CSKA Moskva – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 6:1 (kon.)
Petrohrad – N.Novgorod 4:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:3 (1:0, 3:1, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 26.01.2020, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Denis BARANCEV - 4:3
     
    58:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka pět na tři využitá, tedy po odvolání gólmana šest na tři. Genoway poslal z levého kruhu přihrávku na pravou stranu, kde se do kootuče opřel DENIS BARANCEV a zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Charles Genoway, Drew Shore.
     
    53:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tentokrát byli na útočné modré hodně benevolentní a hosté snadno získali puk. Tím se hráči v bílém dostali do přečíslení tři na jednoho, kdy ANDREJ BELEVIČ na pravém kruhu mohl zvolit střelu nebo přihrávku na Varnakova. Nakonec si sjel ještě blíže k brance, vzal odpovědnost na sebe a krásnou ránou zápěstím trefil místo ke vzdálenější tyčce. Asistence: Daniil Iljin.
    53:13 Andrej BELEVIČ - 4:2
    39:52 Igor OŽIGANOV - 4:1
     
    39:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No tak tohle je gólová přestřelka na závěr druhé třetiny. Na první branku Torpeda domácí hned odpovídají. Po buly vznikla ve středovém kruhu zapeklitá situace, ze které vzešli nejlépe dva domácí hráči. Švec-Rogovoj zavezl puk do pásma a předal jej na Ožiganova. Ten moc dobře věděl, že se mu u branky uvolnil Andrej Kuzmenko. Směřoval mu puk, Kuzmenko obkroužil klec a dlouhou holí nahrál před branku, kam si sjel právě IGOR OŽIGANOV bez povšimnutí hráčů soupeře. A z dobré pozice se samozřejmě nemýlil. Neměl problém trefit se nad ležícího gólmana Tichomirova. Asistence: Anton Kuzmenko.
    39:43 Anton ŠENFELD - 3:1
     
    39:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Genoway si z vlastního obranného pásma všiml, že mu na levé straně najíždí Ty Rattie. Poslal mu dlouhou přirhávku a útočník hostí zavezl puk do pásma. Na kruhu ho dal za sebe, kde našel ANTONA ŠENFELDA, jenž neskutečnou ránou z první trefuje prostor kolem lapačky Samonova na vzdálenější tyči. Asistence: Ty Rattie, Charles Genoway.
    38:57 Nail JAKUPOV - 3:0
     
    38:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jori Lehterä převzal na pravé straně útočného pásma puk a už to vypadalo, že obkrouží branku. Na poslední okamžik ale přes Mišarina přihrál za sebe na NAILA JAKUPOVA, který se dostal k puku, vystřelil a kotouč šel přes obránce Zborovského do šibenice vzdálenější tyčky. Tichomirov byl znovu bez nároku. Asistence: Jori Lehterä.
    26:12 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    26:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Potřetí se již útočník SKA raduje a šlo o pohlednou kombinaci. Morozov získal na ose hřiště kotouč, který přihrál napravo pro Marčenka. Ten se ale neukvapil a poslal krásný pas na druhý kruh pro ANDREJE KUZMENKA, jenž si zpracoval puk a poté nechytatelně zamířil do šibenice nad pravé rameno brankáře. Asistence: Kirill Marčenko, Ivan Morozov.
    08:14 Ivan MOROZOV - 1:0
     
    08:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je tady to, co zákonitě při tlaku SKA muselo přijít. Vasilij Podkolzin dnes rozdává zatím fantastické přihrávky a jedna z nich přišla z pravého kruhu, odkud našel krásně z druhé vlny najíždějícího IVANA MOROZOVA. Ten vystřelil z první a byť mu kotouč lehce sjel z hole, tak se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Vasilij Podkolzin.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Ivan Morozov (Podkolzin), 27. Kuzmenko (K. Marčenko, Ivan Morozov), 39. Jakupov (Lehterä), 40. Ožiganov (Kuzmenko) – 40. Šenfeld (Rattie, Ch. Genoway), 54. Belevič (D. Iljin), 59. Barancev (Ch. Genoway, Shore)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Bengtsson, A. Bělov, Tokranov, Ožiganov, Zub, Dyblenko, Galeňuk – Lehterä, Tkačjov, Jakupov – Kemppainen, Ketov, Karpov – Koskiranta, Glotov, Kuzmenko – Švec-Rogovoj, Ivan Morozov, K. Marčenko – Podkolzin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Serebrjakov) – Barancev, Orlov, Zborovskij, Mišarin, Ch. Genoway, Volčenkov – Bočarov, Shore, Žafjarov – Schroeder, Šenfeld, Rattie – Varnakov, D. Iljin, Belevič – Szczechura, Urakov, Počivalov – Verjajev.

    Rozhodčí: Pavel Ovčinnikov, Roman Ščenjov – Konstantin Gordenko, Alexander Sysujev
    bahis siteleri