Norimberk – Bochum 0:0 (kon.) | Kiel – Bielefeld 1:2 (kon.) | Sandhausen – Hannover 3:1 (kon.)
Karlsruher SC – St. Pauli 1:1 (kon.)
konec
Karlsruher SC
1:1 (0:0)
FC Sankt Pauli
Sobota 30.05.2020, 13:002. německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:55:53)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:13.
     
    Je konec! Karlsruhe nakonec uhrálo se Sankt Pauli remízu 1:1. edinou nebezpečnou akci první půle má na svědomí hostující Rico Benatelli, který dělovkou z voleje orazítkoval břevno. Po změně stran už se začaly dít zajímavé věci. Nejprve sudí nařídil pokutový kop pro domácí celek, ale Änis Ben-Hatira si vylámal zuby na skvělém Himmelmannovi! V 56. minutě pak po chybě domácího stopera Gordona otevřel skóre Dimitris Diamantakos! Hned po výkopu však hlavou vyrovnal Gondorf! Další branka už ve zbývajícím průběhu hodně nervózního duelu nepadla.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V dalším hlavičkovém souboji na polovině hřiště uspěl Marc Lorenz, který odehrál míč na polovinu soupeře. Ani jeden z týmů si v závěru není schopen vytvořit tlak.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Na opačné straně hřiště pro změnu fauloval napadající Philipp Hofmann, který poslal k zemi hostujícího hráče, který se zrovna snažil rozehrát.
     
    89
    Borys Tašči si pokryl míč v souboji na polovině hřiště a domácí hráč jej doslova zboural. Sankt Pauli tak dostává k dispozici exekuci přímého kopu.
     
    88
    Karlsruhe se okamžitě vydalo na polovinu Sankt Pauli a postupnou rozehrávkou se snaží dostat do zakončení. Hráči v modrém jsou v závěrečných minutách aktivnější.
     
    87
    Marvin Wanitzek dohnal dlouhou přihrávku do pokutového území, jenže jeho centr z levé strany si bez problémů pohlídal brankář Robin Himmelmann.
     
    86
    Benjamin Uphoff si dal pozor na slabou střelu z dobrých třiceti metrů. Domácí brankář měl čistý výhled a bez problémů zalepil balón do rukavic.
     
    85
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Dimitris Diamantakos, přichází Henk Veerman.
    Střídání v týmu Karlsruher SC: ze hřiště odchází Lukas Fröde, přichází Anton Fink.
     
    84
    Hostující celek zahrával přímý kop z pravé strany hrací plochy. Míč se snesl před branku Karlsruhe, ale domácí obránce Daniel Gordon si znovu splnil své povinnosti.
     
    83
    Další žlutou kartu dostává za ostrý skluz Ohlsson.
     
    83
    Na opačné straně si na nadýchaný centr z levého křídla naskočil Philipp Hofmann, který hlavičkoval pod břevno, ale Robin Himmelmann jeho pokus vyškrábl nad břevno!
     
    82
    Sankt Pauli si mohlo vzít zpět ztracené vedení! Po rychlém brejku dostal přihrávku na hranici velkého vápna Johannes Flum, který placírkou netrefil branku!
     
    81
    Karlsruhe zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam se tlačil Philipp Hofmann, ale urostlí obránci v bílém jej nenechali vypálit.
     
    80
    Marvin Wanitzek se chytře otočil na hranici velkého vápna, krásnou přihrávkou vybídl k zakončení Marca Lorenze, jehož rána trefila holeň obránce.
     
    79
    Právě aktivní Marc Lorenz napadal při rozehrávce hostujícího Zandera. Jediný zadák Sankt Pauli se v pokutovém území otočil a odrazem o domácího hráče odkopl míč do autu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 58. Gondorf – 56. Diamantakos

    Karty:   17. Stiefler (KSC), 44. Gondorf (KSC), 67. P. Hofmann (KSC) – 83. Ohlsson (SNP)

    Neproměněná penalta: 50. Ben-Hatira (KSC), brankář Himmelmann zneškodnil


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:13.
    Karlsruher SC: Uphoff – Stiefler, Gordon, Pisot (C), Carlson – Wanitzek, Gondorf, Fröde (85. Fink), Ben-Hatira (56. Lorenz) – P. Hofmann, Djuricin (56. Grozurek).
    Náhradníci: Gersbeck – Röser, Thiede, Rossbach, Fink, Kobald, Lorenz, Groiss, Grozurek.

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Ohlsson, J. Lawrence (76. Zander), Buballa (C) – Östigard, Sobota, Benatelli, Knoll (68. Flum), Coordes (76. Tašči) – Diamantakos (85. Veerman), Gyökeres.
    Náhradníci: Müller – Avevor, Tašči, Flum, Zander, Becker, Viet, Veerman.
    thejrc.org