Košice – Poprad 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 5:1 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 4:0 (kon.)
HC Slovan – Zvolen 5:0 (kon.) | Michalovce – Detva 10:2 (kon.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:0 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
MAC Budapešť
sk Neděle 23.02.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Rajna – Göz, Vandane, Ross, D. Kiss, Láda, Vojtkó – Rodman, Galanisz, Beach – Valchař, Vas, Beauvillier – Magosi, Harrison, Ritó – Páterka, P. Kiss

    MAC Budapešť: Bernard – Busenius, Macaulay, Carlisle, Bugár, Garát, Pozsgai, Loczi, Blake Orbán – Klempa, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti – Szucs, Nagy, Terbócs – Brance Orbán, Bodó, Pitt

    Rozhodca: Snášel, Orolin – Beniač, Šoltés.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:22
    Sofron nahadzoval puk do útočného pásma. Budapešťania sa snažia o zisk útočnej tretiny.
     
    00:39
    Z ľavej strany to chcel strelou vyskúšať Macaulay. Jeho zakončenie však bolo zblokované a puk neletel na brankára Rajnu.
     
    01:23
    Videli sme prvú strelu a zákrok zo strany domáceho tímu. Po pravom krídle vykorčuľoval Jáns Vas a z kruhu preveril Bernarda, nastrelil mu to priamo do brucha.
     
    01:41
    Rozohrávku Majorossa na Szigetiho zachytil domáci obranca Ross. Ihneď chcel otáčať hru, no neuvedomil si v tej chvíli, že v hokeji platí ofsajd.
     
    02:08
    Hostia sa pomerne sebaisto oslobodili z obranného pásma. Szucs sa pokúsil potiahnuť akciu dopredu, s pukom však prišiel iba po útočnú modrú čiaru.
     
    02:54
    Hra bola za bránkou domáceho gólmana Rajnu. Prihrávka z rohu klziska však neprešla na modrú čiaru.
     
    03:05
    Avizovaný je prvý faul v tomto stretnutí. Brance Orbán dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    03:17
    Hneď po vyhratom vhadzovaní sa domáci hokejisti dostali do dobrej šance. Z ľavého kruhu to šikovne zamieril David Rodman a zazvonila horná žŕdka bránky Bernarda.
     
    04:01
    Domácim hokejistom sa aj naďalej darí držať puk v útočnom pásme. V týchto sekundách však musia oň bojovať po rohoch klziska.
     
    04:34
    Vôbec dobre to nevyriešil domáci útočník János Vas, ktorý zbytočne a nepremyslene prihrával krížom cez útočné pásmo. Budapešťania sa zmocnili puku a vyviezli ho z tretiny.
     
    04:57
    Domáci v závere presilovky ešte získali útočné pásmo. Od modrej to svojou typickou nebezpečnou strelou vyskúšal Davis Vandane a Bernard dokázal úspešne zasiahnuť proti tomuto príklepu.
     
    05:12
    Po vyhratom buly sme registrovali ďalšiu nepríjemnú strelu od Vandanea od modrej čiary. Jeho ďalší pokus mieril znovu iba priamo na Bernarda.
     
    05:29
    Do zaujímavého protiútoku sa dostal Charles Stretch a bol faulovaný. Na trestnú lavicu si sadá Balázs Göz a je to za hrubosť.
     
    06:11
    Hostia sa už dokázali rozostaviť v útočnom pásme a chystajú sa niečo vytvoriť.
     
    06:18
    Začína sa na oboch stranách hrať dosť tvrdo. János Vas oslabuje dvojnásobne svoj tím a dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    06:22
    Hneď po buly rozhodcovia znovu vylučujú. Charles Stretch dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou. Naozaj, oba tímy to robia veľmi nedisciplinovane.
     
    06:51
    Krásne to vymyslel Tomáš Klempa, ktorý našiel krížnou prihrávkou pred bránku Chrisa Bodóa. Rajna sa rýchlo presunul a dokázal strelu zastaviť.
     
    07:22
    Macaulay prenikol do útočného pásma po osi ihriska a následne spadol. Bolo to nezavinené a domáci sa mohli oslobodiť.
     
