Děčín – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:2 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 8:3 (kon.)
Kolín – Příbram 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:1 (kon.) | Písek – Klatovy 1:8 (kon.)
Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 0:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Tábor – Kobra 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.)
konec
HC Děčín
7:5 (3:2, 4:2, 0:1)
Mostečtí Lvi
Sobota 15.02.2020, 15:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu čtyřicáté kolo a v jeho rámci se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Děčín a MOSTEČTÍ LVI.
     
    Na žádost mosteckého klubu se zápas odehraje netradičně v odpoledních hodinách, a sice v 15. hodin.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté o minulém víkendu neuspěli doma se druhým Dvorem Králové a po prohře 0:3 tak padli na pátou pozici. Ovšem ve středu zajížděli do Nové Paky, kde se naposledy utkali s tamními Bruslaři a na sobotní neúspěch dali zapomenout. Z venkovního ledu přivezli tři body po výhře 3:2. V průběhu utkání si vypracovali dvoubrankový náskok, ale Nová Paka snížila na rozdíl jediného gólu. Srovnat se jí už nepovedlo a Medvědi své vedení udrželi až do konce. V tabulce se tak posunuli na čtvrté místo, kde mají v současné době osmačtyřicet bodů na svém kontě. Tuto pozici by rádi udrželi a v dnešním posledním severočeském derby s mosteckými Lvy se pokusí uspět.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondřej Sýkora – 47 bodů (24+23)
    Michal Oliverius – 34 bodů (9+25)
    Pavel Zajan – 31 bodů (17+14)
     
    MOSTEČTÍ LVI

    Mostečtí Lvi jsou v tabulce o patro výše, než Děčín, když hájí třetí místo s pětašedesáti body, na kterém mají na svého dnešního soupeře náskok sedmnácti bodů a nyní je tedy už nad slunce jasné, že na této pozici Most už nikdo neohrozí a po základní části skončí třetí. Lvům se v posledních dvou odehraných utkáních nedařilo. Nejprve těsně padli v Trutnově, kde domácí dali základ výhře už v první třetině a Mostečtí prohráli 3:4. Poté se Mostu nedařilo ani doma, stále se zlepšující Řisuty dokázaly na jeho ledě urvat dva body za výhru v prodloužení. O to více dnes hosté prahnou po dalším skalpu Děčína, aby předchozí dvě zaváhání napravili. Čeká nás tak zajímavý zápas v rámci severočeského derby, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Martin Mical – 45 bodů (20+25)
    David Drašar – 34 bodů (16+18)
    František Bakrlík – 33 bodů (17+16)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly čtyřikrát a dnes to tedy bude v základní části také naposledy. Jednou se z výhry radoval Děčín, třikrát pak Mostečtí Lvi. Medvědi tak ve svém teritoriu mají dnes svému soupeři rozhodně co vracet.

    Děčín – Mostečtí Lvi 2:3
    Mostečtí Lvi – Děčín 2:3
    Děčín – Mostečtí Lvi 6:7
    Mostečtí Lvi – Děčín 8:2
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Balcar, Černohorský, Kaltenböck, Loukota, Zukal, Málek – Sýkora, Volráb, Fojt, Ineman, Kuchynka, Smola, Zajan, Oliverius (C), Arnold, Faigl

    MOSTEČTÍ LVI: Hosnedl (Kovařík) – Havlík, Havlůj (C), Urbánek, Žítek, Fučík, Polák – Kuběna, Mical, Drašar, Böhm, Kýhos (A), Bečvář, Čmolík, Dohnal, Nedrda (A)

    Rozhodčí: Luczków – Toman, Goltsch.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhráli hosté a hned se natlačili s pukem do útočného pásma. Martin Mical vystřelil po zemi a jeho pokus pokryl Lavinger. Raději pak přerušil hru.
     
    00:40
    Málek sebral puk po nahození od modré čáry a do akce jdou Medvědi.
     
    00:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka zápasu. Nikým nehlídaný LUKÁŠ ZUKAL dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a poté táhlou střelou překvapil Lukáše Hosnedla – 1:0. Medvědi se tak ujímají vedení už v první minutě hry. Asistence: Pavel Zajan a Ondřej Sýkora.
     
    02:07
    Filip Ineman si stáhl puk na forhend a hned vystřelil z vrcholu levého kruhu. Jeho projektil však branku Mostu minul.
     
