Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:4 (kon.)
Florida – Tampa 0:5 (kon.) | Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Washington – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
Colorado Avalanche
Středa 29.07.2020, 20:30 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    24:31 Gabriel LANDESKOG - 2:3
     
    24:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs svou šanci rychle využili! Rantanen našel od brankové čáry Calea Makara, proti jehož střele se ještě stačil Stalock přesunout, ale s dorážkou GABRIELA LANDESKOGA už nic dělat nemohl – 2:3. Asistence: Cale Makar a Mikko Rantanen.
    14:06 Eric STAAL - 2:2
     
    14:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild se prosadili až po skončení přesilovky! Po několikrát tečovaném nahození Carsona Soucyho kotouč vyplul u pravé tyčky (z pohledu střelce) před ERICEM STAALEM, který ho zametl za záda bezmocného Grubauera. Asistence: Carson Soucy a Zach Parise.
    04:47 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    04:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To je divoký začátek zápasu! Už v době, kdy byly oba celky kompletní, posunul Gabriel Landeskog ve středním pásmu Zadorovovu přihrávku na rozjetého NATHANA MACKINNONA, který najížděl na branku Minnesoty mírně z pravé strany a zakončil k bližší tyčce – 1:2. Asistence: Gabriel Landeskog a Nikita Zadorov.
    03:05 Matt DUMBA - 1:1
     
    03:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci tuto výhodu využívají! Kros Erica Staala nalezl MATTA DUMBU, který se z levého kruhu trefil pod vyrážečku přesouvajícího se brankáře Grubauera – 1:1. Asistence: Eric Staal a Brad Hunt.
    01:25 Joonas DONSKOI - 0:1
     
    01:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny se rychle ujímají vedení! Nahození Johnsona, které se odrazilo od zadního mantinelu, dobruslil Vladislav Naměstnikov. Ten na nic nečekal a od levého hrazení nastřelil puk na Stalocka, který ho vyrazil pouze k JOONASOVI DONSKOIOVI a ten dorážel do odkryté branky. Asistence: Vladislav Naměstnikov a Erik Johnson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Dumba (E. Staal, Hunt), 15. E. Staal (Soucy, Parise) – 2. Donskoi (Naměstnikov, E. Johnson), 5. MacKinnon (Landeskog, Zadorov), 25. Landeskog (Makar, Rantanen)


    Minnesota Wild: Stalock (31. Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Fiala, E. Staal, Greenway – Kunin, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Donato.
    Colorado Avalanche: Grubauer (31. Francouz) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Cole, Zadorov, Timmins, Connauton – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Kadri, Landeskog (C) – Naměstnikov, Compher, Donskoi – Calvert, Bellemare, Nieto – Jost.

    Rozhodčí: Pochmara, Kozari (Joannette) – Cherrey, Racicot, Murchison
    thejrc.org