    07:46
    Galanisz sa dostal do protiútoku po ľavom krídle a prihrávkou medzi kruhy hľadal nakorčuľovaného Vandanea. Prihrávku si však nedobre spracoval.
     
    08:30
    Po pravom krídle prenikal dopredu János Vas. Z kruhu poslal strelu na bránku, ktorá však šla iba priamo do Andreasa Bernarda.
     
    08:48
    Z oboch strán sa začal hrať pomerne rušný a aktívny hokej. Už sú po viacerých vylúčeniach oba tímy v plnom počte a pokračujeme teda v rovnovážnom stave.
     
    09:23
    Domáci hokejisti si teraz vôbec nepomohli a puk z obrannej tretiny vyhodili nedovoleným spôsobom.
     
    09:43
    Puk na modrej čiare ešte stihol zachrániť Balázs Göz. Nahadzovať to chcel smerom na bránku, ale jeho pokus letel iba na zadný mantinel.
     
    10:02
    Hostia vyhodil puk cez všetky čiary a previnili sa zakázaným uvoľnením.
     
    10:12
    Zaujímavo to zamýšľal Vandane. Jeho strelecký pokus z pravého kruhu letel však iba priamo na pripraveného brankára Bernarda.
     
    10:30
    Hra sa veľmi kúskuje a táto tretina sa teda časovo môže poriadne natiahnuť. Opäť je prerušená hra kvôli vystrelenému puku.
     
    11:18
    Bodóova rozohrávka na Pitta nebola síce presná, ale zakázané uvoľnenie to nebude, keďže Pitt využil hybridný icing.
     
    11:45
    Po prerušení hry, keď Rajnovi z hlavy spadla maska, sa Sofron pustil do Göza. Chvíľu si to vysvetlili, ale čiaroví rozhodcovia ich pomerne skoro od seba oddelili.
     
    11:45
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Sofron – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Göz – 2 min., hrubosť).
     
    12:16
    Macaulay v útočnom pásme zachytil puk a podarilo sa mu švihom vystreliť z kruhu. Jeho zakončenie letelo na vyrážačku Rajnu.
     
    12:50
    Daniel Kiss bol pri puku v útočnom pásme. Manévroval a korčuľoval s ním po modrej čiare a potom ho nahodil. Hostia to zachytili.
     
    13:12
    Hostia získali útočné pásmo a od modrej čiary sa realizoval Gábor Bugár. Jeho strelecký pokus letel priamo do lapačky Miklósa Rajnu.
     
    14:00
    Domáci majú puk za vlastným brankárom Bernardom a snažia sa o niečo. Musia však najprv správne rozohrávať.
     
    14:49
    Macaulay zachytil nepresnú rozohrávku v podaní miškoveckých hráčov. Puk je v strednom pásme, hostia sa snažia nanovo rozbehnúť akciu.
     
    15:18
    Hostia vyrazili do protiútoku vo štvorici. Pred bránku korčuľoval Sofron, presnú prihrávku nedostal, i keď by sa dostal do veľmi výhodnej pozície.
     
    15:45
    Klempova prihrávka došla na modrú čiaru na hokejku Bugára, ktorý sa dostal do streleckej pozície. Rajna nemal puk pod kontrolou, ale zvládol to.
     
    15:46
    CJ Stretch po druhý raz v zápase oslabuje svoj tím. Dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    16:38
    Vasovu prihrávku prečítal Pitt a podarilo sa mu vyraziť dopredu. Vandane si však splnil aj defenzívne povinnosti a Pitta v súlade s pravidlami odstavil.
     
    17:22
    Rodman posunul puk pred bránku, kde sa ukazoval Magosi. Zaváhal však, dlho čakal a Klempa ho bezpečne odzbrojil.
     
    17:41
    Ešte to z pravého kruhu skúšal aj Kyle Beach. Mohol rozhodne páliť z prvej, strieľal však napokon aj nepresne.
     
    18:17
    Harrison dokázal úspešne vyviezť puk z obranného pásma. Prekorčuľoval poza bránku, prihrával Beachovi, ale ten už jeho pokus nevyužil.
     
