CSKA Moskva – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 6:1 (kon.)
Petrohrad – N.Novgorod 4:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 26.01.2020, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou. (17:16:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto zápasu nakonec nenastoupil ani jeden český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 19
    Trestné minuty: 10 – 8
    Vhazování: 27 – 29
    Zblokované střely: 12 – 10
    Hity: 6 – 8
     
    Je konec! CSKA nakonec potvrdilo roli favorita, když v poslední periodě přidalo ještě další dvě branky. Nejprve Michail Grigorenko si vyměnil kotouč se spoluhráčem, načež si sjel k tyčce a pohodlně zakončil do odkryté sítě. O minutu později se navíc trefil ještě Kirill Kaprizov, který dostal přihrávku před branku, kterou nekompromisně proměnil střelou z první. To bylo z hlediska výsledku vše a Moskva bere dva body za výhru v základní hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Jevgenij Česalin posunul kotouč do strany, kam si najel jeho spoluhráč. Ten vyslal vcelku pěknou střelu, ale Ilja Sorokin stihl zasáhnout levým ramenem.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:19
    Danil Romancev se snažil získat kotouč za každou cenu, ale jen ho odpálil směrem k domácímu hokejistovi. Následně se navíc ještě hra přerušila.
     
    57:39
    Arťom Blažijevskij držel kotouč na své hokejce v obranném pásmu, navíc ani nikdo ze soupeřů se nesnažil napadat. Sibir už je s porážkou smířen.
     
    57:00
    Zbývají nám přesně tři minuty do konce třetiny i zápasu! Domácí hokejisté nadále drží kotouč na svých hokejkách a soupeře k ničemu nepouštějí.
     
    55:53
    První útočná formace domácího týmu se vydala do přečíslení, avšak nakonec jí to k ničemu nebylo. Střela byla totiž zablokována obráncem.
     
    55:15
    Alexej Jakovlev znovu vypálil. Hosté se ještě snaží něco udělat se stavem zápasu, ale střela výše zmíněného borce nedokázala rozvlnit síť branky.
     
    54:25
    Poslední komerční přestávka je tu!
     
    54:09
    Hosté se ještě snaží se zápasem něco udělat a Dmitrij Sajustov dorážel před gólmanem. Jeho dorážky ale k úspěchu v podobě snížení ale nevedly.
     
    53:35
    Michail Naumenkov jen zkontroloval kotouč letící do útočného pásma, ale za ním se už nevydal. Oba týmy následně vystřídaly a jsou zde čerstvé síly.
     
    52:51
    Juuso Puustinen dostal přihrávku mezi kruhy, ale byl dobře dostoupen soupeři, kteří ho nepustili ke střele. Jinak by z této situace mohlo přijít snížení.
     
    52:07
    Alexej Jakovlev dostal přihrávku do strany a táhl celou akci svého týmu. Jakovlevse nakonec dostal ke střele, ale Ilja Sorokin kotouč vyrazil do rohu.
     
    51:38
    Novosibirsk se prosadil skrze střední pásmo, ale nakonec se znovu nedostal ani ke střele.
     
    50:46
    Domácí hokejisté vyhráli buly v útočném pásmu a dostali se ke střele. ta přišla od modré, ale tuto ránu zablokoval někdo z hostujících hokejistů.
     
    50:01
    Michail Grigorenko zaútočil na svou druhou branku v tomto zápase, avšak jeho střelu chytil Alexej Krasikov do lapačky. Před námi je ještě komerční pauza.
    48:52 Kirill KAPRIZOV - 3:0
     
    48:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní už domácí hokejisté definitivně rozhodují o svém vítězství za dva body! Anton Slepyšev našel přihrávkou od mantinelu před bránou volného KIRILLA KAPRIZOVA, jenž střelou z první rozvlnil síť! Asistence: Anton Slepyšev a Mario Kempe.
    47:44 Michail GRIGORENKO - 2:0
     
    47:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané dost možná právě rozhodli o svém vítězství, jelikož střílí dvanáct minut před koncem další branku! MICHAIL GRIGORENKO si vyměnil kotouč se spoluhráčem a najel si k tyčce, kam dostal přihrávku! Tam už mu jen stačilo nastavit hůl a trefit se do prázdné. Asistence: Linden Vey.
     