    02:45
    Dominik Málek poslal od modré čáry žabku směrem k Hosnedlovi, ten raději kotouč ukrývá do lapačky a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se k puku dostal DANIEL VOLRÁB a zblízka pak poslal přízemní střelu, která se nakonec dostala za Hosnedlova záda – 2:0. Hosté tak během necelých tří minut hry ztrácejí dva góly – 2:0. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    03:30
    Hosté nyní zahrozili před Lavingerem, jenž levým betonem kryl pokus Kuběny z pravého kruhu. Následně pak jetě dorážel jeho spoluhráč, ale tuto střelu si už obrana Medvědů pohlídala.
     
    04:20
    Jakub Dohnal si nebezpečně najel na levou stranu v těsné blízkosti Lavingera a prověřil ho svižnou střelou. Domácí brankář ji kryje znovu betonem a drží svůj tým!
     
    05:03
    Na druhé straně propadl puk za Hosnedla po pokusu Daniela Volrába, ale kotouč, jenž se ocitl před brankovou čárou do bezpečí uklidil jeden z hostujících beků!
     
    05:52
    Od úvodních minut se hraje svižný hokej na obou stranách. Nyní zase byli nebezpeční mostečtí Lvi, kteří dotírali před Lukášem Lavingerem, ten si dokázal znovu poradit.
     
    06:36
    David Drašar, jenž v loňské sezóně působil v Děčíně, se natlačil před Lavingera a dorážel střelu Fučíka. Opět byly slyšet jeho betony, které jen zaduněly.
     
    07:50
    Jan Smola posílal puk na Filipa Inemana, před nímž zívala odkrytý klec. Po pohotovém zakončení ale fantasticky zakročil Lukáš Hosnedl!
     
    08:49
    Vladimír Kýhos zůstal ležtet v útočném pásmu a jen těžce se zvedá z ledu. Nyní už pomalu míří na střídačku a doufejme, že bude v pořádku.
     
    09:03
    Pavel Kuběna švihl do puku v mezikruží, ten srazila obrana Děčína do bezpečí. Následně pak byli Mostečtí znovu nebezpeční, ale jejich další pokus bezpečně kryje Lukáš Lavinger.
     
    09:40
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Aleš Havlůj – 2 min., sekání).
     
    10:30
    Medvědi se natlačili do útočného pásma, ale kotouč zachytil Jan Bečvář a hnal se do samostatného úniku, zblízka však Lavingera nepřekonal.
     
    10:48
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    O chvilku později si to ale JAN BEČVÁŘ vynahradil a po sebrání puku soupeři se před Lavingerem ve vlastním oslabení prosadil – 2:1. Hosté tak pradoxně v početní nevýhodě snižují na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
     
    11:40
    Mostečtí Lvi jsou v plném počtu a se svým oslabením tak jsou rozhodně spokojeni. Hra je v pásmu hostů a vhazuje se po levé ruce Hosnedla.
     
    12:20
    Jedovatou střelu vyslal z pravého kruhu Radek Fojt, ale Lukáš Hosnedl pak kotouč vyrazil do bezpečí. Následně pak se do samostatné akce dostal Vítězslav Nedrda a zakončoval u levé Lavingerovy tyče, kde domácí brankář pohotově zasáhl! Moc nechybělo a mohlo být vyrovnáno!
     
    13:01
    Postavení mimo hru mosteckého celku a hra se stěhuje do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    13:16
    Štěpán Kuchynka se dostal do zakončení na pravé straně, ale po jeho svižné ráně zakročil Lukáš Hosnedl betony a raději pak zastavil hru.
     
    13:52
    Kuchynka se natahoval po kotouči, který se ocitl před Hosnedlem a chtěl zakončit, ale brankář hostů byl u puku dříve a přikryl ho lapačkou.
     
    14:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Rána jako po blesku z čistého nebe a Medvědi si berou zpět dvoubrankovný náskok. PATRIK BALCAR si všiml odraženého kotouče v prostoru mezi kruhy a pořádně tvrdou ránou pak doslova propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:1. Bez asistence.
     
    14:51
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Ovšem hosté bleskově snižují znovu na rozdíl jediného gólu. V samostatné akci se před Lavingerem přesnou střelou prosadil JAN BEČVÁŘ a má tak zaděláno na hattrick – 3:2. Bez asistence.
     
