Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 23.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Vítám všechny fanoušky Chance ligy u dalšího zápasu, tentokrát Piráti Chomutov vyzvou ostravskou Porubu.
     
    Oba celky v předešlém dni prohrály, a tak se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu. Pokud se podíváme na tabulku, tak Chomutov najdeme na čtvrtém místě, když získal devětaosmdesát bodů. Piráti v sobotu hráli o třetí příčku se Vsetínem, jenže střetnutí nezvládli a Valaši odskočili na rozdíl čtyř bodů. Stejně špatný pocit musí mít Poruba, která nestačila na Litoměřice a jejich bodová ztráta na tento severočeský tým činí najednou osm bodů. Ostravský celek je aktuálně osmý, když získal dvaasedmdesát bodů a v tuto chvíli by mířil do předkola play-off.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, Seemann, R. Havel, Žovinec, Štochl, Lang, Rýgl – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Suchý, Chlouba, Hlava – J. Svoboda, Kverka, Tomica (C) – Llewellyn, Šagát, Chrpa (A).

    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Rudl, Husák, D. Krejčí, Dundáček, Dluhoš, Pastor – Gřeš, Hudeček, Sikora (A) – Špaček, T. Jáchym, J. Káňa (A) – Nejezchleb, Zdeněk (C), Kanko – Ďurač, Toman, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Zubzanda – Flegl, Zídek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Tomáš Pitule, a tak Chomutovští mají právo první útočné akce. Ovšem začnou za Pavlátovou brankou.
     
    00:14
    Do útočného pásma vletěl Jan Rudovský, jehož pokus od mantinelu mířil pod horní tyčku. Avšak Frederik Foltán byl pozorný a zasáhl.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., vysoká hůl).
     
    00:44
    Od modré čáry vystřelil Patrik Husák, jehož pokus byl sražen vedle branky. Po puku se ještě natahoval Jan Hudeček, ale byl krátký.
     
    01:07
    Piráti získali touš a vyhodili jej přes všechny čáry. Následně se domácímu celku podařilo také vystřídat.
     
    01:45
    Celá situace se znovu opakuje, Piráti pak zastavili soupeře už v neutrální zóně.
     
    02:38
    Nicholas Schaus už naskočil na led a ve stejném momentu puk na branku nahazoval Patrik Husák. Dominik Pavlát vytáhl zákrok lapačkou a hru přerušil.
     
    02:57
    Ze strany se na branku dobře hnal Samuel Ollender, ovšem Radek Havel jej dojel a čistě o kotouč obral. Na druhou stranu se pak vydal Jaromír Kverka, jehož pokus byl sražen do ochranné sítě.
     
    03:30
    Poruba dobře napadala Chomutov za brankou, celou situaci vyřešil až Viktor Lang. Domácí se pak vydali po pravé straně do akce, ale Hlavův pokus byl gólmanem vyražen.
     
    04:12
    Mužstvo z Ostravy nahodilo kotouč za branku a vydalo se na střídačku. Piráti tak mají klid na další rozehrání útočné akce.
     
    04:46
    Z ostrého úhlu se pokoušel zapsat mezi střelce Petr Kanko, jenomže mladý chomutovský gólman byl ve správném postavení a poradil si také s dorážkou ze stejného prostoru.
     
    06:04
    Nicholas Schaus se snažil o nahození na branku, ovšem kotouč mu ujel, a tak se na modré čáře neudržel Nicolas Hlava. Pro ofsajd se hra přesune zpátky do neutrální zóny.
     
    06:14
    Viktor Lang byl pod tlakem a nezvládl rozehrávku, kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    06:35
    Střelou od modré čáry se prezentoval Viktor Lang, jehož pokus brankář vyrazil. Za dorážkou mířil Nicolas Hlava, který kotouč ve slibné situaci přejel.
     
    07:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vít Seemann nezvládl na modré čáře obrat a skončil na ledové ploše. Poruba se tak dostala do přečíslení a situaci využila. Richard Nejezchleb našel PETRA KANKA, jenž zamířil nad Dominika Pavláta. Asistence: Richard Nejezchleb.
    07:28 Petr KANKO - 0:1
     
    08:10
    Patrik Husák už se nacházel sám před brankářem, avšak místo střely přišla přihrávka, kterou už nečekal před brankou Tomáš Gřeš. Tento hráč pak celou akci přesto zakončil, ale od mantinelu úspěšný nebyl.
     
    09:15
    Do útočného pásma vjel Tomáš Pitule, který měl proti sobě obránce. Jeho pokus byl tak sražený do rohu hrací plochy.
     
    09:39
    Zakončením z jedné se prezentoval Radek Havel, jehož pokus byl brankářem vyražen. O dorážku se pokoušel Petr Stloukal, ale zblízka neuspěl.
     
    10:06
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., hrubost).
     
    10:24
    Viktor Lang byl pod tlakem a nedokázal přihrát, a tak před branku nahrával Jan Hudeček. Mezi kruhy se nacházel Marek Sikora, jehož pokus po ledě vyrazil betonem Dominik Pavlát.
     
    11:30
    Nicholas Schaus dlouho couval a pustil soupeře k zakončení. Tomáš Pastor vystřelil z levého kruhu, domácí brankář byl znovu pozorný.
     
    12:45
    Chomutovskému mužstvu se nedaří základní situaci, to je například založení akce. Filip Suchý pokazil přihrávku a je z toho další zakázané uvolnění.
     
    13:19
    Na pravé straně se uvolnil Darby Llewellyn, jemuž mu nevyšla střela na zadní tyč. Poté to zkusil od modré Radek Havel, jehož rána byla sražená bekem.
     
    14:39
    Nahozením ještě ze středního pásma se prezentoval Dušan Žovinec, Frederik Foltán zaznemenal další snadný zákrok.
     
    15:09
    Petr Kanko přihrával před branku, odkud vystřelil Jiří Zdeněk. Jeho pokus byl tlumený, a tak Dominik Pavlát v pohodě zasáhl.
     
    16:11
    Domácí brankář se musel vydat za branku, kde byl napadán. Jeho vyhození po mantinelu bylo tečované, a tak je všechno v pořádku. Hrát se bude až po druhé reklamní přestávce.
     
    16:27
    Tomáš Pitule se natahoval po kotouči rukou a hned poté hrál Jan Rudovský. Pro přihrávku rukou je tak Chomutov vykázán do středního pásma.
     
    17:10
    Tomáš Jáchym sice neměl kotouč pod kontrolou, přesto přihrál na spoluhráče, jenž se nacházel mezi kruhy. Jan Káňa volil přihrávku do protipohybu gólmana, avšak ten se stihl vrátit a zasáhnout vyrážečkou.
     
    17:45
    Nicolas Hlava zpracoval černou gumu pro Romana Chloubu, který se hnal na branku. Jeho pokus k zadní tyči vyrazil porubský maskovaný muž.
     
    19:10
    Také hostující celek připisuje první zakázané uvolnění, bude se vhazovat po levé ruce brankáře Poruby.
     
    19:30
    Střelu z voleje vyslal od modré čáry Dušan Žovinec, jeho pokus byl hodně nepřesný. Černá guma se odrazila do levého kruhu pro vhazování, kde ji netrefil Jan Svoboda.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nenabídla krásnou podívanou, nýbrž bojovný styl hokeje. Chomutovu zatím chybí lehkost a lepší založení útočných akcí, a tak bych řekl, že zaslouženě vede Poruba. Ta využila Seemannovo zaváhání na útočné modré čáře a přejela do přečíslení, které zkušeně vyrašil Petr Kanko. Doufejme, že v následující části hry nám oba celky nabídnou lepší podívanou.

