Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:4 (1:2, 2:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 23.02.2020, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu osmačtyřicáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Energie Karlovy Vary.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté dnes domácího Litvínova se v současné době nachází na třináctém místě. Na svém kontě mají třiapadesát bodů, dvanácté Pardubice mají náskok jednoho bodu, ale Verva má ještě o jeden zápas více k dobru. Boj o udržení se v nejvyšší soutěži mezi třemi nejvíce namočenými týmy pokračuje dále. Poslední je v tuto chvíli Kladno. Litvínovští po zisku dvou bodů s Libercem a Mladou Boleslaví naplno bodovali doma, když srazili 5:2 úřadujícího mistra z loňského ročníku, a sice Třinec. Na tuto výhru pak Verva navázala v pátek, po samostatných nájezdech udolala Mountfield 5:4 a opět se o kousíček posunula k záchraně. Dnes proti Varům chtějí hokejisté Litvínova znovu uspět, nic lehkého je ale nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek – 35 bodů (20+15)
    Jakub Petružálek – 32 bodů (9+23)
    Martin Hanzl – 28 bodů (6+22)
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Hosté z Karlových Varů mají opačné problémy než jejich dnešní soupeř. Ti jsou v tabulce na sedmém místě se ziskem osmašedesáti bodů a bojují o elitní šestku, která zaručuje přímý postup do čtvrtfinále play-off. Karlovarští hokejisté po vysoké domácí výhře 9:1 nad Brnem nestačili na Spartu. Pražané ve svém teritoriu zvítězili 6:3. Poté v pátek Karlovy Vary přivítaly Třinec, který napravil zaváhání z Litvínova a bral tři body za výhru 6:2. O to více dnes Západočeši prahnou po bodovém zisku a na severu Čech tak prahnou po třech bodech. Čeká nás zajímavý duel, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Rachůnek – 49 bodů (23+26)
    Jakub Flek – 37 bodů (14+23)
    Dávid Gríger – 36 bodů (15+21)
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát, dnes to tedy bude i naposledy. Dvakrát vyhrály Karlovy Vary, jednou pak Litvínov, který tak má co oplácet.

    Karlovy Vary – Litvínov 4:3pp
    Litvínov – Karlovy Vary 2:1
    Karlovy Vary – Litvínov 3:2pp
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Hedberg, Gerhát, Válek – Helt, Jurčík, Trávníček.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (C), Gríger, Flek – V. Polák (A), Černoch, Koblasa – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Šafář, Vildumetz, Šik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Bejček – Komárek, Špringl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U puku jsou hosté z Karlových Varů a hned se snaží projít před domácí klec.
     
    00:34
    Jakub Flek byl zastaven Samsonem Mahbodem, jenž nepustil útočníka karlovarské Energie do žádné šance a hru na druhou stranu otáčí domácí Verva.
     
    00:51
    Jan Bednář zapisuje první zákrok, když lapil pokus od modré čáry. Poté nechal hru přerušit a bude se vhazovat po jeho levé ruce. Litvínov tak ještě útočné pásmo udržel.
     
    01:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají do vedení, a to velmi rychle. František Lukeš našel na vrcholu levého kruhu volného TOMÁŠE POSPÍŠILA, který svižnou střelou z první překonal hostujícího brankáře. To je pro Vervu vstup do utkání jako hrom – 1:0. Asistence: František Lukeš.
    01:22 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    02:25
    Hosté se natlačili před litvínovskou branku, ale obrana Vervy byla znovu pozorná a zastavila další akci Západočechů.
     
    02:44
    Následoval protiútok domácích a ti si na hostech vynutili faul. Bude se vylučovat a hosté jdou do čtyř.
     
    02:44
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., hákování).
     
    02:52
    Viktor Hübl se dostal hned po vhazování v pásmu hostů ke kotouči, ale nakonec jeho střelu zastavil Bednář a následně pak se Karlovy Vary osvobozují.
     
    03:58
    Obrovská šance Karlových Varů ve vlastním oslabení. Tomáš Mikúš ujel do samostatného úniku, zblízka z pravé strany ale Jaroslava Januse nepřekonal!
     
    04:15
    A na druhé straně byl nebezpečný před Bednářem Samson Mahbod. Domácí útočník tak svou aktivitu chtěl přetavit v druhou branku, ale Jan Bednář byl taktéž proti!
     
