Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (kon.)
Nashville – Columbus 4:3 (3:2 po s.n.) | Arizona – Tampa 7:3 (kon.) | Vegas – Florida 5:3 (kon.)
Vancouver – Boston 9:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 5:3 (kon.)
Dallas – Chicago 2:1 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 2:1 (kon.) | NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.)
konec
New York Islanders
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
San Jose Sharks
Neděle 23.02.2020, 23:08 • Nassau Coliseum, Uniondale, New York City • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    V samotném závěru tu ale ještě je přesilovka pro Sharks. Nick Leddy (NYI) stáhl za ruku na zem unikajícího Sörensena a závěr zápasu tak bude sledovat z trestné.
    57:41 Josh BAILEY - 4:1
     
    57:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    V Nassau Coliseu je hotovo, Islanders se vítězně naladí na zápas s Rangers! Brock Nelson získal puk a podél prken našel rozjetého Anderse Leeho, který měl prostor na završení hattricku. Zachoval se však týmově, nahrávkou našel rozjetého JOSHE BAILEYHO, který z osy zametl puk do prázdné kasy – 4:1! Asistence: Anders Lee, Brock Nelson.
     
    54:14
    Domácí nyní přečkali veikou šanci hostí! Timo Meier naskočil z trestné, zachytil kotouč a díky tomu, že měl hodně prostoru v útočném pásmu, dostal se i ke střele. Varlamov ji však lapil, puk mu vypadl k hokejce Truea. Zády k brance ale dánský hokejista nedokázal poslat kotouč do branky a Varlamov jeho poměrně neefektivní střelu kryje!
     
    52:02
    Timo Meier (SJS) si pomohl při zpracování kotouče vysokou holí, problém však nastal v tom, že holí navíc trefil do obličeje i obránce Islanders stojícího za ním. Tím pádem to jsou dvě minuty a pomýšlení na drama se hostům oddaluje.
     
    49:28
    Obrana Žraloků vůbec nestíhala, Mario Ferraro (SJS) ale křivdu cítí poměrně oprávněně. Leeho se prakticky hokejkou nedotkl, respektive ne v rámci hákování. Rozhodčí to leč viděl jinak a posílá obránce Sharks na dvě minuty ven.
     
    37:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    V dalším případě však Jones neměl šanci jakkoliv reagovat, domácí odskakují před koncem třetiny na dvoubrankový rozdíl! Opět to byla chyba hráče Sharks, Barclay Goodrow vůbec nevěděl o Nelsonovi za zády a bylo pro něj překvapení, když mu domácí plejer puk za brankou čistě sebral. Pak už to bylo jednoduché, Nelson nahrál na DEVONA TOEWSE, který nekompromisní bombou pod víko dává Islanders klid – 3:1! Asistence: Brock Nelson.
     
    35:59
    Nahození Kieffera Bellowse ze středního pásma v první chvíli nevypadalo nijak zvláštně, o to větší šok ale byl, když se puk zastavil na tyči Jonesovy branky! Tohle mohl být klidně rozdílový gól na 3:1.
    21:10 Anders LEE - 2:1
     
    21:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders si berou na začátku třetiny zpět své vedení a ANDERS LEE jako správný kapitán skóruje v dnešním zápase podruhé! Všechno to začalo u vlastní branky, Devon Toews rozjel útočnou akci, vyměnil si puk s Barzalem a nejproduktivnější hráč Islanders pak nechal prostor pro střelu právě Leemu, který díky nešikovné cloně Vlasice překvapil Jonese projektilem na bližší tyč – 2:1! Asistence: Mathew Barzal, Devon Toews.
    19:45 Gregor z dorážky ani neohrozil branku Islanders
     
    19:45
    Noah Gregor mohl poslat těsně před koncem třetiny Sharks do vedení, jeho dorážka po nejistém zákroku Varlamova však neskončila ani přímou střelou na branku!
     
    14:55
    Po komerční pauze se rozehraje první přesilovka dnešního zápasu. Stefan Noesen (SJS) podrazil v rohu kluziště Baileyho a míří na trestnou lavici.
     
    13:37
    Sharks mají velký tlak, Dylan Gambrell vyslal z pravého kruhu střelu na delší tyč, Varlamov vyrazil betonem přímo na protější stranu, kde byl připraven Evander Kane k dorážce, ale minul! Dokázal však puk vrátit zpátky do ohně, obrana Islanders nakonec s vypětím sil dokázala situaci uhlídat.
    10:36 Dylan GAMBRELL - 1:1
     
    10:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose dokázalo ojedinělý výpad přetlačit do gólu a srovnat stav zápasu! DYLAN GAMBRELL šikovně tečoval takovou polostřelu Radima Šimka od modré čáry a kotouč překvapivě propadl až za Varlamovova záda. Ruský gólman o tom prakticky vůbec nevěděl a Šimek slaví asistenci – 1:1! Asistence: Radim Šimek, Timo Meier.
    09:06 Barzalova kličkovaná nekončí gólem
     
    09:06
    Mathew Barzal sice předvedl krásnou individuální akci, zákrok Martina Jonese ale zabránil tomu, aby to skončilo gólem na 2:0! Barzal se totiž dostal do střelecké pozice kličkami rovnou přes tři hráče, jeho střela na delší tyč ale končí jenom v náručí domácího gólmana.
     
    08:03
    Martin Jones nyní při rozehrávce zachyboval a prakticky daroval kotouč pro Bellowse, který však nedokázal zblízka, navíc z ostrého úhlu, zamést puk do opuštěné klece! Dvě velké šance na obou stranách, stav ale zůstává stále příznivější pro domácí.
    07:23 Middleton nastřelil jenom břevno
     
    07:23
    Na druhé straně však hned mohl reagovat Jacob Middleton, střelou z vrcholku levého kruhu ale napálil jenom břevno Varlamovy branky! Následuje komerční přestávka.
    06:48 Anders LEE - 1:0
     
    06:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají po necelých sedmi minutách vedení a může za to chyba obránce Sharks ve středním pásmu! Právě tady sebral kotouč Eberle, přistrčil ho na Mathewa Barzala, který tak rozjel brejk 2 na 1, na jehož konci byla přesná přihrávka na ANDERSE LEEHO. Domácí kapitán pak nekompromisně umístil puk do levého vinglu – 1:0! Asistence: Mathew Barzal, Jordan Eberle.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Lee (Barzal, Eberle), 22. Lee (Barzal, D. Toews), 38. D. Toews (B. Nelson), 58. Jo. Bailey (Lee, B. Nelson) – 11. Gambrell (R. Šimek, Meier)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – A. Greene, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, Boychuk (A) – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Komarov – Bellows, Jo. Bailey (A), Dal Colle – M. Martin, Koivula, Kühnhackl.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Ferraro, Middleton, Heed, R. Šimek, Burns (A) – Meier, J. Thornton (A), Labanc – E. Kane, Goodrow, Marleau – Noesen, Kellman, Sörensen – Gregor, True, Gambrell.

    Rozhodčí: MacDougall (CAN), Pollock (CAN) – Galloway (CAN), Murphy (USA)

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri