Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 23.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:47 Nicolas HLAVA - 3:2
     
    43:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá početní výhodu a vrací se do vedení! Od levého mantinelu ukázal milimetrovou přihrávku Jan Rudovský. Kotouče se pak zmocnil NICOLAS HLAVA, jenž z mezikruží zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Jan Rudovský a Nicholas Schaus.
    34:55 Jan KÁŇA - 2:2
     
    34:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravský celek držel dlouho soupeře pod tlakem a vytěžil vyrovnání! Od modré čáry se napřáhl Filip Dundáček, do jehož pumelice vložil hůl JAN KÁŇA a jemnou tečí nedal Pavlátovi šanci zasáhnout. Asistence: Filip Dundáček a Marek Špaček.
    25:52 Martin ŠAGÁT - 2:1
     
    25:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Najednou jsou Piráti na koni a otáčejí stav zápasu na svou stranu! Darby Llewellyn přihrál na hranici brankoviště, kde se nacházel osamocený MARTIN ŠAGÁT. Slovenský útočník pak trefil přesně pravou šibenici. Asistence: Darby Llewellyn.
    24:02 Viktor LANG - 1:1
     
    24:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Konečně domácímu celku něco vyšlo a nutno říct, že se ujala nenápadná dorážka. Střelu od modré čáry ještě Frederik Foltán vyrazil před sebe. Jenže v nebezpečném prostoru se nacházel VIKTOR LANG, který z otočky zamířil přesně mezi betony. Asistence: Jakub Štochl a Jan Svoboda.
    07:28 Petr KANKO - 0:1
     
    07:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vít Seemann nezvládl na modré čáře obrat a skončil na ledové ploše. Poruba se tak dostala do přečíslení a situaci využila. Richard Nejezchleb našel PETRA KANKA, jenž zamířil nad Dominika Pavláta. Asistence: Richard Nejezchleb.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 25. Lang (Štochl, J. Svoboda), 26. Šagát (Llewellyn), 44. Hlava (Rudovský, Schaus) – 8. Kanko (Nejezchleb), 35. J. Káňa (Dundáček, Špaček)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, Seemann, R. Havel, Žovinec, Štochl, Lang, Rýgl – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Suchý, Chlouba, Hlava – J. Svoboda, Kverka, Tomica (C) – Llewellyn, Šagát, Chrpa (A).
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Rudl, Husák, D. Krejčí, Dundáček, Dluhoš, Pastor – Gřeš, Hudeček, Sikora (A) – Špaček, T. Jáchym, J. Káňa (A) – Nejezchleb, Zdeněk (C), Kanko – Ďurač, Toman, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Zubzanda – Flegl, Zídek

    Diváci: 1 739
    bahis siteleri