici usedá Ondřej Davídek, Králův Dvůr si zahraje přesilovou hru.
     
    47:11
    Jakub Sarše je po ledovacím procesu na střídačce zpátky na ledě a hned prověřuje tvrdou střelou od modré domácího brankáře. Ten zasahuje.

    David Palán

    Branky a nahrávky: 57. Veber (Hamada), 59. Mahel (Piovarči, Brém) – 7. Student (Řehák, David), 8. Brandejský (Hampl, Soukup), 25. Hanžl (Šarše), 50. Roubal (Davídek)


    HK Králův Dvůr: Havel (Černý) – Žáček, Veselý (A), Hrdlička, Klimeš, Chládek, Křížek, Branislav – Gebhart, Hamada (C), Brém, Mahel, Krásl, Piovarči, Veber, Hanzlík, Pánek (A)
    HK Kralupy nad Vltavou: Exner (Kresta) – Verbík R., David, Cafourek (A), Verbík J., Prášek (C), Šarše – Řehák, Kaprál (A), Student – Soukup, Hampl, Brandejský – Roubal, Hanžl, Davídek

    Rozhodčí: Petr Macháč — Kamil Nevařil, Jiří Matějček
    thejrc.org