    04:44
    Karlovy Vary jsou v plném počtu.
     
    05:53
    Litvínovští stále hýří aktivitou a hosté se tak museli bránit další akci soupeře. Janus na druhé straně je zatím spíše bez práce a kromě šance hostů v oslabení zatím nemusel často zasahovat.
     
    06:29
    Nyní zavřeli hosté v pásmu Litvínov, ovšem nakonec se k puku nedostali a ten z obranného pásma vyváží Martin Hanzl.
     
    07:10
    Martin Kohout z levé strany vyslal střelu na Jaroslava Januse, ten holí zakročil a poté puk pod kontrolu dostala domácí obrana.
     
    07:33
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:40
    Nyní je hra pozastavena. Střelu Šenkeříka skrze domácího obránce dostal pod kontrolu Jaroslav Janus a buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    08:02
    Tomáš Rachůnek si nebezpečně počínal před Janusem. Domácí brankář znovu přesně zakročil a drží svůj tým. Nyní už má přeci jen o něco více práce, než tomu bylo od úvodních minut zápasu.
     
    08:46
    Koblasa se obtočil na levém kruhu, poté poslal puk Jiřímu Černochovi, ten ale na něj nedosáhl. Následovala další akce hostů, po níž střílel Vojtěch Polák a Janus opět zakročil.
     
    09:42
    Samson Mahbon vybojoval puk a poslal ho na modrou čáru pro Jana Ščotku. Puk se po jeho střele dostal k hostům a ti otočili hru. Druhý jmenovaný pak obětavě zastavil šanci Kohouta, který díky tomu nezakončil.
     
    10:28
    Zakázané uvolnění litvínovské Vervy a vše se stěhuje znovu před branku Jaroslava Januse.
     
    11:26
    Litvínovští nedotáhli další akci do zdárného konce a ke kotouči se dostali hosté, kteří zvyšují aktivitu a jsou už před domácí brankou čím dál více nebezpečnější.
     
    12:03
    Filip Helt byl ubráněn Michalem Plutnarem, přesto Verva útočné pásmo na chvíli ještě udržela. Následně pak už ale Energie vytěsnila touš do středního pásma.
     
    13:06
    Další komerční přestávka.
     
    13:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dostali po chybě domácí obrany do akce a těsně před Jaroslavem Janusem se zjevil TOMÁŠ MIKÚŠ, který poté kolem levého betonu domácího brankáře zakončil do jeho odkryté klece – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Martin Kohout a Ondřej Beránek.
    13:45 Tomáš MIKÚŠ - 1:1
     
    14:54
    Domácí se dostali opět před branku karlovarské Energie, kede se pokusil zakončit Michal Trávníček, zkušený litvínovský matador ale svou střelu poslal přímo do Jana Bednáře.
     
    15:50
    Černoch překazil rozehrávku Mahboda s Hedbergem a zabránil tak další domácí šanci. Následně pak zamířili hosté na druhou stranu, ale počínali si nepřesně.
     
    17:10
    Tomáš Pospíšil z levé strany nebezpečně zakončoval. Jan Bednář se rychle přemístil v brankovišti a jeho pokus pohotově lapil. Nedovolil, aby útočník Litvínova vstřelil svou druhou branku v utkání.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., hákování).
     
    18:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají a strhávají poprvé vedení na svou stranu. MATĚJ STŘÍTESKÝ se napřáhl na modré čáře a jeho rána pak zapadla za Janusova záda – 1:2. Asistence: Tomáš Rachůnek a Dávid Gríger.
    18:12 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:2
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:19
    Obrana Litvínova opět chybovala a hosté byli v tu ránu před Janusem. Před jeho brankou ale přesně nezakončili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. Už ve druhé minutě hry otevřel účet zápasu domácí Tomáš Pospíšil, který poslal Vervu do vedení. Ovšem hosté srovnali zásluhou Tomáše Mikúše. Poslední slovo první části hry měl Matěj Stříteský. Ten střelou od modré čáry využil početní výhodu a poprvé vedla Energie. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 16:24.
     
    Střely na branku: 6 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Obrana Litvínova od své branky zakládá akci a s pukem tak míří do útočného pásma.
     