    18:40
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Beach – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    19:11
    Hostia od začiatku presilovky držia puk v útočnej tretine. Dynamicky však dobre bránia domáci, ktorí dostupujú hráčov a znepríjemňujú život.
     
    19:35
    Spoza pravého kruhu zakončoval Brance Orbán. Jeho pokus skončil v náručí gólmana Rajnu a hra je prerušená.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V tejto chvíli sa skončila úvodná tretina, ktorá rozhodne trvala nad pomyselný časový rámec. Veľakrát sa hra kúskovala, videli sme množstvo prerušení a vylúčení. Stav sa však nemenil, po 20 minútach je to 0:0.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:24
    Hostia začali druhú tretinu ešte s približne minútovou presilovkou. MAC zatiahol puk do pásma, od modrej pálil Pozsgai, ale Rajna bol pripravený.
     
    20:43
    Na ľadovú plochu už naskočil vylúčený hráč, hostia ešte však ťažia z vytvoreného tlaku a snažia sa byť nebezpeční.
     
    21:03
    Sofron to teraz myslel zaujímavo strelou spomedzi kruhov. Jeho strelecké zakončenie mierilo priamo na výstroj gólmana Rajnu.
     
    21:37
    Macaulay krížnou prihrávkou hľadal Carlislea, ktorý sa rozhodol vypáliť z prvej. Toto zakončenie z voleja mu však nesadlo a puk len jemne dokĺzal k bránke.
     
    22:18
    Sledovali sme súboj o puk v medzistriedačkovom priestore. Puk napokon vybojovali domáci, rozohrali akciu po krídle na Beauvilliera, ktorý sa dostal na kruhu do dobrej pozície, ale bránku prepálil.
     
    22:46
    Brance Orbán získal puk v útočnom pásme a z rohu klziska dával na svojho bratranca Blakea Orbána, ktorý však puk nezachytil.
     
    23:18
    Aj Miškovčania sa pokúsili o prečíslenie súpera v jeho obrannom pásme. Domácim hokejistom sa však nepodarilo úspešne vykľučkovať z tejto situácie.
     
    24:26
    Do útočného pásma podporil ofenzívu Busenius. Jeho strela spoza pravého kruhu bola blokovaná a mierila na ochrannú sieť.
     
    24:46
    Klempa dokázal pomerne bezproblémovo preniknúť do útočnej tretiny. Prenikol medzi kruhy, následne sa však už do streleckej pozície nedostal.
     
    25:05
    Presilovku si zahrajú hokejisti DVTK. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený Scott Macaulay.
     
    25:18
    Domáci ihneď vyhrali buly v pásme a k strele sa dostával Kyle Beach. Zle si naklonil čepeľ hokejky a pálil prekvapivo až na ochrannú sieť.
     
    25:26
    Po neúspešnom vyhodení Pitta z obranného pásma sa puku medzi kruhmi ujal Nikandrosz Galanisz. Pohotovú vyrážačku predviedol gólman Bernard.
     
    26:06
    Domáci rozkombinovali svoju presilovku celkom dobre. Potom však prišlo zlé spracovanie na puku od Rossa a domáci museli z pásma nútene vyjsť.
     
    26:55
    Od modrej čiary prišla strela z hokejky Davisa Vandanea. Jeho strela bola zrazená a puk smeroval do rohu klziska. Potom prišla ďalšia delovka od Vandanea, jeho delovku už Bernard udržal v lapačke.
     
    27:26
    Ďalšia strela od modrej čiary letela znovu z hokejky obrancu Davisa Vandanea. Bernard tentokrát poslal puk vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    28:02
    Do vcelku ideálnej pozície sa dostal Josh Pitt, ktorý prekorčuľoval pred bránkovisko, dobre si však nespracoval prihrávku a pochopiteľne nemohol ani zakončovať.
     
    28:45
    Strelu Daniela Kissa od modrej čiary tečoval Galanisz. Neusmernil však puk vhodným spôsobom, poslal ho iba mimo priestoru bránky.
     
    29:45
    Máme za sebou takmer polovicu riadneho hracieho času. Opticky je to veľmi vyrovnaný zápas, ani jeden tím nemá väčšiu hernú prevahu. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať ďalej, stále čakáme na úvodný gól.
     
