Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – New Jersey 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
New York Rangers
Sobota 15.02.2020, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Ryan STROME - 1:3
     
    58:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Hosté totiž vyhráli vhazování v obranném pásmu a dostali se až do útoku. Phillip Di Giuseppe si vyměnil puk s RYANEM STROMEM, který z útočné modré trefil odkrytou branku. Asistence: Phillip Di Giuseppe a Artěmij Panarin.
    56:48 Chris KREIDER - 1:2
     
    56:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže hosté se krátce po vypršení trestu prosazují, což bude rozhodující moment utkání! Mika Zibanejad našel krásnou přihrávku zpoza branky mezi kruhy najetého CHRISE KREIDERA, jehož pokus z první se zastavil až v síti! Asitence: Mika Zibanejad a Adam Fox.
    38:52 Oliver BJORKSTRAND - 1:1
     
    38:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak nakonec uvidíme branky dvě, jelikož domácí minutu a kousek před koncem třetiny srovnávají stav! Scott Harrington nahodil puk od modré, který se odrazil od někoho před brankou. Puk si nejrychleji našel OLIVER BJORKSTRAND, jenž bekhendem poslal touš pod horní tyčku! Asistence: Scott Harrington a Gustav Nyquist.
    00:22 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    00:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je raketový gól v podání hostujícího celku, který se rychle ujímá vedení! Po buly se totiž kotouč dostal na modrou, odkud vypálil Trouba, jehož pokus ještě tečoval PAVEL BUČNĚVIČ, přesto si Merzlikins branku za rámeček nedá. Asistence: Jacob Trouba a Chris Kreider.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Bjorkstrand (Harrington, Nyquist) – 1. Bučněvič (Trouba, Kreider), 57. Kreider (Kreider, Fox), 59. R. Strome (Di Giuseppe, Panarin)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – Nutivaara, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Peeke, Harrington – Bjorkstrand, Dubois, N. Foligno – Bemström, Jenner, Nyquist – Robinson, Riley Nash, Gerbe – Lilja, Stenlund, Milano.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, Br. Smith, R. Lindgren, Fox – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Fast, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – McKegg, B. Howden, Lemieux.

    Diváci: 18,888
    bahis siteleri