    Střely na branku: 11:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Z pravé strany modré čáry vystřelil Nicholas Schaus, z levé zase Dušan Žovinec. Za vyraženým pukem se vydal Jan Rudovský, jehož dlouhá klička ke vstřelení gólu nestačila.
     
    20:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:51
    Filip Suchý ztratil kotouč a pustil soupeře do protiakce, nepřesným bekhendem zleva se prezentoval Jan Káňa. na druhé straně střílel Jaromír Kverka, avšak Frederik Foltán byl správně postaven.
     
    21:22
    Viktor Lang byl sám na modré čáře a kotouč mu mířil na hůl. Švédský obránce jej přesto nezpracoval a Chomutov musí spěchat za vlastní branku.
     
    22:22
    Jan Káňa zavezl puk do útočné třetiny, kde se snažil šetřič čas, ovšem byl ze hry odstaven. Chomutov se pak vydal do akce, ale opět přišla nepřesná nahrávka.
     
    22:51
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Dušan Žovinec, jehož ránu znovu vyrazil brankář Poruby. Následně byli Piráti vykázáni do neutrální zóny.
     
    23:41
    Další zakázané uvolnění domácího celku, Radek Havel byl pod tlakem a volil tak jednoduchou variantu.
     
    24:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Konečně domácímu celku něco vyšlo a nutno říct, že se ujala nenápadná dorážka. Střelu od modré čáry ještě Frederik Foltán vyrazil před sebe. Jenže v nebezpečném prostoru se nacházel VIKTOR LANG, který z otočky zamířil přesně mezi betony. Asistence: Jakub Štochl a Jan Svoboda.
    24:02 Viktor LANG - 1:1
     
    24:42
    Před brankou Poruby bylo znovu rušno, celou akci ale vyřešil maskovaný muž. Chomutovští se sice snažili o zakončení, ale byli dobře hráni do těla.
     
    25:02
    Jan Rudovský přihrával před branku na Petra Stloukala, jenž byl atakován před brankou. Jeho zakončení bylo ale bekem sražené vedle levé tyče.
     
    25:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Najednou jsou Piráti na koni a otáčejí stav zápasu na svou stranu! Darby Llewellyn přihrál na hranici brankoviště, kde se nacházel osamocený MARTIN ŠAGÁT. Slovenský útočník pak trefil přesně pravou šibenici. Asistence: Darby Llewellyn.
    25:52 Martin ŠAGÁT - 2:1
     
    26:18
    Na hranici levého kruhu se nacházel Filip Dundáček, jenž mířil pod horní tyčku a jeho situace byla o to těžší, že před ním skočil obránce. Pokus dobře viděl Dominik Pavlát, jenž kotouč zastavil lapačkou.
     
    26:39
    Před brankou Poruby se nacházeli Filip Suchý a Roman Chlouba, avšak ani jeden nevystřelil. Na druhou stranu se hnal Marek Špaček, kterého fauloval Dušan Žovinec.
     
    26:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., sekání).
     
    27:14
    Radek Havel se snažil vyhodit středem, když jeho vyhození zachytil Patrik Husák. Po jeho nahození vyklepal Dominik Pavlát kotouč z rukavice a sám poslal černou gumu do středního pásma.
     
    28:27
    Domácí brankář znovu zajel k zadnímu mantinelu, aby vyhodil. Puku se pak zmocnil Nicholas Schaus, jenž mohl jít se spoluhráčem do přečíslení, jenomže kotouč mu z hole utekl.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Samuel Ollender.
     
    29:28
    Střelou z voleje se od modré čáry prezentoval Nicholas Schaus, jehož pokus tečoval do protipohybu gólmana Hlava. Ovšem černá guma proletěla jen kolem levé tyče.
     
    29:57
    Frederik Foltán si připisuje další zákrok, když chytá Stoukalův pokus z kruhu pro vhazování.
     
