Novosibirsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Barys – Soči 3:2 (kon.) | Ufa – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Čeljabinsk – Kunlun 3:2 (3:1 po s.n.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 0:4 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Kazaň – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 6:1 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 2:5 (kon.)
Minsk – Jekatěrinburg 4:6 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 6:7 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:6 (1:1, 1:1, 2:4)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 15.02.2020, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Geoff PLATT - 4:6
     
    59:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Hosté si dojeli vlastní vyhození až k brance soupeře, Mozer ovšem nebyl ve střelecké pozici. Nahrál ale mezi kruhy k GEOFFU PLATTOVI, který zakončil do prázdné branky. Asistence: Jevgenij Mozer, Peter Holland.
    55:06 Dan SEXTON - 4:5
     
    55:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tomu se říká odpověď! Půl minuty mohl mít Minsk radost z vyrovnání, než se povedlo DANU SEXTONOVI využít v pravém kruhu přihrávku Litovčenka a střelou do horní poloviny branky zase vrátit hosty do vedení. Asistence: Vjačeslav Litovčenko, Geoff Platt.
    54:35 Shane PRINCE - 4:4
     
    54:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! SHANE PRINCE se prokličkoval až mezi kruhy a takovým polonahozením a polostřelou z bekhendu pokořil překvapeného Fomina! Asistence: Kirill Gotovec, Stefan Elliott.
    43:46 Michail STEFANOVIČ - 3:4
     
    43:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Důležitá trefa MICHAJLA STEFANOVIČE, který využil křižnou přihrávku do levého kruhu a střelou na bližší tyč vsítil kontaktní gól! Asistence: Andrej Kosticyn.
    40:47 Arťom GAREJEV - 2:4
     
    40:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Špatná rozehrávka domácích, které dokonale využil ARŤOM GAREJEV! Asistence: Georgij Bělousov.
    40:33 Brooks MACEK - 2:3
     
    40:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    hosté využívají přesilovou hru, což se jim sice povedlo už ve druhé třetině, ale tehdy gól uznán nebyl. Křižnou přihrávku na střed využil BROOKS MACEK, který střelou z první prostřelil Taylora. Asistence: Nigel Dawes, Peter Holland.
    32:59 Shane PRINCE - 2:2
     
    32:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Střelu Gragnaniho od modré čáry protečoval za záda Fomina SHANE PRINCE! Asistence: Marc-Andre Gragnani, Ryan Spooner.
    30:46 Geoff PLATT - 1:2
     
    30:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec svou aktivitu přetavili v gól! Puk se dostal k GEOFFU PLATTOVI ve středním pásmu a ten svůj rychlý protiútok po levé straně zakončil střelou nad rameno brankáře Taylora. Bez asistence.
    15:43 Alexej VASILEVSKIJ - 1:1
     
    15:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Aktivita Avtomobilistu se vyplatila. Taylor sice vyrazil střelu Vasilevského, ale hostům se povedlo nadvakrát dostat za záda domácího brankáře svou dorážku. Autorem gólu je právě ALEXEJ VASILEVSKIJ, který si sjel před brankoviště a doklepl puk do branky po předchozí dorážce Obidina. Asistence: Andrej Obidin.
    04:08 Francis PARÉ - 1:0
     
    04:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jak těžké se zdálo dostat z obranného pásma, tak nakonec jednoduché bylo vstřelení gólu! Střela z levého kruhu sice ještě neprošla a šla mimo, ale odražený puk od zadního hrazení rychle zaklidil do sítě FRANCIS PARÉ! Asistence: Pavel Denisov, Shane Prince.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Paré (Denisov, Prince), 33. Prince (Gragnani, Spooner), 44. Stefanovič (A. Kosticyn), 55. Prince (Gotovec, Elliott) – 16. Alexej Vasilevskij (Obidin), 31. Platt, 41. Macek (Dawes, Holland), 41. A. Garejev (Bělousov), 56. Sexton (Litovčenko, Platt), 60. Platt (Mozer, Holland)


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (M. Karnauchov) – Jerjomenko, Gragnani, Děrjabin, Gotovec, Denisov, Morrow, Elliott, Dostanko – Pavlovič, Dadonov, Kitarov – Děmkov, Spooner, Drozdov – Paré, Kogaljov, Prince – Stefanovič, A. Kosticyn, Kovyršin.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Fomin (Galkin) – Alexej Vasilevskij, Berezin, Trjamkin, Mamkin, Valitov – Macek, Dawes, Holland – Platt, Sexton, Litovčenko – Bělousov, Dacjuk, A. Garejev – V. Popov, Kučerjavenko, Chripunov – Obidin, Ovčinnikov, Mozer.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kočetov – Nikolajev, Ponamarenko

    Diváci: 12007
    ocianews.com