    30:28
    Z obranného pásma dával Garát puk iba dopredu po mantineli. Zrejme asi chcel prihrávať Klempu, takže v tomto prípade to teda rozhodne nebola presná prihrávka.
     
    31:12
    Žabka od modrej čiary z hokejky Sofrona letela priamo do lapačky Rajnu, ktorý chcel okamžite rozohrať, no rozhodcovia hru už prerušili a uvidíme teda buly.
     
    31:51
    Spoza ľavého kruhu vyskúšal pozornosť brankára Rajnu Josh Pitt. Jeho koncovka letela priamo do lapačky gólmana DVTK.
     
    32:18
    Z ničoho nič sa takmer k puku dostal János Vas. V hre mohol pokračovať, pretože rozhodcovia zrušili pôvodne avizovaný icing.
     
    32:45
    Do výhodnej streleckej pozície sa dostával Terbócs. Miešal puk medzi kruhmi, ale preváhal správny moment a už poriadne nezakončil.
     
    33:38
    Szigeti smeroval so svojím spoluhráčom Majorossom do útočnej tretiny. Dostal sa k strele spomedzi kruhov, ale nenamieril to medzi tri žrde.
     
    34:02
    Medzi kruhmi sa dostával do zakončenia aj CJ Stretch, jeho strelecký pokus už bol presnejší a Rajna musel zasiahnuť.
     
    34:07
    Po dlhej dobe sledujeme vylúčenie. Daniel Kiss si odsedí dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    34:42
    Macaulay ešte nakrátko dokázal udržať puk v útočnom pásme. Galanisz však výborne zapracoval a dokázal oslobodiť svoj tím.
     
    35:30
    Zaujímavú prihrávku posielal Stretch krížom popred bránkovisko na Sofrona. Tento puk však bol nepresný a zrazený jedným z protihráčov.
     
    35:55
    Carlisle to skúšal spoločne s Pittom a Terbócsom. Hráči síce vnikli do útočnej tretiny, spätná prihrávka na modrú čiaru však bola bezvýznamná a nenašla adresáta.
     
    36:48
    Zaujímavo vyniesol puk z obranného pásma Harrison, ktorý sa dostal po pravom krídle dopredu a prekorčuľoval poza bránu.
     
    37:28
    Do dobrej pozície sa dostal Kyle Beach, ktorý dostal výbornú prihrávku spoza brány od Rodmana. Beachovo zakončenie nebolo vôbec dobré, Bernard bezpečne zasiahol ľavým betónom.
     
    38:00
    Z ľavého kruhu to vyskúšal šikovne na opačnej strane klziska Stretch. Jeho pokus Rajna bezpečne vyrazil spojenými betónmi.
     
    38:19
    Macaulay nahadzoval puk na bránku spoza pravého kruhu. Jeho strelecké zakončenie mierilo priamo na Rajnu, ktorý si so situáciou poradil a hra bola prerušená.
     
    38:52
    Puk z rohu klziska chceli hráči Miškovca posúvať pred bránku. Pred Bernardom vznikla mierne nepriehľadná situácia, hostia sa však inkasovania obávať nemuseli.
     
    39:46
    V obrannom pásme DVTK spadol Kreisz po súboji s Rodmanom. Na dve minúty za nedovolené bránenie je vylúčený David Rodman.
     
    39:50
    Vhadzovanie v obrannom pásme vyhrali domáci hráči, následne však nepríjemne puk zasiahol čiarového rozhodcu, ktorý to dostal zrejme do tváre.
     
    39:50
    No, na ľadovú plochu už prichádzajú nosidlá a s čiarovým rozhodcom to teda nevyzerá dobre. Prajeme skoré uzdravenie a čo najskorší návrat na klziská.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej dvadsaťminútovke sa nič významné neudialo. Nevideli sme ani jeden gól, a tak konštatujeme, že Miškovec stále remízuje s Budapešťou 0:0. V závere druhej tretiny bol pukom nepríjemne zasiahnutý čiarový rozhodca, uvidíme, ako to zvyšní rozhodcovia vyriešia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Traja rozhodcovia teda musia zvládnuť tento zápas do jeho konca. Máme teda na ľadovej ploche dvoch čiarových a jedného hlavného. Jeden hlavný rozhodca je vlastne teda čiarovým.
     
