Washington – Carolina 3:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:0 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:2 (kon.)
Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Dallas – Nashville 0:2 (kon.)
konec
New York Rangers
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
New York Islanders
Čtvrtek 30.07.2020, 02:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:22 Filip CHYTIL - 1:2
     
    56:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak přece jenom to ještě bude zajímavá koncovka! Brendan Smith vyslal na zteč Fasta, který bekhendem na Greisse ještě nevyzrál, ale FILIP CHYTIL se už z dorážky nemýlil. Český útočník se prosadil i se štěstím, Baileymu nescházelo mnoho, aby střelu v brankovišti zastavil. Asistence: Jesper Fast, Brendan Smith.
    55:35 Devon TOEWS - 0:2
     
    55:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    O vítězi tohoto přípravného duelu je podle všeho jasno! DEVON TOEWS vystartoval za chytrým obloučkem napříč středním pásmem z dílny Dericka Brassarda a z pravého kruhu trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Derick Brassard, Ross Johnston.
    29:15 Anthony BEAUVILLIER - 0:1
     
    29:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    V polovině základní hrací doby tu máme první změnu stavu! ANTHONY BEAUVILLIER přebral fantastický pas Greenea z obranného pásma zády brance. Poté se rychle otočil a švihem z levého kruhu našel odkrytý prostor u bližší tyče. Zároveň tím pokazil večer brankáři Šesťorkinovi, který podle plánu přenechá místo Lundqvistovi. Asistence: Andy Greene, Noah Dobson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 57. Chytil (Fast, Br. Smith) – 30. Beauvillier (A. Greene, Dobson), 56. D. Toews (Brassard, Johnston)


    New York Rangers: Šesťorkin (30. H. Lundqvist) – R. Lindgren, Fox, Br. Smith, Trouba, M. Staal, DeAngelo, Hájek – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Panarin, R. Strome, Fast – Di Giuseppe, Chytil, Kakko – McKegg, B. Howden, J. Gauthier – Lemieux.
    New York Islanders: Varlamov (41. Greiss) – Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews, Boychuk, Leddy, A. Greene, Dobson – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Brassard, Pageau, Johnston – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Hebert, Dwyer – Barton, Berg
    thejrc.org