    31:09
    Z trestné lavice už naskočil Samuel Ollender, který ihned získal černou gumu. Jeho nahození ale skončilo pouze v Pavlátově lapačce.
     
    31:15
    Chomutovští vyhodili na další icing, Marek Tomica se to snažil zvrátit, ovšem na kruhu pro vhazování byl o krok později než soupeř.
     
    32:11
    Dominik Pavlát zastavil puk pro spoluhráče za brankou, ti však přestali bruslit. Kotouče se zmocnila Poruba, která vypracovala jen nahození od modré čáry, hra je znovu přerušená.
     
    32:43
    Petr Stloukal přejel do útočného pásma, odkud vystřelil přes obránce. Jeho pokus se do prostoru tří tyči nevešel, Poruba pak černou gumu ztratila ve střední třetině.
     
    33:17
    Krásným pasem se předvedl Dominik Rudl, který našel na středu hrací plochy spoluhráče. Tomáš Gřeš se hnal sám na brankáře a mířil mezi betony, Dominik Pavlát mezeru rychle utěsnil a zasáhl.
     
    34:37
    Další nahození mezi kruhy tečoval Tomáš Jáchym, který poslal kotouč vedle levé tyče. Dominik Pavlát byl v roli diváka a díval se, kam černá guma vlastně zamíří.
     
    34:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravský celek držel dlouho soupeře pod tlakem a vytěžil vyrovnání! Od modré čáry se napřáhl Filip Dundáček, do jehož pumelice vložil hůl JAN KÁŇA a jemnou tečí nedal Pavlátovi šanci zasáhnout. Asistence: Filip Dundáček a Marek Špaček.
    34:55 Jan KÁŇA - 2:2
     
    36:09
    Jakub Chrpa dlouho pracoval v rohu a neměl komu přihrát, a tak si vybral na modré čáře Žovince. Jeho rána byla sražená prvním bránícím hráčem.
     
    36:32
    Z levé strany před branku mířil Tomáš Pitule, který se pokusil o střelu k první tyči. Frederik Foltán byl dobře postaven a drží dál vyrovnaný stav.
     
    37:41
    Nicolas Hlava napadal brankáře u zadního hrazení a poslal jej k ledu. Nevylučovalo se, a tak stejný hráč mohl přihrát mezi kruhy, kde se zády k brance nacházel Petr Stloukal. Jeho bekhend ale zastavil jeden ze soupeřů.
     
    38:27
    Další pokus vyslal Radek Havel, jehož snažení tečoval Nicolas Hlava. Frederik Foltán byl pozorný a touš schoval do lapačky.
     
    39:21
    Hostující brankář se vydal za bránu, odkud přihrávkou chyboval. Kotouč zachytil Jan Svoboda, který okamžitě přihrával mezi kruhy, avšak Frederik Foltán se natáhl a puk poslal hokejkou na domácí střídačku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části Chomutov zabral a stav otočil na svou stranu, přesto se Poruba nevzdala a znovu vyrovnala. Stav po dvou třetinách je tak nerozhodný – 2:2. Sledovali jsme o trochu lepší hokej, ale zejména na straně Pirátů je spousta nepřesností. Je vidět, že ani jeden z celků nehraje v pohodě.

    Střely na branku: 29:20.
    Střely na branku ve druhé třetině: 18:9.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Patrik Husák nahozením od modré čáry přehazoval padajícího Rudovského. Kotouč však skončil v Pavlátově lapačce.
     
    40:24
    Chomutovskému publiku dobře známý Marek Sikora se ještě nedostal z útočné třetiny a zapojil se do hry, pro ofsajde se hra přerušuje.
     
    41:04
    Petr Kanko přetlačil Radka Havla a zakončil z ostrého úhlu. Domácí brankář puk zastavil betonem a poté černou gumu schoval pod lapačku.
     
