Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:4 (kon.)
Florida – Tampa 0:5 (kon.) | Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Washington – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 29.07.2020, 02:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:39 Morgan RIELLY - 2:4
     
    49:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs dnes podruhé skórují ve vlastním oslabení! Skvělou práci odvedl Zach Hyman, který v útočném pásmu udržel puk a počkal si na najetí MORGANA RIELLYHO. Ten z levého kruhu napoprvé nepřekonal Price, ale vyražený kotouč dojel a z úhlu ho dokázal dorazit do odkryté svatyně Habs. Asistence: Zach Hyman.
    48:07 Paul BYRON - 2:3
     
    48:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jako bych hráče Montrealu svým předchozím tvrzením vyhecoval! Nejprve se otevřel na levé straně prostor před Benem Chiarotem, jehož střelu vykopl Andersen betonem. Následně se kotouč opět dostal k Chiarotovi, jenž vyslal na branku další projektil, ten gólman Toronta vyrazil k PAULOVI BYRONOVI, který si kotouč přikopl bruslí na hokejku a dorazil ho do odkryté klece – 2:3. Asistence: Ben Chiarot a Jesperi Kotkaniemi.
    39:35 Alexander KERFOOT - 1:3
     
    39:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs si berou zpět dvoubrankový náskok! Robertson nahrál na modrou čáru Morganovi Riellymu, který vystřelil a letící kotouč ještě šikovně tečoval ALEXANDER KERFOOT, jenž v předbrankovém prostoru přetlačil bránícího Meteho – 1:3. Asistence: Morgan Rielly a Nicholas Robertson.
    36:56 Tomáš TATAR - 1:2
     
    36:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens skórovali až v momentě, kdy vyloučený Michejev naskočil z trestné lavice na led! Pas Nicka Suzukiho prošel až k TOMÁŠOVI TATAROVI, který z levé strany střílel do odkryté branky – 1:2. Asistence: Nick Suzuki a Brendan Gallagher.
    26:46 Alexander KERFOOT - 0:2
     
    26:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení! Kasperi Kapanen přebruslil obránce Webera a už byl sám před Pricem, kterého nepřekonal. Situaci však dobruslil ALEXANDER KERFOOT, který svou dorážku nasměroval nad levé rameno brankáře Habs. Price se kotouče dotkl, ale zabránit gólu už nedokázal – 0:2. Asistence: Kasperi Kapanen.
    00:33 Ilja MICHEJEV - 0:1
     
    00:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Leafs se dostali do přečíslení 2 na 1. John Tavares perfektní žabkou z pravého křídla oslovil z druhé strany najíždějícího ILJU MICHEJEVA, který z první trefoval odkrytou polovinu Priceovy svatyně. Asistence: John Tavares a Morgan Rielly.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 37. Tatar (Suzuki, Gallagher), 49. Byron (Chiarot, Kotkaniemi) – 1. I. Michejev (Tavares, Rielly), 27. Kerfoot (Kapanen), 40. Kerfoot (Rielly, Robertson), 50. Rielly (Hyman)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Kulak, Ouellet, Mete, C. Fleury – Gallagher (A), Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Drouin – Lehkonen, Kotkaniemi, Byron (A) – Weise, Domi, Weal – Belzile.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Muzzin, Ceci, Rielly (A), Barrie, Dermott, Marinčin – Hyman, Matthews (A), W. Nylander – Marner, Tavares (C), I. Michejev – Kapanen, Kerfoot, Robertson – Spezza, Engvall, Clifford – F. Gauthier.

    Rozhodčí: McCauley, Hebert, L'Ecuyer – Amell, Berg, Pancich
    thejrc.org