    47:05
    To s emu sice na první dobrou nepovedlo, ale ani Sibir nepředvedl směrem dopředu vůbec nic světoborného. V KHL jsme na standardu branek...
     
    46:14
    Anton Slepyšev táhnul akci svého týmu, když jel po straně. Neměl však komu nahrát, takže jeho tým se bude muset znovu ke kotouči dostat.
     
    45:40
    Ilja Sorokin se musel mít také po delší době na pozoru a jeho zákrok byl také úspěšný. Následné buly po jeho pravé ruce vyhráli jeho spoluhráči.
     
    45:12
    Moskvané ale aktivně napadali v útočné třetině, kde se nakonec dostali k touši. Alexej Krasikov ovšem tuto ránu dobře viděl a vyrazil částí výstroje.
     
    44:42
    Maxim Mamin dlouho držel kotouč za brankou, nakonec si dojel až na modrou. Jeho následná přihrávka ale nebyla přesná a skončila i v rohu.
     
    44:00
    Jsou za námi už čtyři minuty v rámci poslední periody a nutno říct, že nesledujeme ani trochu atraktivní hokej. Hosté nyní zahráli puk na icing.
     
    43:10
    Konstantin Okulov si jel pro kotouč do středního pásma. Tam se k němu sice nedostal, přesto ho znovu vybojovali Moskvané. Zatím to je ale nepěkný hokej.
     
    42:20
    Znovu jinak vidíme hodně nepřesností, a to na obou stranách. Přesto touš zase získali domácí hokejisté, kteří se nadále drží v útočném pásmu.
     
    41:44
    Což se jim nakonec podařilo. Alexej Krasikov musel zasahovat, což se povedlo i jemu, takže se hra přerušila a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    41:06
    Mat Robinson zachytil kotouč za svou brankou, avšak sám se na daleký pas nezmohl. Proto to zatím domácí hokejisté zkoušejí postupným útokem.
     
    40:16
    Hostující celek se chtěl okamžitě dostat dopředu, ale jeden z hráčů byl mnohem rychlejší. Proto se Novosibirsku nakonec odpískalo zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 19 – 13
    Trestné minuty: 10 – 8
    Vhazování: 21 – 16
    Zblokované střely: 11 – 6
    Hity: 3 – 6
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního zápasu, po kterých nadále vede Moskva o jednu branku. Ve druhé třetině se toho moc nestalo, i když domácí celek měl nějaké šance, které mohly skončit brankou. To se však nestalo, a tak je to nadále o pouhou branku.

    Další třetina začne přibližně v 16:41.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:24
    Nikolaj Děmidov byl nejspíše tím, kdo nahazoval kotouč od modré. Alexandr Šarov se snažil touš tečovat před brankářem, ale nebyl úspěšný.
     
    37:43
    Domácí hokejisté se nadále snaží aktivně útočit, ale zatím se jim nedaří přejít přes útočnou modrou. Ani Novosibirsk ale nepředvádí dopředu vůbec nic.
     
    36:54
    Mikael Ruohomaa byl dalším hráčem hostí, kdo se pustil ke střele, avšak Ilja Sorokin na jeho pokus dobře viděl a vyrážečkou ho poslal do rohu.
     
    36:15
    Juuso Puustinen vyslal pěknou ránu od modré, ale jeho ránu zblokoval někdo před brankou, takže domácí gólman nakonec nemusel zasahovat.
     
    35:41
    Anton Slepyšev dostal znovu přihrávku do kruhu, odkud mířil na zadní tyč. Alexej Krasikov však jeho střelu tentokrát viděl a lapil ji do lapačky.
     
    35:05
    Nikolaj Děmidov je na ledě!
     
    34:57
    Bogdan Kiselevič dostal nabito na modrou, odkud vyslal solidní ránu. Alexej Krasikov puk neudržel a Maxim Mamin se snažil dorážet, ale nebyl úspěšný.
     
