New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)
Technika Hockey Brno
Sobota 07.03.2020, 13:15 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu - play-down • 20. kolo
Partner:
     
    Pro dnešní den se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a ve čtvrtek 13. března se opět z RT TORAX ARENY přihlásíme. Soupeřem dorostenců Poruby bude Olomouc a utkání začne v 18:00.

    Krásný zbytek dne přeji! (15:33:22)
     
    Dorostenci HC RT TORAX Poruba sehráli vyrovnanou partii s týmem, který neměl v nohách páteční utkání. To si Technika předehrála se Vsetínem ve středu 4. března. Pro Techniku je toto vítězství spíš morálním povzbuzením, protože má jasno, že se vyřazovacím bojům nevyhne. Oproti Porubanům, kteří bojují o první čtyřku a body potřebují.
    Do konce této části soutěže jsou už jen dvě kola!
     
    Ve třetí třetině dlouho drželi domácí jednobrankové vedení, které ve 48. minutě zařídil Maxim Vehovský poté, co gólman puk vyrazil do rohu, ale už se nedokázal včas srovnat v brankovém postoji. Hosté vyrovnali šest minut před koncem základní hrací doby, a protože se z dalších šancí, které si domácí vytvořili, a nebylo jich málo, nikdo neprosadil, dospělo utkání do prodloužení. To ukončil po čtyřiceti vteřinách střelou zápěstím na ose hřiště Jakub Plevka a získal pro tým druhý bod.
     
    Konec zápasu.
     
    60:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Halata se srazil se soupeřem a tak měl JAKUB PLEVKA dost prostoru na zakončení. Střelu zápěstím umístil přesně mezi betony a ukončuje toto utkání výhrou. Asistence: Michael Fornál.
     
    60:11
    Puk drží Sovy, ale v útočné třetině o něj přišly. Plevka neprošel přes Hlaváče.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Jelikož Technika Hokej Brno včera nehrála utkání (předehrála si jej se Vsetínem ve středu), udrželi s domácími krok a získala cenný bod.
    Pro domácí je to v druhém dni druhé prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Chovanec vyváží odražený puk přes celé pásmo. Střelecky se ovšem neprosazuje, takže utkání bude pokračovat prodloužením.
     
    59:48
    O puk se hraje za brankou.
     
    59:36
    Vhazuje se po levici Slíže.
     
    59:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:24
    Slíž vypomáhá s rozehrávkou. Puk ale končí na Svobodově hokejce, který okamžitě pálí na bránu. Porubané mají druhý pokus.
     
    59:00
    Vehovského vychytává šipkou po kotouči Geidl. Domácí už už viděli puk v síti.
     
    57:45
    Gelnar drží puk na hokejce. Domácí v klidu střídají a chystají se na závěrečný tlak. Jenže musí si pohlídat i zadní vrátka. Jediná chyba může stát body. A to oba týmy.
     
    56:33
    Krzysztof Macias získává pásmo, zakázané uvolnění se tak pískat nebude, a dostává svůj tým do slibné gólové šance. Halata promáchl a Geidl pak vykryl pokus Vehovského.
     
    55:14
    Domácí zakládají útok, ale opět se neudrželi v útočné třetině. Hosté cítí možnost zisku bodů, možná všech, a tak tlačí soupeře do obrany ze všech sil.
     
    53:33
    Technika právě vstřelila branku!
    Byl sám na ose hřiště v prostoru mezi kruhy a jakmile získal DAVID PEJCHAL kotouč, počkal si na reakci gólmana a přesně nad lapačku pak zamířil. Puk se otřel o všechny tři tyče a dopadl za brankovou čáru.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 21. Krz. Macias (Vehovský, Halata), 30. Halata (Krz. Macias), 48. Vehovský (Krz. Macias) – 24. Kubový (Pejchal), 26. Korbini (Middleton), 54. Pejchal, 61. Plevka (Fornál)


    HC RT TORAX Poruba: Slíž (Drabčík) – Černý, Hlaváč, Kac. Macias, Gelnar, Borkovec – Vehovský, Halata, Krz. Macias – Chovanec, Koudelný, Ślusarczyk – Stodůlka, Lambert, Hradil
    Technika Hockey Brno: Geidl (Dřínovský) – Zavřel, Šplíchal, Vacek, Pospíšil, Žák, Šupa, Svoboda – Nerad, Harásek, Kubový, Middleton, Pejchal, Plevka, Maštalíř, Líska, Korbini, Fornál

    Rozhodčí: Škrobák – Dohnal, Janoško
    thejrc.org