    15:44
    Dominik Málek napálil puk od modré čáry a ten prosvitěl nad břevnem Hosnedlovy branky.
     
    16:15
    Mical si k sobě stáhl puk v mezikruží a poté se snažil vystřelit. V tom mu však zabránila obrana Děčína a dostává puk do neutrální zóny.
     
    16:46
    Mostečtí byli znovu nebezpeční před domácí brankou, Lavinger musel dvakrát zneškodnit pokusy hostů a po třetím už zazvonila tyč jeho branky!
     
    17:31
    Radek Fojt překazil rozehrávku Mostu v jeho obranném pásmu, ale následně pak se puk dostal k Drašarovi a ten ho poslal šikovně do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    17:53
    Po Fojtově střele musel lapačkou zakročit Lukáš Hosnedl a hned na to pak hru zastavil.
     
    18:35
    Milan Böhm sebral domácím puk a poté z velké dálky poslal na Lavingera propagační střelu, kterou domácí brankář ukrývá v lapačce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:55
    Vladimír Kýhos, který se vrátil do hry, nyní nebezpečně vystřelil u levé Lavingerovy tyče, ale domácí gólman si znovu poradil a podržel svůj tým.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní Medvědi velmi brzy vedli o dva góly, hosté však ve vlastním oslabení snížili na kontaktní branku. Děčín však znovu odskočil na vedení o dva góly, ale o pár sekund později Most znovu udeřil a dostal se Medvědům na dostřel. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 15:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Děčínští se hned dsotali do útočného pásma a na Hosnedla šla další střela, se kterou si hostující brankář poradil.
     
    21:18
    Jan Bečvář projel do útočného pásma a už chtěl napřahovat ke střele, když uslyšel hvizd čárového sudího. Ofsajd a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    21:42
    Lukáš Zukal si sjel do prostoru mezi kruhy a z otočky vystřelil, dobře mu však clonil obránce hostů a nedovolil, aby děčínský hráč jakkoli ohrozil jeho branku.
     
    22:39
    Filip Ineman dostal z pravé strany na tu levou nepřesnou přihrávku od Jana Smoly, kotouč mu šel na paty a rázem tak sešlo ze slibně se rodící akce Medvědů.
     
    23:31
    Pavel Zajan poslal zpoza hostující klece přihrávku pro Daniela Volrába do mezikruží a druhý jmenovaný pohotově vystřelil. S jeho nebezpečným projektilem si Hosnedl opět poradil a podržel svůj tým!
     
    24:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    O chvilku později už to ale vyšlo a Děčínští jdou do dvoubrankového vedení. Ondřej Sýkora poslal puk na rozjetého PAVLA ZAJANA, jenž si sjel blíže brance soupeře a z levého kruhu pak Hosnedla prostřelil ke vzdálenější tyči – 4:2. Asistence: Ondřej Sýkora a Patrik Balcar.
     
    25:37
    Jakub Čmolík na druhé straně rozvlnil síť, ale pouze tu boční. Nicméně hosté byli před Lavingerem hodně nebezpeční a usilovali o kontaktní branku.
     
    26:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování v hostujícím teritoriu dostal nabito kus před modrou čáru PATRIK BALCAR, jenž prudkou ránou z první propálil Hosnedla – 5:2. Hostující brankář nestačil zareagovat a popáté loví kotouč ze své sítě. Asistence: Daniel Volráb.
     
    27:12
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., držení hole).
     
    28:06
    Pavel Zajan se dostal do úniku ve vlastním oslabení, v těsné blízkosti poslal puk jen těsně nad břevno Hosnedlovy branky.
     
    29:12
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    29:45
    Vítězslav Nedrda si sjel na pravý kruh a svižnou ranou pak jen těsně minul horní tyč!
     
    30:22
    Jsme za polovinou základní hrací doby a domácí mají stále náskok o dva góly. Hosté se snaží snížit a jsou mnohdy hodně nebezpeční, Lavinger však ve své brance zatím odolává.
     
    31:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Smola – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    31:33
    Smola zasáhl hostujícího kapitána Havlůje do obličeje a jelikož se objevila krev, dostal vyšší trest. Hosté tak mají šanci vrátit se zpět do zápasu.
     
