Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
8:5 (2:3, 1:0, 5:2)
Rytíři Kladno
Neděle 23.02.2020, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Petr KODÝTEK - 8:5
     
    59:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna trefa pro Škodovku. Jakub Pour se za brankou uvolnil, přihrál mezi kruhy najíždějícímu PETRU KODÝTKOVI, který propálil Godlu a prosadil se podruhé v utkání. Asistence: Jakub Pour a Matyáš Kantner.
     
    59:27
    Tak přeci jen jeden z mála světlých momentů brankáře. Němec přihrával před poloprázdnou bránu Luboši Robovi, proti jehož ráně se parádně přesunul Denis Godla!
     
    57:31
    Dnešní utkání sleduje 7536 diváků (vyprodáno)!
     
    57:31
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Brendan O'Donnell – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    57:08
    Denis Godla na střídačce, ale Kladno útočné pásmo neudrželo, naopak po pasu Gulaše mohl střílet Kantner, ale prázdnou branku netrefil!
    56:18 Lukáš KAŇÁK - 7:5
     
    56:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle rozhodně není zápas brankářů. Teď už je nejspíš rozhodnuto! LUKÁŠ KAŇÁK si vzal kotouč u pravého mantinelu, na nic nečekal a svižnou střelou k bližší tyči zaskočil Denise Godlu. Bez asistence.
    55:45 Lukáš PULPÁN - 6:5
     
    55:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čtyři a čtvrt minuty před koncem jsou mnohem blíže ke třem bodům! Kladenští podcenili situaci, nechali odražený puk LUKÁŠI PULPÁNOVI a sváteční plzeňský střelec z hranice levého kruhu neomylně zavěsil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Patrik Zdráhal a Petr Kodýtek.
     
    49:42
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Dominik Frodl – 2 min., podrážení). Trest odpyká Luboš Rob.
     
    49:11
    Gulaš šikovně prostrčil puk na najíždějícího Mertla, který se zjevil za obranou, ale kotouč si dlouho zpracovával a blafákem Godlu nepřekonal!
     
    48:17
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., podrážení).
    48:01 Adam JÁNOŠÍK - 5:5
     
    48:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je zápas jako hrom, plný gólů a zvratů! Milan Gulaš nabral rychlost na levé straně, z úhlu vypálil do betonu Denise Godly, který však ztratil puk z dohledu a ADAM JÁNOŠÍK ho sice s velkými obtížemi, ale přeci jen, doklepnou do branky. Asistence: Milan Gulaš a Bohumil Jank.
    47:22 David STACH - 4:5
     
    47:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jsou ve třetí části aktivnější a otáčejí skóre! Jaromír Jágr nejprve ranou přes obránce minul, ale od mantinelu poté přistrčil kotouč na DAVIDA STACHA, který z levého kruhu z velkého úhlu překvapil Dominika Frodla ranou na bližší tyč. Plzeňský gólman nemůže mít čisté svědomí. Asistence: Jaromír Jágr a Ladislav Zikmund.
     
    45:01
    Jágr se šikovně natlačil před branku, na brankovišti byl důrazný Zikmund, ale Rytíři puk za Frodla neprotlačili!
     
    44:15
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Roman Vráblík – 2 min., držení hole).
    41:50 Jakub STRNAD - 4:4
     
    41:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Trvalo to pouze 86 sekund a je znovu srovnáno! Rytíři si vytvořili veliký tlak, Machač přihrál z otočky přes obránce na pravou stranu, kam si najel JAKUB STRNAD a z první zakončil mimo dosah Dominika Frodla. Asistence: Patrik Machač a Antonín Melka.
    40:24 Milan GULAŠ - 4:3
     
    40:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočechům trvalo stejně jako v první třetině jen 24 sekund, než se prosadili! A 74. kanadský bod, 34. gól v sezóně si zapisuje MILAN GULAŠ! Nejprve vypadalo, že mu kotouč uteče, ale nakonec se proháčkoval přes kladenského obránce a bekhendem zakončil mezi betony Denise Godly! Asistence: Matyáš Kantner a Peter Čerešňák.
     
    38:45
    Mertl při buly zlomil hůl a musel si pro novou, následně však dostal pas, dloubl si kotouč kolem Nashe a z úniku vypálil mimo! Odražený kotouč si ještě vzal Gulaš, po jeho kombinaci pálil z první Peter Čerešňák, tečovaná rána končí v ochranné síti.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Redlich – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:07
    Rytíři teď hodně zaspali! Jánošík byl u mantinelu u puku první a dlouho mu najížděl za obranu Jakub Pour, který dostal přihrávku a ujížděl sám na Godlu, trefil však pouze jeho vyrážečku.
     
    35:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matyáš Kantner – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    28:10
    Gulaš u mantinelu srazil Jágra a následně byl před brankou osamocený Kantner, jenže nedokázal dotlačit puk za Godlu! Plzeň však po gólu výrazně ožila a sahá po vedení, probudili se také fanoušci.
     
