Dallas – Nashville 0:2 (kon.) | Columbus – Boston 4:1 (kon.) | Arizona – Vegas 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
Boston Bruins
Pátek 31.07.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Alexandre TEXIER - 4:1
     
    59:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Poslední tečku za utkáním udělal ALEXANDRE TEXIER, který se ze středního pásma prosadil do prázdné brány Bruins. Asistence: Gustav Nyquist.
    32:16 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    32:16
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston snižuje brankový rozdíl! Nahození Seana Kuralyho se odrazil přímo na hůl DAVIDA PASTRŇÁKA, který naznačil kličku a následně kotouč efektně zasunul mezi betony Elvise Merzlikinse, který byl bez šance Asistence: Sean Kuraly, Charlie McAvoy.
    18:36 Gustav NYQUIST - 3:0
     
    18:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku v přesilovce! Pohlednou akci po ose Bjorkstrand – Dubois – GUSTAV NYQUIST zakončil poslední jmenovaný, který střelou z první prostřelil Tuukku Raska mezi jeho betony. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Oliver Bjorkstrand.
    18:20 Zach WERENSKI - 2:0
     
    18:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets jdou do dvoubrankového vedení! Cam Atkinson nabil ZACHU WERENSKIMU, který vypálil neomylně z první, a potvrdil tak svou skvělou střeleckou formu ze základní části. Asistence: Cam Atkinson a Oliver Bjorkstrand.
    04:27 Boone JENNER - 1:0
     
    04:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Celek, který je dnes vedený jako domácí, jde do vedení! Liam Foudy přejel po pravém křídle modrou čáru a nahrál bekhendem kotouč před bránu, kde byl najetý BOONE JENNER, který za pomocí svých bruslí dopravil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Liam Foudy.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 5. Jenner (Foudy), 19. Werenski (Atkinson, Bjorkstrand), 19. Nyquist (Dubois, Bjorkstrand), 60. Texier (Nyquist) – 33. Pastrňák (Kuraly, McAvoy)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Werenski, S. Jones, Gavrikov, D. Savard, R. Murray, Kukan, Nutivaara – Texier, Dubois, Bjorkstrand – N. Foligno (C), Wennberg, Atkinson – Nyquist (A), Jenner, Foudy – Robinson, Riley Nash, Bemström.
    Boston Bruins: T. Rask (30. Halák) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, Lauzon, J. Moore (A) – Marchand (A), Bergeron, Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Studnicka – Kuraly, Coyle, Bjork – Nordström, P. Lindholm, Wagner – Kuhlman.

    Rozhodčí: McCauley, Rehman (L'Ecuyer) – Alphonso, Devorski (Nansen)
    thejrc.org