Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:2 (2:0, 0:1, 4:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 15.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    56:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Za vyhozením Liberce vystartoval PETR ŠAFAŘOVSKÝ, který jel sám proti Mokrému, roztáhl jej a poslal puk do odkryté branky. Asistence: Jakub Rychlovský, David Aubrecht.
     
    55:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ministr posunul puk před branku na JOSHUU JAMESE MÁCHU, který na dvakrát překonal Čajana. Asistence: Daniel Ministr, Lukáš Pírek.
     
    51:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Krupa si vyjel s pukem zpoza branky a pokusil se ho protlačit za Čajanova záda. V brankovišti hostů vznikl zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval DANIEL MINISTR, který puk protlačil do branky. Asistence: Tomáš Krupa, Joshua James Mácha.
     
    45:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí sehráli ukázkovou přesilovkou kombinaci, na jejímž konci střílel Adam Rutar z první, ale Čajan se ještě stihl přesunout. Puk mu však vypadl za zády a TOMÁŠ KRUPA jej pohotově doklepl do nechráněné sítě. Asistence: Adam Rutar, Daniel Ministr.
     
    41:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, poté co LUKÁŠ PÍREK propálil Čajana střelou od modré čáry. Asistence: Adam Rutar.
     
    33:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají na kontakt. Jakub Rychlovský našel na modré čáře najíždějícího MICHAELA DRÁBKA, který vystřelil z první a překonal Mokrého, který už se nestihl přemístit k druhé tyči. Asistence: Jakub Rychlovský, Petr Šafařovský.
     
    12:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili podruhé a opět z rychlé akce, na jejímž konci jel sám na branku DANIEL MINISTR a ani on se nerozpakoval a zakončil prudkou střelou. Bez asistence.
     
    09:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe se ocitli dva olomoučtí hráči v přečíslení a MATĚJ KOŘENEK situaci řešil prudkou střelou pod horní tyč. Asistence: Ondřej Tichý.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 10. Kořenek (Tichý), 13. Ministr, 42. Pírek (Rutar), 46. Krupa (Rutar, Ministr), 52. Ministr (Krupa, Mácha), 56. Mácha (Ministr, Pírek) – 34. Drábek (Rychlovský, Šafařovský), 57. Šafařovský (Rychlovský, Aubrecht)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Mader, Groch, Hlaváč, Hladiš, Vosátko, Rutar, Pírek – Kalač, Krupa, Tomajko, Mácha, Štědrý, Kořenek, Tichý, Ministr, Tarnoczy
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Krátký) – Aubrecht, Ira, Hampl, Kovář, Šedivý – Křepelka, Rychlovský, Vomáčka, Šafařovský, Adamec, Jansa, Strnad, Jiruš, Šír, Drábek, Nezbeda

    Rozhodčí: Fiala – Lukš, Axman

    Diváci: 41
    thejrc.org