Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 15.02.2020, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga - o pořadí v play-off • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:26 Tomáš ŠMERHA - 2:3
     
    62:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté rozhodují o bonusovém bodu na vlastní konto a překazili Zubrům vítěznou domácí sérii! Domácí si nepohlídali TOMÁŠE ŠMERHU, který z nepříliš nebezpečně vyhlížející situace prostřelil Petráska! Asistence: Filip Kuťák, Martin Ondráček.
    58:28 Roman PŠURNÝ - 2:2
     
    58:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se krátký vabank rychle oplatil a je srovnáno! Od levého mantinelu pálil Jiří Krisl, jehož ránu za Michajlova protečoval clonící ROMAN PŠURNÝ! Asistence: Jiří Krisl, Jakub Kubeš.
    55:41 Filip KUŤÁK - 1:2
     
    55:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou čtyři minuty před koncem do vedení! Dobře sehrané přečíslení se štěstím pro Pražany domácí obránce nepřekazil a přihrávka Šmerhy na FILIPA KUŤÁKA tak byla gólovou! Střelec branky s ránou z prvního doteku neváhal a propálil Petráska! Asistence: Tomáš Šmerha, Martin Ondráček.
    49:32 Tomáš ŠMERHA - 1:1
     
    49:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rychle srovnáno! Po osmačtyřiceti bezgólových minutách najednou během chvíle vidíme už druhou branku! TOMÁŠ ŠMERHA krásně a ladně proklouzl přerovskou obranou, kterou překonal včetně brankáře Petráska! Asistence: Jan Novák.
    48:11 Lukáš FORMAN - 1:0
     
    48:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    V devětačtyřicáté minutě se MEO aréna konečně dočkala první branky! Zubři využili přesilovou hru, když do pásma puk zavezl Číp a po následném kombinování napřáhl na modré čáře ke střele LUKÁŠ FORMAN! Jeho tvrdá rána zaplula až do Michajlovovy sítě a Přerov se tak dostává do vedení! Asistence: Mikuláš Zbořil.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 49. Forman (Zbořil), 59. Pšurný (Krisl, Kubeš) – 50. Šmerha (J. Novák), 56. Kuťák (Šmerha, M. Ondráček), 63. Šmerha (Kuťák, M. Ondráček)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Krisl (C), Kubeš, Bodák, Zbořil (A), Forman, Weinhold – T. Doležal (A), Pšurný, Navrátil – Berger, Hejcman, Číp – Goiš, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Süss, Moučka, F. Dvořák – Matěj Svoboda.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Veber, Ryzák, Barák, Valík – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal (A), Vrdlovec, Bílek – Vlček, Všetečka, Š. Jelínek – Kubica, Kohút, Šteiner.

    Rozhodčí: Obadal, Koziol – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 1449
    bahis siteleri