    41:34
    Jakub Chrpa přihrával před branku, kde byl na led posazen Jan Svoboda. Následně od modré čáry nahazoval Jakub Štochl, ovšem trefil soupeře mezi kruhy.
     
    42:13
    Poruba byla pod tlakem a pokoušela se o dlouhou rozehrávku. Kotouč ale skončil na zakázaném uvolnění, což se hostující střídačce nelíbí.
     
    42:19
    Po vyhraném vhazování se napřáhl Petr Stloukal, jenž mířil do horní části branky. Jenomže lapačka hostujícího gólmana byla znovu připravena.
     
    42:29
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Špaček – 2 min., podrážení).
     
    42:37
    Z rohu přihrával Petr Stloukal, který viděl osamoceného Hlavu, jehož dostoupil soupeř. Jeho zakončení tak bylo sražené do ochranné sítě.
     
    43:26
    Zprava hledal spoluhráče na zadní tyči Petr Stloukal, před Rudovským byl kotouč ale tečován a tak střelecký pokus nepřišel.
     
    43:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá početní výhodu a vrací se do vedení! Od levého mantinelu ukázal milimetrovou přihrávku Jan Rudovský. Kotouče se pak zmocnil NICOLAS HLAVA, jenž z mezikruží zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Jan Rudovský a Nicholas Schaus.
    43:47 Nicolas HLAVA - 3:2
     
    44:15
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Filip Dundáček, jehož pokus však zlikvidovala domácí jednička.
     
    45:08
    Krásnou kličkou se uvolnil rozjetý Jaromír Kverka, který se dostal za beka, ale už byl trochu z úhlu. Jeho pokus po ledě pak mířil ke vzdálenější tyči, ovšem Frederik Foltán zasáhl betonem.
     
    45:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., podrážení).
     
    45:51
    Petr Stloukal znovu přihrával před branku, kde byl atakovaný Tomáš Pitule. Domácí centr číslo jedna dvakrát zakončoval, jenomže hostujícího gólmana nepokořil.
     
    47:10
    Jaromíra Kverku skvěle našel od pravého hrazení Filip Suchý, prvnímu jmenovanému střela pak nesedla a skončila vedle levé tyče.
     
    47:56
    Poruba se snaží být aktivní, ale její pokusy přichází hlavně ze stran. Další pokus od pravého mantinelu schoval Dominik Pavlát do lapačky.
     
    48:11
    Petr Stloukal byl sražen u mantinelu, a tak se vydal pomstít Tomáš Pitule. Urostlý centr si našel Jiřího Zdeňka, jenž domácího hráče rychle stáhl k ledu.
     
    48:11
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Pitule – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Zdeněk – 2+2 min, hrubost).
     
    48:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:15
    Martin Šagát a Filip Suchý ve spolupráci vyvezli černou gumu do středního pásma a poté ji vyhodili až za branku Poruby.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    50:02
    Poruba bude hrát třiapadesát vteřin ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    50:29
    Poruba kombinovala, ale Chomutov aktivně bruslil. Střelou z pravé strany se prezentoval Jan Hudeček, jehož vychytal Dominik Pavlát a následně Piráti vyhodili.
     
    51:09
    Chomutovští už jsou ve čtyřech a hra se znovu přerušila. Jeden z hostů narazil do domácího brankáře, jenž ležel na hrací ploše bez masky.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Tomáš Jáchym.
     
    51:24
    Vít Seemann objel celé pásmo a zakončil. Frederik Foltán kotouč nezachytil, a tak stejný obránce přihrával do brankoviště.
     
    51:54
    Na ose hrací plochy si podržel černou gumu Roman Chlouba, který ji pak vyslal do pravé části branky. Hostující brankář se skvěle natáhl a betonem předvedl parádní zákrok.
     
    52:47
    Jan Rudovský volil těžkou přihrávku přes osu hrací plochy, kotouč byl hostujícím hráčem tečován až mezi diváky. bude se vhazovat po pravici brankáře Poruby.
     
