Mallorca – Celta Vigo 5:1 (kon.) | Leganés – Sevilla 0:3 (kon.) | Barcelona – Atlético 2:2 (kon.)
konec
CD Leganés
0:3 (0:2)
Sevilla FC
Úterý 30.06.2020, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque (Leganés) • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek fotbalového večera. (23:03:22)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 22:10.
     
    Dnešní zápas nám přináší očekávaný výsledek. Leganés v souboji se čtvrtou Sevillou jednoznačně prohrává, rozhodně se od něj nečekaly body proti takovému gigantovi. Zpočátku jsme však mohli sledovat vyrovnanou podívanou. Oba celky si vytvořily nějaké šance, ale jednoznačně dominovali gólmani. O zisku všech třech bodů nakonec rozhodl Óliver Torres, který se zasloužil o výhru svého týmu dvěma přesnými trefami. Na konečných 3:0 pak v závěru utkání upravil Munir. Sevilla tak v tabulce uniká Getafe, na které má pětibodový náskok. Naopak domácím se čím dál více vzdaluje šance na udržení.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Munir se ještě jednou pokoušel zviditelnit, ale v souboji se dvěma protihráči se mu to moc nepovedlo. Vzápětí tak Iván Cuéllar bude naposledy odkopávat od své brány.
     
    90+3
    Hosté už jen tak kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na poslední hvizd hlavního sudího. Leganés už ani moc nenapadá.
     
    90+2
    Sergio Reguilón se uvolnil na levé straně, kde využil volného prostoru k centru, který se mu však moc nepovedl. Další branky se tak už nejspíš nedočkáme.
     
    90+1
    Opět se nastavuje pět minut.
     
    90
    Tomáš Vaclík pořád musí držet pozornost! Leganés podnikl výborný rychlý útok, který po nádherné kombinaci přinesl jen střelu do středu brány, kterou brankář dokázal včas vykopnout!
     
    89
    Munir si pokoušel v dnešním zápase připsat i asistence. Nebyl od toho daleko, jeho centr měl opravdu slušné parametry, ale spoluhráčů v těžké pozici ani nedokázal zakončit.
     
    88
    Hosté po autu okamžitě přenášeli hru na druhou stranu, kvůli čemuž toto přenesení bylo opravdu hodně nepřesné. Balón tak skončil několik metrů za pomezní čárou.
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Sergi Gómez.
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Luuk de Jong.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Manu (CD Leganés).
     
    85
    Sevilla nakonec ještě mířila dopředu, jenže domácí dobře zahustili prostor ve středu hřiště, díky čemuž bez většího úsilí získali míč, o který však stejně velmi rychle přišli.
     
    84
    Zápas se teď už opravdu jenom dohrává. Leganés je už s nulovým ziskem smířený, zatímco hosté už nepotřebují znovu skórovat.
     
    82
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Snadnou výhru Sevilly uzavírá parádní technickou střelou MUNIR, který po špatné hlavičce Chidozieha Awaziema zakončuje přímo ke vzdálenější pravé tyči.
     
    81
    Sevilla po dlouhé době hledala cestu k nějakému zakončení a to pomocí nákopu. Domácí však oba nákop likvidují a ještě stále drží nějakou teoretickou šanci.
     
    80
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Bryan Gil, přichází Manu.

    Lukáš Mihal

    Branky: 23. Ó. Torres, 35. Ó. Torres (Navas), 82. Munir

    Karty:   17. Amadou (LGS), 52. Mesa (LGS), 75. Rosales (LGS), 86. Manu (LGS) – 54. Koundé (SEV), 56. Gudelj (SEV), 68. Jordán (SEV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 22:10.
    CD Leganés: Cuéllar – Rosales, Bustinza (C), Omeruo (7. Awaziem), J. Silva – Recio (55. Assalé), Amadou, Mesa (55. Ruibal) – Gil (80. Manu), Guerrero, Aviles (55. R. Pérez).
    Náhradníci: Lombo, Soriano – Kévin Rodrígues, Tarín, Eraso, Ruibal, Assalé, Navarro, Siovas, Amores, Awaziem, R. Pérez, Manu.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C) (87. Sergi Gómez), Koundé, Diego Carlos, Reguilón – Ó. Torres (72. Munir), Gudelj, Jordán (71. Fernando) – Ocampos, Nasjrí (87. L. de Jong), Suso (62. Banega).
    Náhradníci: Bunú, Díaz – Fernando, Banega, Genaro, Munir, Sergi Gómez, Rony Lopes, Pérez, L. de Jong, Mena, Escudero.

    Rozhodčí: Soto – Costoya, Álvarez
    bahis siteleri