Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:2 (2:1, 0:0, 0:1 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 28.07.2020, 22:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:40 Scott LAUGHTON - 3:2
     
    62:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    První přípravný zápas nakonec vyhráli Letci z Philadelphie! Travis Konecny poslal krásným pasem z vlastního obranného pásma do samostatného úniku SCOTTA LAUGHTONA. Ten před Jarrym zamíchal s kotoučem a pak vystřelil do pravého horního růžku z pohledu gólmana Pens. Asistence: Travis Konecny a Shayne Gostisbehere.
    56:04 Jason ZUCKER - 2:2
     
    56:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Elliott dělal co mohl, když vyrazil první střelu Johnsona, následně i dvě dorážky Malkina, ovšem proti JASONOVI ZUCKEROVI, který měl před sebou už odkrytou klec, zůstal bezmocný – 2:2. Asistence: Jevgenij Malkin a Jack Johnson.
    19:32 Kevin HAYES - 2:1
     
    19:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers otáčejí skóre gólem do šatny! Letang rozehrál pod tlakem forčekujícího Konecnyho na Jevgenije Malkina, který udělal žákovskou chybu, když z rohu kluziště nahrával před branku. Svým riskantním pasem doslova namazal do šance KEVINOVI HAYESOVI, jenž si položil Murrayho kličkou do bekhendu a poslal puk do odkryté klece – 1:2. Bez asistence.
    11:32 Sean COUTURIER - 1:1
     
    11:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci srovnávají při signalizované výhodě a následné hře 6 na 5! Claude Giroux nahrál puk do mezikruží, kde byl SEAN COUTURIER. Do jeho střely klekl obránce Marcus Pettersson, který však kotouč nešťastně tečoval do protipohybu Murrayho směrem do pravé poloviny branky z pohledu brankáře Pens. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.
    05:06 Conor SHEARY - 0:1
     
    05:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci jdou do vedení! Obránce John Marino vytvořil křížným pasem přečíslení 3 na 2. To vyřešil Jake Guentzel přihrávkou od levého mantinelu, kterou Crosby pustil až na pravý kruh, kde byl CONOR SHEARY a ten poslal přesouvajícímu se Hartovi touš k bližší tyčce. Asistence: Jake Guentzel a John Marino.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Couturier (Giroux, Provorov), 20. K. Hayes, 63. Laughton (Konecny, Gostisbehere) – 6. Sheary (Guentzel, Marino), 57. Zucker (Malkin, J. Johnson)


    Philadelphia Flyers: Hart (41. Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Friedman, Zamula – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Laughton – Pitlick, D. Grant, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, N. Thompson, M. Raffl – Farabee.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (30. Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, J. Schultz, J. Johnson – Sheary, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – Hörnqvist, McCann, Marleau – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Furlatt, Dwyer (Hanson) – Alphonso, Devorski (Barton)
    thejrc.org