    21:13
    Hosté však souhru domácích zastavili a poté se vydali na opačnou stranu. Před Janusem však nevystřelili.
     
    22:17
    Jan Bednář zachytil nahození z domácích z pravé strany a hned nechal hru plynout. Energetici se tak derou do další útočné akce.
     
    23:10
    Po nebezpečném nahození Davida Šticha zakročil opět Jan Bednář a po zisku puku šli do akce hosté. Také Jaroslav Janus si počínal ve svém brankovišti dobře a podržel zákrokem Vervu.
     
    23:55
    Patrick Kudla si sjel do těsné blízkosti hostující branky a zblízka zakončil. Domácí diváci už pomalu jásali, ale proti byl opět pohotový Jan Bednář.
     
    25:03
    Agilní Patrick Kudla byl znovu nebezpečný před soupeřovou klecí, ale tentokráte střelu poslal vedle branky Jana Bednáře. Nicméně domácí se stále drží před jeho brankou.
     
    26:07
    Hraje se nahoru dolů, nyní zase bránili akci hostů hráči Vervy, Beránek z prostoru mezi kruhy neuspěl.
     
    26:39
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:45
    Litvínovští spěchali po zisku puku z obranného pásma směrem před Jana Bednáře, ale nakonec je ještě před útočnou modrou čárou o kotouč obrali hosté.
     
    27:38
    Marek Baránek byl u zrodu další akce Litvínova, ale domácí útočníci před Bednářem nevyslali žádnou střelu a Energetici pádí před Januse.
     
    28:04
    Tomáš Mikúš se natlačil před Januse, ale nezakončil. Poté se ale u brankoviště zjevil kotouč, který Polák dostal za Januse, ale poté přepadl přes jeho ležící tělo. Sudí vše dobře viděli a okamžitě rozpažili. Pro postavení hráče v brankovišti se skóre nemění.
     
    28:04
    Hostující lavička si však vyžádala trenérskou výzvu a ještě bude celá situace prozkoumána na videu!
     
    28:04
    Vše je potvrzeno, branka neplatí a stále tak hosté vedou rozdílem jedné branky.
     
    28:11
    Tomáš Pospíšil se protančil skrze obranu soupeře, ale nakonec se blíže před Bednářovu branku nedostal.
     
    28:43
    Ondřej Jurčík si našel odražený kotouč a chtěl ho dostat za Bednáře. Ale byl tísněn obranou soupeře a ta mu v tom zabránila.
     
    30:23
    Jsme za polovinou základní hrací doby a hosté stále drží těsné vedení. Naopak Vervě se nedaří vyrovnat. Nyní jsou s pukem v útočném pásmu hosté.
     
    31:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nyní se to už domácím povedlo a začíná se opět od začátku. Martin Hanzl se ocitl sám před Janem Bednářem a místo střely celou akci vyšperkoval přihrávkou na FRANTIŠKA GERHÁTA, který měl jednoduchou úlohu, a sice trefit zcela odkrytou branku soupeře – 2:2. Asistence: Martin Hanzl.
    31:07 František GERHÁT - 2:2
     
    31:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Akce, která byla hodně podobná té předchozí a Verva strhává vedení opět na svou stranu. Jurčík nahrál puk na pravou stranu a také MICHAL TRÁVNÍČEK svižnou střelou trefuje prázdnou karlovarskou branku – 3:2. Asistence: Ondřej Jurčík a Lukáš Válek.
    31:58 Michal TRÁVNÍČEK - 3:2
     
    32:19
    Hosté se dostali do blízkosti Jaroslava Januse, ale jejich pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    32:47
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:49
    Hübl se pokusil dostat puk na Františka Lukeše, ale druhý jmenovaný na něj nedosáhl. Nyní probíhá souboj o puk u mantinelu. Jeden z hostů přitiskl bruslí puk k mantinelu a po chvilce už sudí hru přerušují.
     
    34:31
    Jan Bednář nyní zakročil proti Jurčíkově střele a má kotouč pod sebou. Hra je přerušena a vhazuje se po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    35:11
    Martin Hanzl se natahoval po puku a zřejmě si poranil zápěstí. Už je na střídačce a postižené místo leduje. Uvidíme, zda bude moci nastoupit zpět do zápasu.
     
