Novosibirsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Barys – Soči 3:2 (kon.) | Ufa – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Čeljabinsk – Kunlun 3:2 (3:1 po s.n.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 0:4 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Kazaň – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 6:1 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 2:5 (kon.)
Minsk – Jekatěrinburg 4:6 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 6:7 (po pr.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:1)
SKA Petrohrad
Sobota 15.02.2020, 12:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:48 Vasilij TOKRANOV - 4:5
     
    60:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad měl kliku! VASILIJ TOKRANOV je druhým hráčem, který dnes vsítil hattrick. Najel si na nahrávku pod sebe a z levého kruhu z jedničky zakončil nejprve do hokejky obránce a od ní posléze puk přepadl za dezorientovaného brankáře Metsolu. Petrohrad tak přece jen vítězí. Asistence: Sergej Plotnikov, Andrej Kuzmenko.
    53:50 Vladislav KARTAJEV - 4:4
     
    53:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa se pořádně nedostala do šance ve třetí třetině. Ale to teď hráče fakt nezajímá! VLADISLAV KARTAJEV si najel na křižnou nahrávku zprava na střed za záda bránícího Bengtssona a bekhendovým blafákem na vyrážečku Samonova pod horní tyč skóroval – 4:4. Asistence: Eduard Gimatov.
    41:32 Sergej PLOTNIKOV - 3:4
     
    41:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SERGEJ PLOTNIKOV využil jednak dobré práce Ketova a potom pasu zleva pod sebe k přední tyči, z úhlu překonal Metsolu. Asistence: Joonas Kemppainen, Jevgenij Ketov.
    39:56 Vasilij TOKRANOV - 3:3
     
    39:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čtyři sekundy před sirénou se Sergejev vrací do hry! Petrohrad vyhrál buly na levém kruhu. Bengtsson a Lehterä připravili puk na pravou stranu a VASILIJ TOKRANOV vypálil bez přípravy (zase) mezi nohy brankáře. Plotnikov clonil na hranici brankoviště brankáři Metsolovi, ale podle rozhodčích to bylo ještě v pořádku ze strany ruského hráče a gól byl po konzultaci s videem potvrzen. Asistence: Lukas Bengtsson, Jori Lehterä.
    37:39 Nikita SOŠNIKOV - 3:2
     
    37:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Útočník NIKITA SOŠNIKOV právě završil hattrick. Hartikainen se vrátil z trestné lavice a zamotal hlavu Tokranovovi a ještě Zubovi za brankou SKA, nahrál zprava pod sebe k přední tyči a NIKITA SOŠNIKOV z první propálil Samonova. Asistence: Teemu Hartikainen.
    34:06 Vasilij TOKRANOV - 2:2
     
    33:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    VASILIJ TOKRANOV si na modré čáře vyměnil puk s Bengtssonem a zprava z první mezi nohama Metsoly srovnal na 2:2. Asistence: Lukas Bengtsson.
    11:37 Nikita SOŠNIKOV - 2:1
     
    11:33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle by už měl být gól po skončení přesilovky, tj v situaci pět na pět. NIKITA SOŠNIKOV převzal puk na pravé straně, dojel na bližší kruh a zakončil zápěstím na zadní tyč. Dává tak svou druhou branku v zápase. Asistence: Linus Omark, Zachar Arzamascev.
    07:11 Nikita SOŠNIKOV - 1:1
     
    07:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Také Ufa skóruje při své první přesilovce v zápase! Manninen nahrál na pravou stranu a Arzamascev pokračoval pod sebe na levého beka NIKITU SOŠNIKOVA, který zakončil hezky na vzdálenější tyč. Asistence: Zachar Arzamascev, Sakari Manninen.
    01:11 Lukas BENGTSSON - 0:1
     
    01:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využil hned svou první přesilovku v zápase. Zdálo se jako kdyby LUKAS BENGTSSON nahazoval kotouč z pozice pravého beka, ale ten nakonec propadl do horní části brány. Barabanov šikovně uskočil puku a hosté vedou. Asistence: Joonas Kemppainen, Nail Jakupov.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 8. Sošnikov (Arzamascev, Manninen), 12. Sošnikov (Omark, Arzamascev), 38. Sošnikov (Hartikainen), 54. Kartajev (Gimatov) – 2. Bengtsson (Kemppainen, Jakupov), 34. Tokranov (Bengtsson), 40. Tokranov (Bengtsson, Lehterä), 42. S. Plotnikov (Kemppainen, Ketov), 61. Tokranov (S. Plotnikov, Kuzmenko)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Pašnin, Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, A. Semjonov, Muchamadullin, Alalykin – Hartikainen, Manninen, Omark (A) – Sošnikov, Burmistrov (A), Krikunov – V. Žarkov, Kadějkin, Kugryšev – Soloduchin, Kartajev, Gimatov.
    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – A. Bělov (A), Bengtsson, Tokranov, Ožiganov, Chafizullin, Zub, Galeňuk, K. Marčenko – Tkačjov, Lehterä, Jakupov – S. Plotnikov, Kemppainen, Ketov (C) – Kuzmenko, Koskiranta, Barabanov – Ivan Morozov, Podkolzin, Kablukov (A).

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Sivov, Šalagin

    Diváci: 8 030
    thejrc.org