    34:26
    Michail Grigorenko dostal nabito na vrcholek druhého kruhu, odkud vyslal pořádnou bombu, která nakonec zazvonila o horní tyčku!
     
    33:53
    Anton Slepyšev chtěl vypálit ránu z první z vrcholku kruhu, ale puk vůbec netrefil ideálně. Puk mu sice sjel, přesto zůstali domácí nadále u puku.
     
    33:21
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 2 min. + 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    33:21
    Moskvané nezačali svou početní výhodu ideálně, načež se touš odrazil před branku domácího gólmana, který puk schoval pod svou lapačku.
     
    33:05
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikolaj Děmidov – 2 min., držení).
     
    32:35
    Komerční přestávka!
     
    32:05
    Moskvané se po delší době připomněli střelou, která však byla zblokována. Poté se puk odrazil jen mezi kruhy, ale tam ho sebrali zase hostující hráči.
     
    31:25
    Ilja Sorokin znovu v akci, avšak zatím nemusel předvést nějaký těžší zákrok. Danil Romancev byl nejspíše tím, kdo pálil, ale brankář má puk v lapačce.
     
    30:40
    Ilja Sorokin se po delší době dotkl kotouče, když musel čelit dalšímu pokusu. Sibir si zatím nevypracoval nějakou větší možnost v této periodě.
     
    30:12
    Klas Dahlbeck podržel kotouč ve svém obranném pásmu a posunul kotouč dále na útočnou modrou. Jeho pas ale nebyl tolik přesný a získali ho soupeři.
     
    29:38
    Jenže tento atak nakonec nedopadl nějak slavně. Hosté se totiž provinili špatným přechodem skrze útočné pásmo, takže jim je odpískán ofsajd.
     
    29:17
    Mario Kempe odvedl se spoluhráči dobrou obrannou práci v rohu kluziště. Novosibirsk se však po nějaké chvilce dostal znovu ke kotouči a bude útočit.
     
    29:00
    Komerční přestávka.
     
    28:38
    Anton Slepyšev si klepl o přihrávku na útočnou modrou, kde sebrali kotouč zase hosté. Zatím nevidíme nějakou zajímavou přetahovanou o každý gól.
     
    27:41
    Od prvního přerušení uběhla už vcelku dlouhá doba, avšak ani jeden z pokusů neskončil v síti. Novosibirsk se nedostal také do nějaké zajímavé šance.
     
    26:35
    Čehož využili k dalšímu pokusu! Jeden z domácích hráčů se dostal až před samotného gólmana, ale Alexej Krasikov sklapnul své betony naprosto včas.
     
    25:58
    Maxim Mamin se ocitl na zemi po jednom z osobních soubojů, avšak nyní se hostujícímu celku faul nepíská. Domácí jsou však jasně lepším týmem.
     
    25:25
    Anton Slepyšev se snažil napadat soupeře v útočném pásmu. Sice kotouč nezískal, ale hosté se ho zbavili jen vyhozením, které sebral Bogdan Kiselevič.
     
    24:53
    Nikita Michajlov se chtěl probít skrze obrannou modrou, ale to se mu na první dobrou nepovedlo. Následně se stejně Sibir dostal až do útočného pásma.
     
    24:16
    Alexandr Popov posunul kotouč na modrou, avšak následně hosté posunuli puk zpět do středního pásma. V posledních minutách se skoro nepřerušuje.
     
    23:25
    Hra je nadále plná nepřesných přihrávek. Moskvané jsou o něco aktivnější, avšak zatím toho nedokážou využít k nějaké větší příležitosti.
     
    23:02
    Alexandr Šarov je na ledě!
     
    22:04
    Nikita Nestěrov se snaží rozdávat jeden pas za druhým, avšak nakonec se sám postaral o střelu. Tu Alexej Krasikov vyrazil ramenem nad horní tyčku.
     
