Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 23.02.2020, 17:30 • enteria arena • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Jan ORDOŠ - 1:4
     
    57:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je hotovo, liberečtí Tygři dnes budou slavit! Puk si ve středním pásmu vzal a do prázdné pardubické klece ho dovezl JAN ORDOŠ – 1:4! Asistence: Lukáš Krenželok a Petr Jelínek.
     
    57:00
    Dynamo bez brankáře!
    53:41 Libor HUDÁČEK - 1:3
     
    53:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra znamená navýšení libereckého náskoku! Puk se dostal mezi kruhy, odkud ho velmi rychle zametl pod horní tyč LIBOR HUDÁČEK – 1:3! Asistence: Michal Bulíř a Petr Jelínek.
     
    52:43
    Komplikace pro domácí. Stěpan Zacharčuk (PCE) strhl soupeři helmu z hlavy v útočném pásmu, za což dostává právem dvě minuty za hrubost.
     
    52:01
    A branka po dlouhém zkoumání platí!
     
    52:01
    I dnes podruhé bude hrát roli video, tentokrát na popud brankového rozhodčího! Sudí se ještě jedou poradit, zda teč Ordoše neznamenala zároveň hru vysokou holí!
    52:01 Jan ORDOŠ - 1:2
     
    52:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce se hosté dostávají osm minut před koncem do vedení! Nahození od modré čáry šikovně sklepl mimo dosah Pavla Kantora najíždějící JAN ORDOŠ – 1:2! Asistence: Roman Graborenko a Lukáš Krenželok.
     
    43:46
    Domácí jeli do přečíslení ve dvou proti jednomu, nakonec vzal vše na sebe Michal Vondrka, jenže z ideální pozice přestřelil Hrachovinovu branku!
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dominik Hrachovina – 2 min.).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rhett Holland – 2 min., hrubost).
     
    Po skončení třetiny se za brankou Liberce strhla velká bitka, do které se zapojil i brankář Hrachovina! Jeho souboj s Rhettem Hollandem končí až na zádech libereckého brankáře.
     
    39:04
    Mandát sklepl puk těsně před prázdnou brankou jen o milimetry mimo!
     
    35:16
    Hudáčkovu prvotní střelu nadvakrát dorážel Vlach, oba nebezpečné pokusy ale Pavel Kantor hrudí vyrazil!
     
    33:21
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matěj Blümel – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:19
    Neuvěřitelné! Zakončení Roberta Kousala se od tyče odrazilo do břevna, od kterého puk skončil mimo libereckou klec! Stav zůstává nerozhodný!
     
    31:19
    Robert Kousal postupoval sám na gólmana, po nájezdu slavil, jenže rozhodčí si ještě žádá konzultaci u videa!
     
    26:13
    Obrovské příležitosti pardubického Dynama! Jan Mandát s Vladimírem Svačinou motali obranu Bílých Tygrů, Hrachovina snad natřikrát vykopával puk betonem z brankové čáry!
    24:11 Michal VONDRKA - 1:1
     
    24:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Pardubicích se startuje od nuly! Zvýšený tlak domácího týmu vyeskaloval v zakončení MICHALA VONDRKY z druhé vlny, které po zemi proletělo dosud bezchybnému Hrachovinovi mezi betony až do sítě – 1:1! Asistence: Patrik Poulíček a Stěpan Zacharčuk.
     
    23:18
    Potlesk pardubických tribun nyní po zásluze sklidil Pavel Kantor, který si rychle povyjel proti zakončení Jana Ordoše a parádním zákrokem ho udržel ve své výstroji!
     
    21:08
    Z ničeho nic se ve stoprocentní příležitosti ocitl Vladimír Svačina, který postupoval sám na Hrachovinu! Pokusil se libereckého gólmana rozhýbat a následně mu zasunout puk mezi betony, ty ale Hrachovina sklapl včas!
     
    18:05
    Radoslav Tybor dostal nabito od Vondrky, z první však zasáhl jen rameno Hrachoviny.
     
    12:40
    Předchozí tvrzení ale již neplatí. Hostům pomohly Pardubice nedovoleným zákrokem, Patrik Poulíček (PCE) si ze souboje odnáší 2 + 2 minuty za hru vysokou holí.
    09:47 Libor HUDÁČEK - 0:1
     
    09:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krátce před polovinou první třetiny se lídr Tipsport extraligy dostává do vedení! Kousal při přechodu přes útočnou modrou čáru ztratil puk, ten si převzal LIBOR HUDÁČEK a po parádní individuální akci zavěsil! Kotouč si navedl doprava a následně do poloodkryté klece otevřel střelecký účet dnešního mače – 0:1! Asistence: Marek Zachar.
     
    09:03
    Skvělý Pavel Kantor svojí lapačkou zabránil inkasované brance! Ve skrumáži těl se kotouč vykutálel na čepel Michala Bulíře, který se ho v těsné blízkosti snažil bekhendem zvednout pod břevno. Nakonec ale trefil jen plachtící lapačku pardubické jedničky!
     
    05:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., podrážení).
     
    03:29
    Za svoji aktivitu v útočném pásmu jsou hokejisté Dynama odměněni první přesilovou hrou. Radoslava Tybora poslal příliš hrubě k zemi Ladislav Šmíd (LIB), který za hrubost usedá na trestnou lavici.
     
    02:03
    Na druhé straně mohlo také udeřit! Denis Kusý měl na levé straně dostatek prostoru, nakonec se rozhodl objet branku, odkud chtěl puk zasunout ke vzdálenější tyči. K dorážce se dral ještě Látal, skvělý Hrachovina ale dvěma vynikajícími zákroky udržel kotouč před brankovou čarou!
     
    01:35
    Liberecký Adam Musil předvedl parádní individuální akci, po které se dostal až před Kantora. Následná bekhendová klička ale prolétla jen kousek od pravé tyče pardubické klece!
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 25. Vondrka (Poulíček, S. Zacharčuk) – 10. L. Hudáček (M. Zachar), 53. Ordoš (Graborenko, L. Krenželok), 54. L. Hudáček (Bulíř, P. Jelínek), 58. Ordoš (L. Krenželok, P. Jelínek)


    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, S. Zacharčuk, J. Kolář (C), T. Voráček, Holland, Blažej – Vondrka, R. Kousal, Tybor – Mandát, Poulíček, Svačina – Kusý, Harju, Látal – Blümel, Rolinek, Paulovič.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd, Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, T. Hanousek, Havlín – M. Zachar, L. Hudáček, Ordoš – Marosz, Bulíř, A. Musil – L. Krenželok, P. Jelínek, J. Vlach – Rychlovský, Šír, Valský.

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Ganger, Klouček

    Diváci: 8535
    thejrc.org