Chabarovsk – Nižněkamsk 0:8 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 1:2 (po pr.) | Jokerit – Petrohrad 1:6 (kon.)
Kazaň – Minsk 5:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Omsk – Jaroslavl 0:1 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 23.02.2020, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:41 Sakari MANNINEN - 1:2
     
    63:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Salavat okamžitě využívá přesilovku a z dnešního duelu bere dva body. SAKARI MANNINEN si vyměnil na modré čáře puk s Omarkem a následně bez přípravy vypálil. Trefil to výtečně, neboť rána zamířila do bližší šibenice. 1:2 po prodloužení. Asistence: Linus Omark.
    46:23 Eduard GIMATOV - 1:1
     
    46:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hned po skončení přesilovky padla branka! EDUARD GIMATOV si počkal na levém kruhu na přihrávku Kadějkina z otočky a rozvlnil síť. Zřejmě se ještě bude telefonovat, neboť Baranov při dosažení gólu spadl do brankoviště. 1:1. Asistence: Alexandr Kadějkin a Alexandr Burmistrov.
    42:56 Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    42:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Úvodní branka zápasu je tady! SERGEJ MOZJAKIN vystihl velmi špatnou přihrávku Semjonova, která od mantinelu mířila na střed. Kapitán Metallurgu si už poradil a krásnou střelou poslal svůj celek do vedení. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 43. Mozjakin – 47. Gimatov (Kadějkin, Burmistrov), 64. Manninen (Omark)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Děmčenko) – Antipin (A), J. Birjukov, Dronov, J. Jakovlev (A), Minulin, Matuškin, Pivcakin – Kozun, Loktionov, Mozjakin (C) – N. Kuljomin, O'Dell, Potěchin – A. Nestrašil, Filippi, Dorofejev – Ljubimov, Několenko, Timkin – Rožkov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, A. Semjonov (A), Arzamascev, Koledov, Pašnin, Ar. Sergejev, Muchamadullin – Hartikainen, Manninen, Omark (C) – Baranov, Burmistrov (A), Kugryšev – Soloduchin, Kadějkin, V. Žarkov – M. Majorov, Kartajev, Gimatov – Alalykin.

    Rozhodčí: Odins, Romaško – Judin, Ivanov

    Diváci: 7 500
    ocianews.com