    21:35
    Ani domácím se zatím nedaří usadit se v útočném pásmu, dokonce se jeden z hostí dostal až ke střele, ale ta nakonec nebyla přesná.
     
    21:01
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Alexandr Šarov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    21:01
    Nikita Nestěrov by chtěl trest pro hostujícího Alexandra Šarova, který podle něj odpálil kotouč rovnou do hlediště, nyní se o tom všichni sudí radí.
     
    20:48
    Sergej Kalinin si připsal první šanci svého týmu, která nebyla vůbec špatná! Útočník CSKA si kotouč potáhl, ale nedokázal ho umístit k levé tyčce.
     
    20:12
    Už se hraje i druhá perioda! Domácí, kteří jsou favoritem dnešního zápasu, budou hájit jednogólové vedení. Hosté naopak nevyužili tři početní výhody.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:38 Anton SLEPYŠEV - 1:0
     
    19:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Následně navíc přišla obrovská chyba v obranném pásmu hostí, které hosté využili! Kirill Kaprizov zadovkou našel ANTONA SLEPYŠEVA, jenž ranou z prostoru mezi kruhy překonal gólmana hostí! Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    19:23
    Domácí hrají v pěti!
     
    19:18
    Novosibirsk si zase musel dojet pro touš až do středního pásma a vypadá to, že promarní i třetí početní výhodu. Právě v té by si potřeboval pomoci.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:12
    Moskvanům se zatím hra v početní nevýhodě daří, jelikož vyhodili i další kotouč přes všechny čáry. Sibir se však během chvilky dostal zpět do pásma.
     
    17:44
    Novosibirsk nezačal svou třetí početní výhodu v první periodě ani trochu ideálně. Prohrál buly, navíc poté ještě zahrál jen na zakázané uvolnění.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Maxim Šalunov – 2 min., sekání).
     
    17:01
    Konstantin Okulov je na ledě!
     
    16:49
    Domácí hokejisté navíc následně vyhodili a vypadá to, že se jim podaří ustát i druhé oslabení v tomto zápase. Sibir naopak ještě ani jedno nehrál.
     
    16:13
    Jevgenij Česalin si to namířil k brance, načež následoval pas a střela. Ilja Sorokin ji sice neudržel ve výstroji, ale Danil Romancev nedokázal zakončit.
     
    15:38
    Juuso Puustinen ukazoval, kam by chtěl přihrávku, ale ta se jeho spoluhráčovi ani trochu nepovedla. Přesto se hosté na puku udrželi.
     
    15:14
    Alexandr Šarov vymyslel moc pěknou přihrávku mezi kruhy, kde byl Jyrki Jokipakka. Tomu se však nepovedlo vypálit a puk se odrazil do rohu hřiště.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Konstantin Okulov – 2 min., podrážení).
     
    14:26
    Alexandr Šarov posunul puk dále po mantinelu a hostům se daří tlačit svého soupeře. Ilja Sorokin si ale za tu dobu ještě nemusel připsat zákrok!
     
    13:43
    Sibir se po delší době usadil v útočné třetině, ale nedaří se mu vystřelit. Konstantin Alexejev posunul puk mezi kruhy, ale ani zde nebyl pro pokus prostor.
     
    13:12
    Alexej Jakovlev zrychlil hru přihrávkou do strany a jeho tým se okamžitě dostal do pásma. Zde se sice dostal do osobního souboje, přesto puk získal.
     
    12:57
    Maxim Sorkin zavážel puk do útočné třetiny, ale jeden z jeho spoluhráčů byl rychlejší, takže je z toho ofsajd. Před námi je druhá komerční přestávka zápasu.
     
    12:17
    Hra je zatím hodně rozhádaná. Jevgenij Česalin taktéž ukázal, že je rychlým bruslařem, ovšem hostující tým této výhody znovu nedokázal nějak využít.
     
    11:23
    Která měla nakonec velikou šanci! Kirill Kaprizov se dostal s kotoučem až do pásma, když pasem zpoza branky našel volného Antona Slepyševa, které gólman host vychytal!
     
