Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 05.03.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (19:20:43)
     
    Utkání bylo o něco vyrovnanější, než nakonec ukazuje konečný výsledek. Hosté potvrdili dobrou formu a připisují si další cennou výhru do ligové tabulky. Domácí naopak musí ještě zabrat, aby se udrželi mezi týmy, kteří postoupí do play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Dominik Pavlák nyní dostal přihrávku mezi kruhy a byl sám před brankářem. Krále ovšem trefil jen do vesty a ten si tak připisuje další zákrok!
     
    57:49
    Vojtěch Polák si šel po druhou branku, ale jeho střela u levé tyčky do branky nadvakrát neprošla! Ciple měl problémy, ale nakonec svou klec uhájil.
     
    56:53
    Nabito dostal před kruhy Josef Poch, který se tvrdě opřel do kotouče. Místo šibenice ale trefil jen stínícího Šilara před brankou hostujícího celku.
     
    55:43
    Tomáš Šilar se teď hnal do útočné třetiny a šel do zakončení. V úniku byl na hranici faulu zastaven, ale i tak zakončil. Gólem neskončila tato akce, ani jeho následná přihrávka do brankoviště.
     
    55:14
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    54:55
    Aktivní Jan Půček se na pravém kruhu dostal do další střelecké pozice, ale jeho svižné zakončení ke vzdálenější tyčce skončilo na betonu Cipleho.
     
    53:45
    Jan Vostiňák byl v útočné třetině nastřelen a šel do zakončení. Mezi kruhy udělal stahovačku, ale jeho rána se do branky nakonec nedostala a puk skončil na bránících hráčích.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Husinecký – 2 min., podrážení).
     
    53:13
    Jan Půček se teď dostal ke střele u pravé tyčky, ale přesouvající Ciple si připsal velice dobrý zákrok! Bránící hráči jej v tom opět nechali...
     
    52:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Radost JAKUBA VÍTKA nyní proletěla celou chomutovskou arénou, hosté vedou o čtyři branky. Hostující hráč se u pravé tyčky dostal ke kotouči a bekhendem přehodil ležícího Cipleho. Asistence: Patrik Král a Jakub Peca.
     
    51:47
    Spudich nedostal přesnou přihrávku a od pravého mantinelu zakončoval po ledě. Jakub Král ale zasáhl betony, naprosto jednoduchý zákrok.
     
    50:27
    Dvakrát od modré čáry svižně zakončoval zápěstím Dominik Badinka, ani jeden puk se ale na branku vinou teče obránců nedostal.
     
    49:31
    Domácí šli do otevřené obrany, ale Tomáš Skrutek zpomalil a celou akci tak zahodil. Následná přihrávka byla opravdu špatná a Piráti se do zakončení nedostali.
     
    47:20
    David Kredl si najel na levý kruh a zakončoval do vzdálenější šibenice. Branku se mu ale trefit nepovedlo, rána šla o dost centimetrů vedle.
     
    46:32
    Dominik Badinka zakončoval od modré čáry do horní části branky, ale hostující brankář si připsal další povedený zákrok vyrážečkou.
     
    46:00
    Po sérii odrazů před hostující brankou se kotouč nakonec dostal na hokejku Skrutka, který zblízka trestuhodně neprostřelil Jakuba Krále!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Husinecký (Spudich, Vostiňák) – 3. Hruška (P. Král, Půček), 13. Polák (Půček, Hrouda), 19. Strnádek (Kredl, Rajgl), 44. Hruška (P. Král, Polák), 53. Vítek (P. Král, Peca)


    Piráti Chomutov: Ciple (Perůtka) – Poch, Frollo, Husinecký, Rykl, Jenček, Badinka, Döring – Spudich, Skrutek, Šugár, Šilar, Mišovic, Vostiňák, Novotný, Pavlák, Ekrt, Rindoš.
    BK Mladá Boleslav: J. Král (Šatný) – Moravec, Sypecký, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl, Hrouda – Kredl, Kreca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, P. Král, Vítek, Haas, Strnádek.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    thejrc.org