NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
PZ Kladno
Sobota 01.02.2020, 12:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu - play-down • 13. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (13:55:28)
     
    59:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hráči potvrzují své vítězství, když dávají čtvrtou branku. Lukáš Kantor poslal zblízka kotouč na branku, načež do něj ještě lehce ťukl MARCEL KŘÍŽ a Liemann loví zpoza svých zad čtvrtý kotouč. Asistence: Lukáš Kantor.
     
    57:43
    Ani jeden z týmů zatím nedokázal využít většího prostoru na ledové ploše. Blíže k tomu měl ale Motor, když nebezpečně od modré čáry vystřelil Tomáš Cibulka, na jehož pokus Liemann viděl a neměl problém s jeho uschováním do rukavice.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dvořák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Rubáček – 2 min., hrubost).
     
    55:57
    Matouš Hail dostal přiihrávku na vrcholek pravého kruhu z brankářova pohledu. Bohužel pro něj ale pak trefil jen prvního clonícího hráče, který mu stál v cestě.
     
    53:54
    Českobudějovičtí hokejisté jsou v posledních okamžicích aktivnějším týmem, leč se jim nedaří dostat na delší dobu do pásma. Liemann přesto musí být v permanenci a dávat pozor.
     
    52:22
    David Kašpar viděl najíždějíícho spoluhráče před branku, a tak mu od mantinelu poslal kotouč. Ten nakonec skončil, poté, co byl sražen, na betonech Liemanna.
     
    51:25
    Matěj Bělohlav se snažil kotouč z rohu ledové plochy zadovkou dostat před branku. Bohužel pro něj ho ale jeden z hostujících hráčů stihl zachytit a do zajímavé pozice nepropustit.
     
    50:28
    Jakub Kalčík dostal přihrávku na pravý kruh z brankářova pohledu. Odtud zamířil na vzdálenější tyč, jeho razantní pokus ale Matouš Liemann stačil na poslední chvíli vytěsnit.
     
    48:32
    Daniel Kotous prodloužil kotouč na Filipa Petráska, který se ho pak snažil vybojovat za hostující brankou. Bohužel pro něj a jeho tým se puk přestěhoval na hole kladenských hráčů.
     
    46:53
    Opět se v akci ukázal Tomáš Vosyka, který se s kotoučem cpal do útočného pásma. Ani tentokrát však Erika Šeba v domácí brance neohrozil, neboť k zakončení nebyl vpuštěn.
     
    45:47
    Českobudějovičtí hráči se snažili přejít do pásma za pomoci přihrávky téměř přes celé hřiště. Tu ještě tečoval jeden z Kladenských do svého pásma. Motor se v něm pak usazuje a Liemann tak musí dávat pozor.
     
    44:44
    Tomáš Vosyka se snažil nacpat do zakončení, ale na dvojnásobnou přesilu domácích si nepřišel. V tomtéž čase se na ledovou plochu vrací Daniel Kotous.
     
    43:35
    Českobudějovičtí hokejisté se zatím v oslabení dobře brání. Kladenští hráči se nemohou dostat skrze střední pásmo a začít tak svou přesilovkovou kombinaci.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kotous – 2 min., hrubost).
     
    41:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Důležitá branka pro českobudějovický tým, který jde do tříbrankového vedení! JAN VAVŘÍK stál s kotoučem za brankou, načež poslal puk na brankoviště. Odtud si ho Matouš Liemann nešťastně srazil až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Kantor.
     
    40:39
    Českobudějovičtí hokejisté začínají třetí periodu v přesilové hře. Matyáš Fousek pálil od modré čáry, načež se jeho pokus nebezpečně odrazil od Liemannových betonů. Naštěstí pro kladenské hráče ale nebyl v dosahu nikdo z domácích.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 28. Kašpar (Hail), 37. Kantor (Cibulka, Vavřík), 42. Vavřík (Kantor), 60. Kříž (Kantor)


    HC Motor České Budějovice: Šebo (Lidák) – Fousek, Placek, Dohnal, Dvořák, Hail, Cibulka – Kříž, Petrásek, Kašpar, Kalčík, Braun, Vavřík, Sochor, Kantor, Hála, Bělohlav, Kotous
    PZ Kladno: Liemann (Hykel) – Melichna, Rubáček, Šmejkal – Rynda, Zukriegel, Cihelka, Hanousek, Trojna, Redlich, Šilhavý, Kulich, Mikeska, Vosyka

    Rozhodčí: Valenta – Malý, Bělohlav
    thejrc.org