    11:03
    Alexandr Torčeňuk dobře zabojoval a díky jeho rychlému bruslení se jeho týmu nepískalo zakázané uvolnění.Přesto se u touše znovu nachází Moskva.
     
    10:30
    Konstantin Okulov se točil s kotoučem, ale nenašel nějakou uličku pro kžiřný pas. Nakonec sice jeho tým přišel o kotouč, ale Sibir je směrem dopředu marný.
     
    09:55
    Dlouhým pasem dopředu to pro změnu zkusili hostující hokejisté, ale dopadlo to stejně jako jejich poslední akce. Tady by to chtělo brzy nějakou branku.
     
    09:22
    Sergej Kalinin byl nyní u mantinelu podražen, ale rozhodčí si toho nevšiml. Maxim Sorkin se ještě poté dostal ke střele, ale Alexej Krasikov puk chytil.
     
    08:57
    Juuso Puustinen se hnal za kotoučem na polovině hřiště, ale mel k němu podstatně dále než hráč domácího týmu. CSKA si však nemůže nic vytvořit.
     
    08:15
    Alexandr Torčeňuk se snažil posunout puk z obranného pásma alespoň do toho středního, což se mu nepovedlo. Sibir se nemůže nyní dostat do útoku.
     
    07:54
    Nikita Nestěrov se nyní trochu bál vystoupit dopředu, což byla pro jeho tým škoda. Nejspíše by byl u kotouče dříve a udržel byl tak útočnou třetinu.
     
    07:03
    Vypadá to, že domácí hokejisté se už dostali do tohoto utkání a Alexej Krasikov si už musel připsat několik zákroků. Skóre se nám však zatím nemění.
     
    06:25
    Michail Grigorenko se dostal ke střele, když jeho tým šel do rychlé protiakce. Všechno ale bylo předčasné, jelikož Moskvě byl odpískán ofsajd.
     
    06:01
    Více zaměstnaným gólmanem je zatím ten domácí. Ten předvedl další zákrok po teči Danila Romanceva a před námi je první komerční přestávka zápasu.
     
    05:33
    Moskvané se dlouho v útočném pásmu neudrželi, ale to samé se dá říct o Novosibirsku. Zatím na ledě vidíme hodně časté nepřesnosti na obou stranách.
     
    05:03
    Oba týmy se snaží hodně útočit, ale v této činnosti jsou zatím lepší hosté. Nikolaj Timašov vypálil od modré, ale Ilja Sorokin udržel tuto ránu ve výstroji.
     
    04:08
    Avšak nyní měl gólman hostujícího celku obrovské štěstí! Jeden z domácích ho totiž střelou z blízka překonal, ale trefil horní tyčku!
     
    03:44
    Domácí celek se ještě pořádně nedostal do hry v tomto utkání. Nyní sice přišli takové jemné nahození od modré, ale brankář nemusel vůbec zasahovat.
     
    03:23
    Mario Kempe je na ledě!
     
    02:45
    Ovšem hostující celek už je nastěhován zpět a to byla první lepší šance! Alexandr Šarov mířil moc pěkně pod horní tyčku, ale Ilja Sorokin ramenem zasáhl!
     
    02:19
    Jyrki Jokipakka vyslal pěknou ránu od modré, ale ta trefila jen zadní mantinel. Následně se Moskvané dostali ke kotouči a vyhodili až za gólmana.
     
    01:48
    Novosibirk ještě v početní výhodě nepředvedl vůbec nic. Nemohl se usadit v pásmu, ale nyní se mu to po delších peripetiích konečně povedlo.
     
    01:23
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., nedovolené bránění).
     
    00:56
    CSKA se zatím pořádně nedostalo ze svého pásma. Poprvé jen vyhodilo kotouč na zakázané uvolnění, poté musel Ilja Sorokin zasáhnout.
     
    00:18
    A už se hraje! Velkým favoritem tohoto zápasu je domácí Moskva, která nastupuje v červených dresech. Novosibirsk má na sobě převážně bílou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: I. Sorokin (Lars Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Dahlbeck, Naumenkov, M. Robinson, Kiselevič, A. Romanov – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Kalinin, Al. Popov – Vey, Grigorenko, Sorkin – Rtiščev.

