Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (0:4, 0:0, 2:1)
HC Sparta Praha
Sobota 15.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Eden • DHL Superpohár • Skupina A
Partner:
     
    58:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hosté navíc využívají chyby v rozehrávce sešívaných a přidávají pátou branku. Přesně za Pánka zamířil a hattrick završil MICHAL KLIMO. Asistence: David Routa.
     
    41:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ale pozor, sešívaní se prosazují podruhé v rámci 51 sekund a snižují na rozdíl dvou gólů! Petrákovu odraženou střelu poslal dělovkou z ostrého úhlu za Cichoně JAROSLAV BROŽ! Asistence: Martin Petrák a Mikuláš Hovorka.
     
    41:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba brankáře Cichoně při rozehrávce rezultuje v gól DAMIENA HRADILA, který brankou při vlastním oslabení snižuje na rozdíl tří branek. Bez asistence.
     
    12:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané tvrdě trestají další chybu v defenzivě sešívaných. Rozehrávka brankáře Pánka skončila na holích hostů, konkrétně Poizla, jenž si všiml před brankou zcela osamoceného DOMINIKA ARNOŠTA. Ten si s Pánkem poradil povedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Daniel Poizl a František Gajdoš.
     
    11:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané svoji přesilovku rychle využívají a vedou už 3:0. Gajdoš nabil na pravý kruh MICHALU KLIMOVI, jenž i díky cloně spoluhráče před brankou prostřelil Pánka. Asistence: František Gajdoš a Martin Prymula.
     
    09:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Sešívaní své šance neproměnili, včetně té poslední, kterou měl po obtočení branky Labuzík, a sami na druhé straně inkasují. Puk se po chybné rozehrávce odrazil příhodně na střed k DANIELI POIZLOVI, který přesnou ranou zvyšuje na 2:0. Bez asistence.
     
    01:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlá akce na levém křídle a Sparta se dostává v derby pražských S do vedení! Arnošt uvolnil najíždějícího MICHALA KLIMA, který nekompromisně vymetl horní růžek Pánkovy branky. Asistence: Dominik Arnošt a Patrik Prymula.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 42. Hradil, 42. Brož (Petrák, Hovorka) – 2. Klimo (Arnošt, Prymula), 10. Poizl, 12. Klimo (Gajdoš, Prymula), 13. Arnošt (Poizl, Gajdoš), 59. Klimo (Routa)


    HC Slavia Praha: Pánek (Náhončík) – Matějka, Hovorka, Němeček, Štíbr, Mareček, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Slavíček Š., Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák, Brož.
    HC Sparta Praha: Cichoň (Čazimi) – Vorobjev, Bláha, Poizl, Prchal, Tomek, Chvátal, Gajdoš – Prymula, Kulhánek, Klimo, Krchňák, Slavíček J., Routa, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman, Kuracina.

    Rozhodčí: Úlehla – Lučan, Roischel
    thejrc.org