Slovan Bratislava – Trnava 2:0 (kon.) | Nitra – Pohronie 3:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 1:1 (kon.)
Sereď – Žilina 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Ružomberok 3:2 (kon.)
konec
FC Nitra
3:1 (1:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 12.09.2020, 19:00Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:53:19)
     
    Je konec! Druhý poločas nepřinesl o moc lepší podívanou, ovšem viděli jsme rovnou tři branky! Dvacet minut to trvalo v druhé půli, než Pohronie srovnalo. Alieu Fadera prudkým pasem našel hlavu Petera Mazana, jenž míč dostal do sítě. Velké věci se však děly na konci utkání. Dvě minuty před koncem základní hrací doby se trefil James Weir, avšak do vlastní sítě. Nitra ještě přidala jednu branku v úplném závěru nastavení, když se trefil Patrik Danek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Patrik Danek (NIT) - 3:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+3
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen ještě jednou prosazují! Tak nakonec je to pro ně vcelku vysoká výhra. Matej Franko našel fantastickým pasem střídajícího PATRIKA DANKA, jehož dorážka skončila bezpečně v síti.
     
    90+2
    Jeden z hostí nyní značně přihrál svůj pád a rozhodčí mu na to neskočil. Michal Faško následně mohl míč vyvézt, dokonce pro svůj tým vybojoval aut.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Domácí dostali znovu míč do branky, ale ta tentokrát není uznána! Marian Chobot byl nejspíše tím, kdo se nacházel v těsném ofsajdu! To by byl gól jistoty pro Nitru!
    88. James Weir (NIT) - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    88
    Nitra právě vstřelila branku!
    Neskutečné, v závěru zápasu se ještě Nitra dostává do vedení! Patrik Danek před chvilkou střídal, ale nyní vymyslel dobrý centr do šestnáctky, který byl ještě tečovaný. Navíc si balón do vlastní sítě tečoval JAMES WIER! Obrovská smůla pro Pohronie.
     
    87
    James Weir se snažil vypálit z hranice šestnáctky, ale prostor k tomu nedostal. Obránce proti němu dobře vystoupili a znemožnili mu možnost vypálit.
     
    86
    Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Samuel Šefčík, přichází Patrik Danek.
     
    85
    Dnešní utkání se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci, což je nejspíše dobře, jelikož to není moc povedení podívaná. Ta je navíc znovu přerušena faulem.
     
    83
    Nitra měla k dispozici rohový kop, ovšem s tím si hostující obrana poradila bez větších problémů. Přesto se fotbalisté v modrém brzy dostali zase k míči.
     
    82
    Dolná Ždaňa to zkusila dalekým centrem do šestnáctky, ovšem ten nebyl zrovna přesný. Dávid Šípoš si na něj bez problémů počkal a má míč v rukavicích.
     
    81
    Matej Franko bojoval a nechybělo mu moc, aby se k míči nakonec dostal. Přesto hlavičkový souboj prohrál, a tak Tomáš Jenčo mohl odkopávat od své branky.
     
    80
    Tohle už vypadalo zajímavě na straně Pohronie! Alieu Fadera se dostal do zajímavé šance, avšak nakonec neseřídil mířidla a jeho pokus šel vedle tyče.
     
    79
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Bon-Fils Caleb Bimenyimana, přichází Patrik Abrahám.
     
    79
    Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Nikola Gatarić, přichází Matej Franko.

    Denisa Józsová

    Branky: 22. Kolčák, 88. Weir (vla.), 90+3. Danek – 65. Mazan

    Karty:   40. Fabiš (NIT) – 20. Župa (POH), 31. Fadera (POH), 77. Chríbik (POH)


    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Kolčák – Fabiš, Vrábel (69. Adamec), Mustafič, Faško, Chobot – Šefčík (86. Danek), Gatarić (79. Franko).
    Náhradníci: Trnovský – Záhumenský, Franko, Danek, Adamec, Cehula, Kóša.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Badolo, Pavlík (C), Špiriak, Župa – Chríbik, Weir, Petrák (46. Mazan) – Blahút (63. Matić), Fadera, Bimenyimana (79. Abrahám).
    Náhradníci: Dovec – Jacko, Pellegrini, Vondryska, Matić, Abrahám, Mazan.
    thejrc.org