Zlínsko – Uh. Brod 0:3 (kon.) | FKM Vysočina Jihlava – Vrchovina 1:4 (kon.) | Petřkovice – Frýdek-Místek 0:3 (kon.)
Kroměříž – Hlučín 1:5 (kon.)
konec
FKM Vysočina Jihlava
1:4 (0:0)
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
Sobota 29.08.2020, 10:30 • Antonínův Důl hřiště UT Na Stoupách, Jihlava • Moravskoslezská fotbalová liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání 4. kola MSFL mezi Jihlavou B a Vrchovinou. Mužstvo z Nového Města na Moravě potvrdilo roli favorita, na hřišti soupeře zvítězilo vysoko 4:1. Góly padaly až ve druhém poločase. Úvodní branka padla ve 48. minutě zásluhou Josefa Švandy, na rozdíl dvou gólů upravil v 65. minutě po rohovém kopu Jiří Batelka. Náskok ještě navýšil Jiří Tulajdan, načež rychle korigoval z penalty domácí Václav Havlín. Vrchovina nakonec zvítězila o tři góly, čtvrtý zásah v zápase zapsal Luboš Chloupek. Vrchovina se díky vítězství dočasně posunula na třetí příčku, Jihlava zůstává bez bodu poslední. (12:27:22)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Jiří Tulajdan útočil na hattrick. Před sebou měl pouze gólmana, avšak zastavil jej pomezní praporek pomezního signalizující ofsajd.
     
    88
    Rychlostní souboj zvládl lépe Tomáš Feik. Ten odehrál balón před Havlínem, jenž soka atakoval šlapákem. Jasný faul.
     
    88
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Filip Holman, přichází Tomáš Švanda.
     
    87
    Z velké vzdálenosti vypálil jihlavský středopolař. Projektil měl dobrou razanci, nikoliv přesnost. Petr Šmída mohl zůstat klidným.
     
    86
    Fotbalisté ve světle zelených dresech kombinovali na vlastní polovině. Ondřej Vícha měl dostatek času, přesto adresoval spoluhráči pas mimo hrací plochu.
     
    86
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Luboš Chloupek, přichází Vojtěch Veselý.
    85. Luboš CHLOUPEK - 1:4
     
    85
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Vrchovina vede zase o tři! Soupeř se více vytáhl do ofenzivy, čehož hosté okamžitě využili. V brejkové situaci přišel z levé strany přízemní pas před bránu, LUBOŠ CHLOUPEK podél padajícího gólmana zaznamenal čtvrtý gól hostí.
     
    83
    Jihlavští jsou pochopitelně psychicky nahoře, konečně prolomili nulu na svém kontě. Havlín hledal středem Čermáka, dobře ale vystartoval z brány Šmída.
     
    82
    Vrchovina zase vede "pouze" o dva góly. Probíhá už poslední desetiminutovka základní hrací doby, k zisku třech bodů má tak velmi blízko.
    81. Václav HAVLÍN - 1:3
     
    81
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Desítku vzal na sebe VÁCLAV HAVLÍN. Záložník zachoval chladnou hlavu, míč poslal po zemi k pravé tyči, brankář šel na opačnou stranu.
     
    80
    Bude se kopat penalta, Vysočina má šanci okamžitě zkorigovat stav utkání. Fauloval Jiří Batelka, který podle úsudku rozhodčího podrazil protihráče.
    78. Jiří TULAJDAN - 0:3
     
    78
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Stoper Wiederlechner udělal obrovskou chybu, když při výkopu trefil před sebou stojícího útočníka. Od něj se balón odrazil k JIŘÍMU TULAJDANOVI, dvaadvacetiletý mladík zakončil nekompromisně k pravé tyči.
     
    77
    Gólman Vysočiny chtěl rychlým výkopem založit rychlý brejk, jenže balón měl hodně malou výšku, středopolař Vrchoviny jej odklidil do zámezí.
     
    76
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází David Šteffl, přichází Petr Duda.

    Milan Huppert

    Branky: 81. Havlín (pen.) – 51. J. Švanda, 66. Batelka, 78. Tulajdan, 85. Chloupek


    FKM Vysočina Jihlava: Doležal – Horák (64. Došek), Wiederlechner, Kolčava (C) (27. Vraspír), Havlín, Pavlas, Čermák, Dau (46. Jiránek), Lát, Vácha, Vošmera.
    Náhradníci: Došek, Jágrik, Vraspír, Jiránek.

    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – J. Švanda, Vícha, Smetana, Michal (C), Holman (88. T. Švanda), Batelka, Skalník (73. Tulajdan), Chloupek (86. Veselý), Vašíček (57. Feik), Šteffl (76. Duda).
    Náhradníci: Skryja – T. Švanda, Veselý, Tulajdan, Duda, Feik

    Rozhodčí: Mrázek – Ogrodník, Tomanec
    bahis siteleri