    36:01
    Puk je v pásmu Litvínova a hosté se snaží před Janusem o vyrovnání. Hned poté se k touši dostala obrana domácích a poslala ho do středního pásma.
     
    37:06
    Dalekonosné nahození Kohouta až před Janusovu branku tečoval Ondřej Beránek, který ale před brankářem Litvínova neuspěl.
     
    37:47
    Martin Hanzl je zpět a nyní byl u velké šance Litvínova. Jeho střela byla gólová a puk mířil za Bednáře. Ovšem obětavý zákrok jednoho z hostujících beků gólu zabránil!
     
    38:16
    Michal Moravčík vyslal svižnou střelu na hostující branku, ale do akce šel opět pohotový Jan Bednář. Ten tak opět drží svůj tým.
     
    38:30
    Vojtěch Polák si sjel před Januse, ale nakonec se nedostal na kotouč a nezakončil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Ondřej Beránek se prodral od zadního mantinelu až před Jaroslava Januse, zblízka však jeho pokus kryje právě domácí brankář.
     
    39:50
    Tomáš Pospíšil se ještě hnal za pukem do útočného pásma, ale už nestihl před Janem Bednářem vystřelit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se dvěma brankami chvíli po sobě dostala Verva opět do vedení. Nejprve trefil odkrytou klec František Gerhát, chvilku po něm pak podobným způsobem zakončil i Michal Trávníček. Litvínovští tak po druhé části hry vedou a budou se snažit náskok pojistit, zatímco hosté se budou snažit o vyrovnání. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 17:21.
     
    Střely na branku: 23 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Z otočky pálil před Bednářem František Lukeš a hostující brankář tak pohotově zakročil a ukryl puk pod lapačku. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    41:09
    Skrumáž před branou Karlových Varů, domácí však nedokázali překonat Bednáře, ač k tomu neměli daleko.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Koblasa – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk).
     
    42:33
    Verva se natlačila před hostující klec, ale Bednář další střelu zastavil. Následně pak se Karlovarští dostali na puk a poslali ho až před branku Jaroslava Januse.
     
    43:25
    Kolotoč roztočili domácí hráči před Bednářem a na levé straně zakončoval Jiří Říha, ale místo u své pravé tyče si karlovarský brankář pohlídal.
     
    43:32
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    44:48
    Tomáš Pospíšil u zadního hrazení vybojoval puk na Polákovi a pokračovala akce Vervy. Moravčík pak vyslal tvrdou ránu z levého kruhu, ale Bednář znovu zakročil.
     
    45:41
    Od vlastní branky zakládají další akci hosté, dostali se před branku Jaroslava Januse, ale ten nakonec nemusel zasahovat, pomohla mu obrana.
     
    46:40
    Kudla posílal přihrávku na pravou stranu pro najíždějícího Tomáše Pospíšila, ten však dobře puk netrefil.
     
    46:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce v podání dvou litvínovských matadorů. František Lukeš uvolnil VIKTORA HÜBLA, jenž se poté hnal do samostatného nájezdu a střelou z bekhendu prostřelil Bednáře mezi jeho betony – 4:2. Verva tak má poprvé vyšší náskok. Asistence: František Lukeš a Patrick Kudla.
    46:57 Viktor HÜBL - 4:2
     
    47:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to ale zase neplatí. MARTIN KOHOUT zakončoval v mezikruží a Janus chtěl betonem vytěsnit puk do bezpečí, avšak ten se odrazil od jeho levé nohy a zapadl do branky – 4:3. Energetici tak mají znovu kontaktní branku. Asistence: Vladimír Eminger a Tomáš Mikúš.
    47:48 Martin KOHOUT - 4:3
     
    48:55
    No a nyní neměli znovu domácí hráči daleko k dalšímu přesnému zásahu. Jejich střela ale nakonec neskončila za Bednářem a hra je přerušena. Následuje další komerční pauza.
     
    49:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A chvíli po kontaktním gólu je dokonce vyrovnáno. Domácí tak velmi rychle ztratili dvoubrankový náskok a začíná se znovu od začátku. JIŘÍ ČERNOCH zblízka z pravé strany nedal Janusovi šanci a prostřelil ho k bližší tyči – 4:4. Asistence: Vojtěch Polák a Petr Koblasa.
    49:07 Jiří ČERNOCH - 4:4
     
    50:51
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Rohan – 2 min., hákování).
     