    40:42
    Budapešťania vstúpili do tretej tretiny ešte s viac ako minútovou presilovkou. Sú nasťahovaní v pásme, z pravého kruhu Sofron hľadal Klempu, no neúspešne.
     
    41:14
    Bodó krížnou prihrávkou hľadal Sofrona, ktorému sa napokon podarilo v rohu klziska vybojovať puk.
     
    41:36
    Miškovčania vystrčili rožky na začiatku tretej tretiny. Do dobrej pozície sa medzi kruhmi dostal Balázs Göz. Mal pred sebou voľný priestor, triafal však priamo do Bernarda.
     
    41:57
    Spoza obrancu vyslal pohotovú strelu švihom spoza ľavého kruhu János Vas. Bernard mal síce zakrytý výhľad, no lapačkou vystihol úmysel domáceho hokejistu.
     
    42:11
    Josh Pitt vyviezol puk do útočnej tretiny a tesne spoza ľavého kruhu preveril gólmana Rajnu, ktorý hruďou vyrazil puk a okamžite rozohrával.
     
    42:56
    Galanisz prekorčuľoval s pukom do útočnej tretiny. Miškoveckí hokejisti sa však v tejto chvíli nedostali do zakončenia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 911 divákov.
     
    43:54
    Scott Macaulay sa dostal do výhodnej pozície spoza pravého kruhu. Jeho zakončenie skončilo v náručí brankára Rajnu.
     
    44:26
    Spoza pravého kruhu sa k strele dostal Blake Orbán. Napriahoval hokejku, napokon však trafil iba domáceho obrancu Göza.
     
    44:47
    V útočnom pásme sa medzi kruhmi ocitol Brance Orbán sám pred gólmanom Rajnom. Vôbec nevyužil túto pozíciu adekvátne a do gólovej šance sa nedostal.
     
    45:14
    Strelu z hokejky Scotta Macaulaya od modrej čiary dokázal Miklós Rajna bezpečne hokejkou usmerniť na ochrannú sieť.
     
    45:22
    Na modrej čiare prepadol Carlisle a Rodman spolu s Beachom vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému. Rodman nastreľoval na betón Bernarda, Beach však z dorážky netrafil bránku!
     
    45:54
    Tak toto bola ďalšia vyložená gólová možnosť. Opäť boli aktérmi Rodman s Beachom. Rodman zachytil chybnú rozohrávku hostí, pred bránku naservíroval Beachovi, ale ten z prvej nedokázal skórovať.
     
    46:19
    Miškovec dal gól!
    Predchádzajúce situácie určite predznamenali tento otvárací gól stretnutia. NIKANDROSZ GALANISZ prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a z kruhu dokázal šikovnou švihovkou trafiť popri Bernardovej lapačke.
    Bez asistencie.
     
    46:53
    Domáci ostávajú vo vzniknutom nápore. Brankára Bernarda teraz strelou preveril Radim Valchař. Jeho pokus letel priamo na gólmana MACu.
     
    47:07
    Pomerne skoro mohol odpovedať Kreisz, ktorý si spracoval prihrávku medzi kruhmi. Jeho zakončenie však smerovalo do pohotovej Rajnovej lapačky.
     
    47:41
    Budapešťania sa teraz ďaleko nedostali. Nemusia však zúfať, keďže sa domáci tím previnil zakázaným uvoľnením.
     
    48:09
    Do útočného pásma prenikol CJ Stretch, ktorý strelou z ľavého kruhu preveril opäť brankára Rajnu. Gólman DVTK bol úspešný.
     
    49:04
    Galanisz šikovne hľadal Daniela Kissa, ktorý sa ako obranca vysunul pred bránku, ale už nedokázal trafiť prudký puk.
     
    49:56
    Beauvillier manévroval s pukom pri zadnom mantineli a napokon sa rozhodol pre prihrávku na Göza, ktorý bol na modrej čiare. K strele sa už však nedostal.
     