    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jokipakka, Loginov, K. Alexejev, Děmidov, Timašov, Ilja Morozov, Jefremov, Jermakov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Michajlov, Sajustov, Milovzorov – Česalin, V. Komarov, I. Makarov – A. Jakovlev, Torčeňuk, Romancev.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sidorenko – Ponamarenko, Savenkov.
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (MOS) 44 zápasů, 12+12 – zranění
     
    Poslední vzájemný zápas:

    Sibir – CSKA 2:1

    Branky a nahrávky: 20. Puustinen (Michajlov), 32. Pervušin (Torčeňuk) – 20. Vey (Grigorenko, Kaprizov).

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Jokipakka, Ilja Morozov, K. Alexejev, Timašov, Chabarov, Piganovič – Romajev, Michajlov, Ruohomaa – Puustinen, Milovzorov, Sajustov – Šarov, Česalin, Romancev – Peltola, Jakovlev, Torčeňuk – Pervušin.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Dahlbeck, Marčenko, Kiselevič, Nestěrov, Naumenkov, A. Romanov – Grigorenko, Vey, Sekáč – Okulov, Šalunov, Kaprizov – Tělegin, Kalinin, Slepyšev – Tolčinskij, P. Karnauchov, Al. Popov.
     
    CSKA Moskva

    Moskva patří k největším favoritům soutěže, což ostatně potvrzuje i v letošní sezóně KHL. Po padesáti jedna zápasech má na svém kontě osmasedmdesát bodů a v současné době vede tabulku Západní konference a patří mu i první pozice v rámci celé ligy. K tomu si moskevský celek jako první zajistil účast ve vyřazovacích bojích! CSKA je nejlépe skórujícím celkem, když nasázel svým soupeřům 159 branek. V posledních pěti zápasech brala Moskva čtyři výhry a jednu porážku v nájezdech. Právě bod brala v prvním z těchto zápasů, když neudržela vedení 2:0 a padla 2:3 po nájezdech. Následovaly však výhry s Dinamem Minsk, Soči, Petrohradem a v posledním zápase také s Jaroslavlí.

    Nejproduktivnější hráči:
    Kirill Kaprizov – 47 bodů (23+24)
    Linden Vey – 37 bodů (12+25)
    Konstantin Okulov – 33 bodů (16+17)
     
    Sibir Novosibirsk

    Sibir si letos hodně hlasitě říká o účast ve vyřazovacích bojích. Po padesáti zápasech má totiž na svém kontě padesát devět bodů a patří mu velmi dobré páté místo v rámci Východní konference. Novosibirsk má spíše jeden z těch horších útoků, který má na svém kontě 116 branek. Na druhou stranu v kolonce inkasovaných branek svítí číslo 117, což je naopak jedno z těch lepších čísel. Z posledních tří utkání brali hostující hokejisté dvě vítězství.Porazili totiž Chabarovsk 2:1 po nájezdech a Čeljabinsk celkem jasně 5:2. V posledním utkání ale padli s Nižněkamskem 3:6.

    Nejproduktivnější hráči:
    Mikael Ruohomaa – 38 bodů (11+27)
    Juuso Puustinen – 30 bodů (17+13)
    Jegor Milovzorov – 25 bodů (14+11)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 20. Slepyšev (Kaprizov), 48. Grigorenko (Vey), 49. Kaprizov (Slepyšev, M. Kempe)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Lars Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Dahlbeck, Naumenkov, M. Robinson, Kiselevič, A. Romanov – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Kalinin, Al. Popov – Vey, Grigorenko, Sorkin – Rtiščev.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jokipakka, Loginov, K. Alexejev, Děmidov, Timašov, Ilja Morozov, Jefremov, Jermakov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Michajlov, Sajustov, Milovzorov – Česalin, V. Komarov, I. Makarov – A. Jakovlev, Torčeňuk, Romancev.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sidorenko – Ponamarenko, Savenkov
    thejrc.org