    27:30
    Milan Gulaš vzal zajímavou akci tři na tři na sebe, vypálil a kotouč si i dojel, Godla si však proti jeho dorážce skvěle vybruslil a podržel Rytíře!
    26:22 Petr KODÝTEK - 3:3
     
    26:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Stačila chvilka nepozornosti v kladenské defenzivě a je srovnáno! Třetí plzeňská formace nejprve vybojovala puk a Petr Straka v tutovce z mezikruží minul. Ze stejné pozice pálil však znovu po pár sekundách, Godla kotouč vyrazil betonem jen k PETRU KODÝTKOVI, jenž se prosazuje z dorážky. Asistence: Petr Straka a Lukáš Pulpán.
     
    24:27
    Jánošík pokazil rozehrávku a rázem z toho byla tutovka pro Zikmunda, který zůstal sám před brankou, ale branku netrefil!
     
    19:47
    Jaromír Jágr sportovně odvolal faul na svou osobu, vylučovat se tak nebude! To je velmi sportovní gesto legendy týmu, který aktuálně potřebuje každý bod a bojuje o záchranu.
     
    18:41
    Jágr získal puk a posunul ho před branku, od Zikmundovy brusle šel kotouč málem do branky, Frodl zasáhl betonem!
    17:11 Brendan O'DONNELL - 2:3
     
    17:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři dlouho kombinovali v útočném pásmu, Kodýtek promarnil dvě možnosti vyhodit a nakonec Kladno udeřilo potřetí! BRENDAN O'DONNELL to dvakrát zkoušel z pravého kruhu, první pokus vyrazil Frodl, o malou chvíli později ale hostující útočník vypálil přesně ke vzdálenější tyči a Rytíři využívají přesilovku. Asistence: Brady Austin.
     
    16:04
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Patrik Zdráhal – 2 min., držení).
     
    15:40
    Rytíři nedokázali vyhodit a rázem z toho bylo přečíslení pro Plzeň, který Němec vyřešil střelou do horní tyčky!
     
    14:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., hákování).
    10:54 Peter ČEREŠŇÁK - 2:2
     
    10:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zatím vidíme gólovou přestřelku v LOGSPEED CZ Aréně, také Kladno inkasuje podruhé, teprve ze sedmé střely. PETER ČEREŠŇÁK napřáhl k ráně zápěstím z levé strany, před Godlou byl pořádný provoz a kotouč proplachtil k pravé tyčce a zastavil se až o síť. Asistence: Patrik Zdráhal a Lukáš Pulpán.
    09:46 Petr VAMPOLA - 1:2
     
    09:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá střela Rytířů na branku a druhý gól, Kladno vede 2:1! Pulpán v rozehrávce namazal PETRU VAMPOLOVI, který na pravém kruhu udělal jednoduchou kličku a svižnou střelou ke vzdálenější tyčce propálil Frodla. Bez asistence.
    05:27 Štěpán BLÁHA - 1:1
     
    05:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První velká šance Rytířů a rázem je srovnáno, velká radost v hostujícím kotli! Prosadila se čtvrtá kladenská formace, Tomáš Kaut dostal pas na pravý kruh, bekhendem z otočky přihrál před branku a ŠTĚPÁN BLÁHA tečoval puk nad beton Dominik Frodla. Asistence: Tomáš Kaut a Jakub Hajný.
    00:24 Matyáš KANTNER - 1:0
     
    00:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MATYÁŠ KANTNER svůj návrat do elitní formace oslavil stylově a už po 24 sekundách na ledě střílí branku! Gulaš se vytočil zpoza branky, ale byl odzbrojen, ovšem Mertl ještě posunul puk na volného Kantera, který blízka zavěsil nad ležícího Godlu pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Mertl a Milan Gulaš.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 1. Kantner (Mertl, Gulaš), 11. Čerešňák (P. Zdráhal, Pulpán), 27. Kodýtek (Straka, Pulpán), 41. Gulaš (Kantner, Čerešňák), 49. Jánošík (Gulaš, Jank), 56. Pulpán (P. Zdráhal, Kodýtek), 57. L. Kaňák, 60. Kodýtek (Pour, Kantner) – 6. Š. Bláha (T. Kaut, Hajný), 10. Vampola, 18. O'Donnell (Austin), 42. J. Strnad (Machač, Melka), 48. Stach (Jágr, Zikmund)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Tomáš Král) – Jank, Čerešňák, Pulpán (A), Jánošík, Vráblík, L. Kaňák – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, V. Němec, Rob – Straka, Kodýtek, Pour – Vracovský, Kolda, Heřman.
    Rytíři Kladno: Godla (Stahl) – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Zelingr, Barinka (A), Zajíc – Zikmund, Stach, Jágr – Melka, Vampola, J. Strnad (C) – O'Donnell, Machač, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.

    Rozhodčí: Horák, Mrkva – Gerát, Hynek

    Diváci: 7536
    thejrc.org