    50:30
    Zaujímavo sa po pravom krídle pretlačil dopredu Carlisle, ktorý sa presadil aj cez Vandanea, zamieril pred bránku, ale Rajna použil svoju hokejku a betóny.
     
    51:04
    Puk sa dostal mimo dohľadu rozhodcov. Vo svojej výstroji si ho napokon našiel zakliesnený Bruno Kreisz.
     
    51:38
    Harrisonovi sa ukazoval v útočnom pásme Ritó, nedostal však dobrú prihrávku. Miškovec aspoň získal útočnú tretinu.
     
    52:14
    Hostia majú puk na svojich hokejkách v obrannom pásme. Práve oba tímy striedajú, a tak musia hráči čakať na čerstvé sily zo striedačky.
     
    53:01
    Galanisz smeroval do zakončenia s Beachom. Vo finálnej fáze ich akcie si však nerozumeli a puku sa vo vlastnom obrannom pásme ujali hokejisti MAC.
     
    53:42
    Miškovčania vyhadzovali puk von z obranného pásma. Za daných okolností je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    54:03
    Strela Macaulaya od modrej čiary bola zblokovaná a zasiahla iba obrancu Göza, ktorý pustil hokejku z rúk a okamžite odkorčuľoval na striedačku.
     
    54:27
    Bálint Magosi zrýchlil po ľavom krídle, natlačil sa popri obrancovi a prešiel s pukom pred bránku. Zakončenie mu úplne nevyšlo, Bernard dokázal úspešne vyraziť.
     
    55:17
    Zaujímavú strelu od modrej čiary to vyskúšal typickým spôsobom Vandane. Bernard vyrážal pred seba a hráči MAC puk dokázali upratať.
     
    56:14
    Strelu spoza ľavého kruhu dokázal brankár Rajna lapačkou bezpečne zachytiť.
     
    56:38
    Macaulay ešte dokázal zachytiť puk v útočnom pásme, odstrelil ho však iba do rohu klziska a domáci si ho prebrali na svoje hokejky.
     
    57:02
    Ritó vyrazil dopredu po ľavom krídle a poľahky nahodil na Bernarda, ktorý vytiahol svoju lapačku a bezpečne zakročil.
     
    57:30
    Tak hostia si to vôbec neprilepšujú. Na dve minúty za faul lakťom odchádza Blake Orbán.
     
    57:30
    Oddychový čas si vzal domáci tréner Glen Hanlon.
     
    58:05
    Rodman získal pre svoj tím útočné pásmo. Na domácich hráčoch však je vidieť, že už sa ani vo svojej presilovke nikam nechcú náhliť a zbytočne riskovať.
     
    58:30
    Minúta presilovky práve uplynula.
     
    59:00
    Posledná minúta tretej tretiny.
     
    59:20
    Miškovec dal gól!
    DVTK definitívne pečatí víťazstvo v tomto dueli. RADIM VALCHAŘ obišiel bránku Bernarda, natlačil sa k žrdi a nenápadne zasunul puk po otočke.
    Asistencia: Francis Beauvillier.
     
    59:38
    Hostia ešte skúšajú hru bez brankára.
     
    59:49
    Hra je prerušená, videli sme hru vysokou hokejkou od Stretcha a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    59:55
    Po zakázanom uvoľnení tu je ešte jedno prerušenie hry.
     
    Koniec zápasu.
     
    Posledná dvadsaťminútovka napokon priniesla rozuzlenie tohto stretnutia. V 47. minúte otvoril skóre Galanisz a na konečných 2:0 stanovil v 60. minúte Valchař. (20:30:58)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 47. Galanisz, 60. Valchař (Beauvillier)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna – Göz, Vandane, Ross, D. Kiss, Láda, Vojtkó – Rodman, Galanisz, Beach – Valchař, Vas, Beauvillier – Magosi, Harrison, Ritó – Páterka, P. Kiss
    MAC Budapešť: Bernard – Busenius, Macaulay, Carlisle, Bugár, Garát, Pozsgai, Loczi, Blake Orbán – Klempa, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti – Szucs, Nagy, Terbócs – Brance Orbán, Bodó, Pitt

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Beniač, Šoltés

    Diváci: 911
    thejrc.org