Sheffield Utd. – Leeds 0:1 (kon.) | Tottenham – Newcastle 1:1 (kon.) | Manchester City – Leicester 2:5 (kon.)
West Ham – Wolverhampton 4:0 (kon.)
konec
Sheffield United
0:1 (0:0)
Leeds United
Neděle 27.09.2020, 13:00 • Bramall Lane, Sheffield • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (14:57:51)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:4.
     
    Ani ve třetím kole se Sheffield nedočkal prvního gólu. A co hůř, v samotném závěru neudržel bezbrankový stav a s nováčkem z Leedsu nakonec prohrává 0:1. O jediný gól zápasu se postaral Patrick Bamford, který naopak skóroval i ve třetím duelu sezóny. Blades budou muset něco dělat se svou bezzubou ofenzivou, jinak jim nula z bodového konta jen tak nezmizne. To na druhé straně panuje spokojenost, Leeds se dočasně posouvá na šesté místo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žádný tlak odevzdaně působícího Sheffieldu se nekoná. Bielsa se rozčiluje, i když to vypadá, že jeho svěřenci urvou druhé vítězství za sebou.
     
    90+3
    Ben Osborn to v přímočaré akci nevyřešil nejlépe, když z úhlu přihrál přímo do rukou Mesliera. Dvacetiletého mladíka dělí od první nuly v Premier League jen krátká chvíle.
     
    90+2
    Ve druhé z pěti nastavených minut hosté drží míč u rohového praporku. Harrison si bude moci rozehrávku ve spolupráci s Bamfordem zopakovat.
     
    90+1
    Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Ezgjan Alioski.
     
    90
    Dallasův nákop skončil u Bashama, od jehož kolegy se balon odrazil za koncovou čáru. Leeds bude kopat roh a ještě předtím naposledy vystřídá.
     
    89
    Osbornova kolmice byla pro Bashama nechytatelná. Míč propadl k Meslierovi, který si ho mohl dovolit chytit do rukavic a pošetřit další čas.
    88. Patrick BAMFORD - 0:1
     
    88
    Leeds právě vstřelil branku!
    Pár desítek vteřin před koncem zápasu se hosté radují z pravděpodobně vítězného gólu! Rodrigo v souboji posunul míč do křídla na volného Harrisona, který precizně odcentroval a nepokrytý PATRICK BAMFORD hlavou překonal Ramsdalea, kterému nepomohlo, že si na balon sáhl.
     
    87
    Billy Sharp si nedokázal zpracovat dlouhý nákop, takže mu nebylo nic platné, že na něj obrana soupeře nebyla vůbec připravená.
     
    86
    Jack Harrison odevzdal míč Dallasovi, který pravačkou natáhl zpoza pokutového území, ale našel jenom koš dobře postaveného Ramsdalea.
     
    85
    Rodrigo Moreno přihrál za paty Bamforda, který se tlačil mezi dva stopery Sheffieldu. Podobných chybiček je v hostující ofenzivě docela dost.
     
    84
    Domácí fotbalista to rovněž odnesl nějakým zraněním. V permanenci tak jsou oba realizační týmy.
     
    83
    George Baldock si špatně zpracoval přihrávku od McBurnieho. Proto šel do skluzu a v něm trefil kopačkou do břicha padajícího Mesliera. Bude se ošetřovat.
    82. Jack Robinson (SHU)
     
    82
    Jack Robinson měl jen málo času na reakci, když centr zprava proletěl přes McBurnieho. Z nepřipravené pozice odrazil míč ze svého pohledu vedle levé tyče.

    Michal Břuchanský

    Branky: 88. Bamford (Harrison)

    Karty:   58. Lundstram (SHU), 67. Baldock (SHU) – 6. Phillips (LDS)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:4.
    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Robinson, Ampadu – Baldock, Lundstram (64. Norwood), S. Berge, Osborn, E. Stevens – Burke (74. Sharp), McGoldrick (C) (74. McBurnie).
    Náhradníci: Foderingham – Fleck, Jagielka, Lowe, McBurnie, Norwood, Sharp.

    Leeds United: Meslier – Ayling, Koch, Cooper (C), Dallas – Costa (66. Poveda), Roberts (46. Rodrigo, 90+1. Alioski), Phillips, Klich, Harrison – Bamford.
    Náhradníci: Caprile – Alioski, L. Davis, Rodrigo, Poveda, Shackleton, Struijk.

    Rozhodčí: Tierney – Hussin, Lennard
    thejrc.org