Děčín – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:2 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 8:3 (kon.)
Kolín – Příbram 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:1 (kon.) | Písek – Klatovy 1:8 (kon.)
Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 0:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Tábor – Kobra 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HK Nový Jičín
Sobota 15.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Risk bez brankáře se hostům vyplácí! MIROSLAV KUBA byl před brankovištěm nejdůslednější a bleskově dorazil vyražený kotouč Slovákem za brankovou čáru. Asistence: Filip Palička a Jakub Hruška.
     
    43:16
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři bleskově přidávají další zásah do černého. MICHAL ŽÁK se dostal k odraženému kotouči po střele Pořízka a pohotově jej dorazil za brankovou čáru. Asistence: Radek Pořízek.
     
    42:36
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    První útočná formace Valachů dlouho kombinovala v útočném pásmu, načež se černá guma i se štěstím dostala k TOMÁŠI VÁVROVI do předbrankového prostoru, odkud útočník Bobrů nedal dělovou ranou k tyči brankáři hostí šanci zasáhnout. Asistence: Rostislav Vaněk a Jiří Weintritt.
     
    39:16
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že Bobři svou akci překombinovali, střela švihem od modré čáry z hole PETRA SEIDLERA ale nakonec zaplavala přes několik hráčů až za záda brankáře soupeře. Asistence: Michal Žák.
     
    00:25
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Zaváhání v rozehrávce Bobrů přináší úvodní gól po několika málo vteřinách utkání! LUKÁŠ FINSTERLE se zmocnil kotouče v předbrankovém prostoru a po otočce zamířil přesně do teploměru brankáře Slováka. Asistence: Jakub Hruška a Jan Poruba.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 40. Seidler (Žák), 43. Vávra (Vaněk, Weintritt), 44. Žák (Pořízek) – 1. Finsterle (Hruška, Poruba), 59. Kuba (F. Palička, Hruška)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Málek) – Weintritt, Baroš, Běhal, Holiš, Ďurkáč, Žák, Ondračka – Slovák, Seidler (A), Daněk (C), Andris, Vávra, Vaněk (A), Pořízek, Kuchařík, Kočica.
    HK Nový Jičín: Šimonů (D. Palička) – Kožený, Holáň, Váňa, Hruška (A), Rufer, Tomeček, Tolokonnikov – Finsterle, Štefka, Irgl, Lehečka, Poruba, Hilšek, F. Palička (C), Macuh (A), Plitko, Kuba, Pecha, Králík.

    Rozhodčí: Novák – Šimčík, Vengřín.
    thejrc.org