    51:01
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:01
    Síly na ledě se velmi rychle srovnaly. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    51:30
    Do postupného útoku se hnali domácí, Samson Mahbod se chtěl dostat ke střele na pravém kruhu, byl však o puk čistě odzbrojen jedním z hostujících obránců.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovku čtyři na tři Verva využívá a podruhé v utkání se trefuje VIKTOR HÜBL. Ten se napřáhl na pravém kruhu ke střele po přihrávce Pospíšila a nekompromisně pak Bednáře prostřelil. Má tak zaděláno na hattrick – 5:4. Asistence: Tomáš Pospíšil a František Gerhát.
    52:26 Viktor HÜBL - 5:4
     
    52:45
    Následuje komerční přestávka.
     
    53:01
    Verva je v plném počtu a začíná její zkrácená klasická přesilová hřa.
     
    53:32
    František Lukeš dostal namazáno od Viktora Hübla, ale před Bednářem nezakončil přesně. Hosté se poté osvobozují a puk letí až před litvínovskou klec.
     
    53:54
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 695 diváků.
     
    54:39
    Flek pálil z otočky na Januse a ten se musel ve svém brankovišti činit. Stále pokračuje akce hostů, neboť obrana Vervy nevyhodila puk do bezpečí.
     
    55:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem třetí třetiny jdou domácí znovu do dvoubrankového náskoku. Před Bednářem se zjevil PATRICK KUDLA, který svou střelou vykoupal Bednáře a dává tak už mnohem větší šanci domácím na tříbodový zisk – 6:4. Asistence: Viktor Hübl a Samson Mahbod.
    55:28 Patrick KUDLA - 6:4
     
    56:38
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Jana Bednáře. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Verva tak získala útočné pásmo.
     
    57:25
    Domácí mají puk a jsou stále v útočném pásmu. Na levé straně se chtěl dostat ke střele Pospíšil, ale nakonec to měl na dlouhou hůl a nezakončil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Koblasa nepřesně přihrával kotouč z obranného pásma. Samson Mahbod pak zůstali v útočném pásmu, ale jejich souhra nevyšla.
     
    58:49
    Hostující branka je prázdná a Energie to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    59:18
    Důležitý zákrok předvedl Jaroslav Janus, jenž pokryl dotěrnou střelu Dávida Grígera. Hra je pozastavena a buly proběhne před Janusem.
     
    59:28
    Uběhlo deset vteřin a Jaroslav Janus mě opět práci. Znovu zakročil proti nebezpečnému zakončení Grígera a má puk pod kontrolou. Drží tak stále velmi slibný náskok.
     
    59:43
    Karlovarský Jakub Flek se dopustil hrou vysokou holí v útočném pásmu a hra je vykázána do středního pásma. Nyní už to budou mít hosté hodně těžké a naopak domácí jsou velmi, velmi blízko hodně důležitému vítězství!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Nádherný hokej z obou stran sledovali diváci na zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově. Verva ve třetí třetině vedla 4:2, ovšem hosté dvěma brankami chvilku po sobě srovnali. Začínalo se tak znovu od začátku. Jenže Viktor Hübl využil přesilovku čtyři na tři a Litvínov šel opět do náskoku. Ten pak ještě navýšil Patrick Kudla a tento dvoubrankový náskok už Verva udržela až do konce. Zapisuje tak veledůležité tři body do tabulky a stále živí naději na udržení se v extralize.
     
    Střely na branku: 34 – 25
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:08:14)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (F. Lukeš), 32. Gerhát (M. Hanzl), 32. Trávníček (Jurčík, Válek), 47. V. Hübl (F. Lukeš, Kudla), 53. V. Hübl (Pospíšil, Gerhát), 56. Kudla (V. Hübl, Mahbod) – 14. T. Mikúš (Kohout, O. Beránek), 19. Stříteský (T. Rachůnek, Gríger), 48. Kohout (Eminger, T. Mikúš), 50. Černoch (V. Polák, Koblasa)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Hedberg, Gerhát, Válek – Helt, Jurčík, Trávníček.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (C), Gríger, Flek – V. Polák (A), Černoch, Koblasa – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Šafář, Vildumetz, Šik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Bejček – Komárek, Špringl

    Diváci: 5 695
    thejrc.org