    32:12
    A hned zahrozili před Lavingerem, avšak ten dokázal zakročit a poté obrana Děčína poslala puk až před Lukáše Hosnedla.
     
    32:40
    A dalí výhoz kotouče před hostující klec. Medvědi tak šetří další vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    33:21
    První dvouminutovku domácí zvládli a zastavil další hostující akci. Ještě je čeká zbytek trestu.
     
    33:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Druhou část přesilové hry hosté využívají a snižují na rozdíl dvou branek. Na pravé straně vyslal tvrdou ránu ŠTĚPÁN URBÁNEK, jenž trefil u bližší tyče částečně odkrytou Lavingerovu klec – 5:3. Asistence: Vítězslav Nedrda a Martin Mical.
     
    34:50
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Marek Havlík – 2 min., napadení).
     
    35:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Medvědi svou přesilovku využívají a po krásné souhře navyšují svůj náskok. Ondřej Sýkora poslal kotouč na pravou stranu, kde ho sebral DOMINIK MÁLEK, najel si před Hosnedla a přízemní střelou mu nedal šanci – 6:3. Asistence: Ondřej Sýkora a Patrik Balcar.
     
    36:42
    Další pěkná akce Medvědů, Jan Smola převzal puk a z pravé strany prostřelil Hosnedla, ovšem branka nemůže platit, neboť šlo o ofsajdové postavení.
     
    38:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už Medvědům gól nikdo nesebere a už je to 7:3. Michal Oliverius našel na pravé straně volného TOMÁŠE FAIGLA, jenž přízemní střelou dostal kotouč za Hosnedla a vyhnal ho z branky ven. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    38:08
    Střídání v týmu MOSTEČTÍ LVI: ze hřiště odchází Lukáš Hosnedl, přichází Jakub Kovařík.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:00
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Čepice na led. JAN BEČVÁŘ právě dosáhl hattricku a snižuje na rozdíl tří branek, když se dobře zorintoval před Lavingerem a prostřelil ho – 7:4. Asistence: Vladimír Kýhos a Martin Mical.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí a přinesla šest branek. Skóre se zastavilo na průběžném výsledku 7:4 a Medvědi tak mají tříbrankový náskok. Mají tak blíže ke třem bodů, ovšem hosté se ještě nevzdají a zabojují. Pokusí se tak s výsledkem ještě něco udělat. Třetí dějství začne přibližně v 16:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Pokus Martina Micala zastavil nohou Patrik Balcar a obranným zákrokem tak pomohl Lavingerovi, který nemusel zasahovat.
     
    41:03
    Michal Oliverius našel Tomáš Faigla, jenž z levé strany svižnou střelou prověřil Kovaříka, který zakročil efektním semaforem a zastavil hru.
     
    41:34
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Roman Fučík – 2 min., podrážení).
     
    42:16
    Málkovo nahození před hostující brankou sklepl Pavel Zajan, kotouč však za Kovaříkova záda nedostal. Nicméně dále pokračuje děčínská akce.
     
    42:51
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Marek Havlík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    43:11
    Hosté se dokázali osvobodit a vyhodili puk až před domácí branku. Děčínští se tam vrátili zpátky, ale z dvojnásobné přesilové hry jim už moc času nezbývá.
     
    43:34
    Hosté jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    44:10
    Daniel Volráb našel na levé straně přihrávkou Ondřeje Sýkoru, který poté zvednutou střelou trefil jen boční síť hostující branky.
     
    44:51
    Mostečtí zvládli i klasickou početní nevýhodu a nyní jsou už v plném počtu.
     
    45:47
    Jakub Loukota projel z vlastního obranného pásma s pukem až před hostující branku, jeho přihrávka do mezikruží však neměla oči.
     
    46:11
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podrážení).
     
    46:29
    Vladimír Kýhos napřáhl mezi kruhy a jeho jedovatá rána končí nad brankou soupeře. Hostující přesilovková akce trvá i nadále.
     
    47:15
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Využitá přesilová hra a hosté snižují na rozdíl dvou brane. Po střele Martina Micala se kotouč odrazil od betonu Lavingera a zůstal u brankoviště, kde ho za jeho záda doklepl ALEŠ HAVLŮJ – 7:5. Asistence: Martin Mical a Vítězslav Nedrda.
     