    53:29
    U levého mantinelu aktivně bruslil Marek Špaček, jenž mířil do bližší šibenice. Dominik Pavlát znovu zakročil vyrážečkou, v akci je dál Poruba.
     
    54:33
    Daniel Krejčí zavezl kotouč středem do útočného pásma a následně jej předal na pravou stranu, odkud vystřelil tvrdou ránu Petr Kanko. Domácí jednička však byla znovu připravená.
     
    55:08
    Filip Suchý převzal přihrávku od spoluhráče a vystřelil z vrcholu pravého kruhu, jeho rána ale zamířila jen nad horní tyčku.
     
    56:43
    Richard Nejezchleb nabral kurz chomutovská branka, přešel přes modrou, ale poté byl zpracován dvěma obránci.
     
    57:10
    Dominik Pavlát zaznamenává další zákrok, když schoval nahození do lapačky. V přerušené hře si František Výborný vyžádal oddechový čas!
     
    Dnešní utkání sleduje 1 739 diváků.
     
    57:54
    Podruhé už mířil Frederik Foltán na střídačku a opět se vrátil. Poruba totiž nezvládla přihrávku na modrou čáru.
     
    58:05
    Frederik Foltán konečně dojel až na střídačku a pustil do hry šestého bruslaře. Následně přes celé kluziště opuštěnou klec netrefil Nicholas Schaus, píská se zakázané uvolnění Chomutova.
     
    58:30
    Střelu od modré čáry zlikvidoval na dvakrát Dominik Pavlát. Do branky se hnal ještě Petr Kanko, který inkasoval pár ran od obránců.
     
    58:58
    Radek Havel a Viktor Lang zapracovali za brankou, puk pak získal Petr Stloukal. Jeho vyhození znamená další zakázané uvolnění Chomutova.
     
    59:15
    Střelu od mantinelu vyslal Marek Sikora, který zamířil jen do brankáře. Poruba pak pokračovala v akci, ovšem další pokus nezaznamenala.
     
    59:58
    Sražená střela poslala černou gumu do levého kruhu pro vhazování, kam dojel Tomáš Gřeš. Jeho pokus mířil k první tyči, avšak Dominik Pavlát se v posledním momentu stihl přesunout a podepisuje se pod vítězství Chomutova.
     
    Konec zápasu.
     
    V ubojovaném utkání se z vítězství se raduje Chomutov, jenž do tabulky přidává další tři body a dotahuje se pouhý bod za třetí Vsetín. Oba celky se podle projevu sice nenachází v dobrém rozpoložení, ovšem více ze třemi body šli dnes domácí. Poruba tak na soka ze severu Čech nestačila a bude muset zabrat v dalším střetnutí. Přesto si hosté vypracovali několik slibných příležitostí, ale Dominik Pavlát se rozchytal k parádnímu výkonu.

    Střely na branku: 35:39.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:19.
     
    S konstatováním, že Dominik Pavlát byl hlavním strůjcem chomutovského vítězství, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního podvečera. (18:33:19)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 25. Lang (Štochl, J. Svoboda), 26. Šagát (Llewellyn), 44. Hlava (Rudovský, Schaus) – 8. Kanko (Nejezchleb), 35. J. Káňa (Dundáček, Špaček)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, Seemann, R. Havel, Žovinec, Štochl, Lang, Rýgl – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Suchý, Chlouba, Hlava – J. Svoboda, Kverka, Tomica (C) – Llewellyn, Šagát, Chrpa (A).
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Rudl, Husák, D. Krejčí, Dundáček, Dluhoš, Pastor – Gřeš, Hudeček, Sikora (A) – Špaček, T. Jáchym, J. Káňa (A) – Nejezchleb, Zdeněk (C), Kanko – Ďurač, Toman, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Zubzanda – Flegl, Zídek

    Diváci: 1 739
    thejrc.org