Třinec – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:5 (kon.)
K. Vary – Kometa Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Meteor Třemošná
Pátek 14.02.2020, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - play-down • 14. kolo
Partner:
     
    Hned v první minutě třetí třetiny zdramatizoval vývoj utkání Adam Dvořák. To však byla ze strany hostujícího celku vše, a i když se Třemošná pravidelně vydávala na útočné výlety před Nešpůrka, další branku už nepřidala. To Valaši podobným stylem své vedení ještě navýšili. Domácí se postupně uchýlili k podobné strategii jako soupeř a většinu akcí zakládali mezi modrými čarami. Přečíslení dva na jednoho zakončil přesně Matyáš Dědek a finální střela patřila Sáře Čajanová, jež se prosadila pokusem z vrcholu levého kruhu.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (17:53:49)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Kuchaříkovu nepřesnou teč po ledě směrem k levému dolnímu rohu hostující brány doprovodila Hrnčířova tvrdá rána z pravého kruhu. Tu se Vondrašovi podařilo zlikvidovat.
     
    58:26
    Sotva Třemošná rozehrála ze svého pásma, už jsou u puku Valaši a také oni se snaží založit útočnou akci.
     
    57:51
    Pro Nešpůrka jednoduchou střelu naservíroval z pravého kruhu Pešek. Domácí brankář zasáhl levým betonem a na druhou stranu se mohl vydat Turek. Ten také obešel všechny bránící hráče, ale svým zakončením gólmana Třemošné nepřekonal.
     
    56:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se nevzdali a ve stejné formaci zůstali před Vondrašem. Další kombinace už jim vyšla, na bližší tyč pálila z vrcholu levého kruhu SÁRA ČAJANOVÁ. Asistence: Václav Kočí, Matyáš Dědek.
     
    56:01
    Tobola ani Dědek nedosáhli na Velikovského střelu od modré, a tak se Dědek pro kotouč vydal k mantinelu. Po jeho další střele zůstal puk ležet před brankovou čarou a hráči Třemošné byli v tomto ohledu velice pozorní a dostali kotouč do bezpečí.
     
    55:13
    Nyní se na výpady ze středního pásma vydávají Valaši. Babeliakova střela přes obránce z levého kruhu zasáhla bližší tyč.
     
    54:30
    Adámek to po Juráňově přihrávce zkusil od levé tyče bekhendem, ale jeho střela neměla dostatečnou razanci a hostující brankář měl betony na svém místě.
     
    53:30
    Kočího střelu od modré tečoval v předbrankovém prostoru Hrnčíř. Vondraš měl štěstí, že kotouč proletěl okolo pravé tyče, na střelu totiž vůbec neviděl.
     
    53:17
    Hru rychle přesměroval vsetínský obránce Kunst, který se po pravém křídle rychle přemístil do útoku. Jeho střelu z kruhu zastavuje až Vondraš a hra je přerušena.
     
    52:46
    Meteor se teď mnohem častěji dostává do útoku. Vsetínský brankář musel po střele z pravého kruhu řešit další složitou situaci.
     
    51:50
    K dalšímu zakončení se dostali hosté, a to když se ocitli v přečíslení tři na dva. Na levém křídle vzal vše na sebe Pešek. Jeho střelu Nešpůrek dobře viděl a ukrývá ji ve výstroji.
     
    49:50
    Tlak hostujícího celku přerušil až Adámek, který vystihl střelu Plecitého od modré. Při další snaze o přechod do útoku se Třemošná dopustila ofsajdu, následně pak vyhodila na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Vondrašem.
     
    48:26
    Třemošná se drží v útočném pásmu a také střelecky je velice aktivní. Nyní musel vsetínský brankář zasáhnout proti Bláhově střela z levého kruhu pravým betonem.
     
    47:45
    Nešpůrek se na druhé straně musel ohlížet za střelou Baláka od modré, která proletěla těsně kolem horní tyče jeho branky.
     
    47:04
    V dalším přečíslení dva na jednoho se objevili Babeliak s Kunstem. Útočník domácího celku vzal střelu na sebe, Vondraš jeho pokus vytěsnil lapačkou.
     
    46:28
    Sieger neprošel na levém křídle přes Adámka a Vsetín se ve vlastním pásmu ujímá kotouče.
     
    45:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere své dvoubrankové vedení zpět. Tomáš Tobola s MATYÁŠEM DĚDKEM se dostali do přečíslení dva ne jednoho, které druhý jmenovaný zakončil do zcela odkryté brány. Asistence: Tomáš Tobola.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 13. Hrnčíř (Juráň, Kuchařík), 37. Fojtík (Kočí, Babeliak), 46. Dědek (Tobola), 57. Čajanová (Kočí, Dědek) – 41. Dvořák (Sieger, Beránek)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Šedlbauer, Velikovský, Kočí, Fojtík, Krajčík, Kunst – Rybár, Babeliak, Tobola, Juráň, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Čajanová.
    HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Malkovský, Bláha, Balák, Albrecht, Hošťálek – Reiser, Beníšek, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Kaiser, Beránek.

    Rozhodčí: Novák – Klimek, Bartoň
    thejrc.org