    48:16
    Hosté opět zle dotírali před Lavingerem, který musel hasit nebezpečí sklapnutím svých betonů a kotouč za svá záda nepustil. Hra je zastavena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    48:26
    Mostečtí vycítili šanci a znovu ohrozili domácí branku. Lavinger natáhl svoji lapačku a ukryl do ní puk po střele z levého kruhu. I nyní hru zastavuje.
     
    48:56
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Martin Mical – 2 min., podrážení).
     
    50:03
    Pavel Zajan vystřelil z bekhendu a do akce musel jít Kovařík. Ten tak zastavil dlouhý pobyt Medvědů v hostujícím teritoriu a přerušuje hru.
     
    50:11
    Následně pak se hosté osvobodili a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    50:56
    Most je v plném počtu.
     
    51:20
    Pavel Kuběna spálil obrovskou šanci Mostu. Na levé straně pálil bekhendem na odkrytou klec, puk však jen projel těsně okolo brankové čáry a skončil mimo!
     
    52:29
    Radek Fojt sklepával puk těsně u hostující branky, ale Kovařík byl na svém místě. Následně pak hosté dostali puk do neutrální zóny.
     
    53:16
    Branka Děčína se vychýlila ze svého postavení a nyní bude muset být ukotvena zpět. Chvilku se tak nebude hrát.
     
    53:43
    Pavlu Zajanovi utekl kotouč z hole a do rychlé akce na druhé straně se dostávali hosté. Kýhos před Lavingerem sklepl puk, ale o ten se postarala medvědí obrana.
     
    54:30
    Úmyslné postavení mimo hru na straně hostů a hra se stěhuje před branku Kovaříka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    55:00
    Opět vychýlená děčínská branka a vše se znovu dává do pořádku. Poté se bude vhazovat před Lavingerem.
     
    55:17
    Medvědi dobře sehráli akci, ale Radek Fojt nedokázal dobře zpracovat přihrávku a kotouč, který na něho mířil do levého kruhu, minul.
     
    56:13
    Hosté zatlačili Děčín v jeho pásmu, z tlaku se Medvědi vymanili a šli do další akce, Smolova střela z mezikruží ale branku Mostu minula.
     
    57:19
    Zakázané uvolnění domácích a hra jde před Lavingera. Vhazovat se tak bude v jeho těsné blízkosti.
     
    57:19
    Hosté si pochopitelně berou oddechový čas a dá se očekávat, že odvolají brankáře.
     
    57:30
    U puku jsou domácí a zatím tedy hosté nesáhli k odvolání Kovaříka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Medvědi drží puk daleko od své branky a hosty nepouštějí takticky k powerplay.
     
    58:41
    Timeout tentokráte pro lavičku Děčína.
     
    59:15
    Volráb nahodil puk do útočného pásma a znovu jsou Medvědi daleko od své branky. Hosté se pak dopustili ofsajdu a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    59:34
    Branka Lvů je prázdná a Most to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    59:48
    Smola už chtěl poslat puk do prázdné hostující klece, ale obránce hostů mu v tom zabránil a poslal ho do středního pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi zvládli dnešní utkání a zapisují veledůležité tři body do tabulky. Mostečtí bojovali do poslední chvíle a snažili se s výsledkem něco udělat, ale to se jim už nepovedlo.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (17:21:18)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Zukal (Zajan, Sýkora), 3. Volráb (Sýkora), 15. Balcar, 25. Zajan (Sýkora, Balcar), 27. Balcar (Volráb), 36. Málek (Sýkora, Balcar), 39. Faigl (Oliverius, Kaltenböck) – 11. Bečvář, 15. Bečvář, 34. Urbánek (Nedrda, Mical), 39. Bečvář (Kýhos, Mical), 48. Havlůj (Mical, Nedrda)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Balcar, Černohorský, Kaltenböck, Loukota, Zukal, Málek – Sýkora, Volráb, Fojt, Ineman, Kuchynka, Smola, Zajan, Oliverius (C), Arnold, Faigl
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (39. Kovařík) – Havlík, Havlůj (C), Urbánek, Žítek, Fučík, Polák – Kuběna, Mical, Drašar, Böhm, Kýhos (A), Bečvář, Čmolík, Dohnal, Nedrda (A)

    Rozhodčí: Luczków – Toman, Goltsch

    Diváci: 256
    thejrc.org