Akademici Plzeň – BO Ostrava 3:5 (kon.) | Engineers Prague – Riders Univerzita Pardubice 4:2 (kon.) | HC MUNI – North wings Ústí 6:4 (kon.)
konec
HC MUNI
6:4 (1:2, 2:2, 3:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Středa 30.09.2020, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to již vše. Přeji pěkný večer a u dalšího sportovního utkání zase na počtenou. (22:14:20)
     
    Je konec. Brňané ukázali ve třetí třetině obrat z 3:4 na 6:3 a nakonec tak slaví zisk tří bodů. Hosté neoředvedli ve svém prvním zápase v soutěži špatný výkon, na bodový zisk to ale v závěru nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Kuchař – 2 min.).
     
    59:15
    Bláhovi se puk zamotal mezi bruslemi a pak jej odpálil jen k protihráči. Ten ale provázal nejlepší čas na střelu a nakonec ani nezakončil.
     
    57:35
    Hostům již dochází čas na zdramatizování závěru a nyní se navíc dopustili zakázaného uvolnění.
     
    56:10
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Domácí jsou zase o gól blíže k vítězství. ŠTĚPÁN KUČERA měl lepší rychlost než obránce, objel jej a najížděl sám na bránu. Nakonec si poradil i s brankářem a je to o dva góly pro MUNI. Asistence: Patrik Matov, Jan Grygera.
     
    55:21
    Zakázané uvolnění Masarykovy univerzity.
     
    55:05
    Hosté v plném počtu.
     
    54:09
    Brněnská pětice kombinovala déle než minutu v útočném pásmu a svoji akci zakončili i střelou. Skokan ale stále drží šance svého týmu na bodový zisk.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Šebesta – 2 min.).
     
    52:26
    Hostující kapitán Patrik Balcar si sjel do dobré pozice na levé kruh, odkud také zakončil. Král byl ale připraven a puk udržel ve své výstrojí.
     
    51:30
    Brněnský celek nepolevuje v ofenzivě a brankář North Wings musí být neustále ve střehu. Nyní se přerušuje hra po jeho zákroku.
     
    50:43
    Pro Ústí nad Labem je to momentálně pochopitelně těžké. Nyní také jeho hráči vyhazují pouze na zakázané uvolnění.
     
    49:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A obrat Brňanů je na světě! Domácí hokejisté se znovu vydali do útočného pásma a tentokrát slaví vedoucí branku. MATĚJ FLOREK se ukázal jako správný kapitán a po pasu Kadlice poslal svůj tým do vedení. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    49:17
    Král nyní nevěděl, jestli má puk pod kontrolou. Nakonec to ale vypadalo, že kotouč trefil jednoho z blokujících hráčů.
     
    48:49
    Hosté tak ztratili svůj dvoubrankový náskok a čeká je ještě těžké boj o body. Jedenáct minut před koncem je skóre vyrovnané a psychickou výhodu na své straně mělo být Brno.
     
    47:02
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Domácí hokejisté využívají přesilovou hru již po několika sekundách a je tak vyrovnáno! Martin Biolek přihrál ADAMU STRAKOŠOVI a ten smazal náskok soupeře. Začínáme znovu od nuly. Asistence: Martin Biolek, David Polesný.
     
    46:53
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Šebesta – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 1. Matov (Grygera), 22. Račický (Gonos), 38. Jakubec (Polesný, Kadlic), 48. Strakoš (Biolek, Polesný), 50. Florek (Kadlic), 57. Kučera (Matov, Grygera) – 10. Sajdl (Kuchař), 15. Kuchař (Amirov, Sajdl), 21. Balcar (Kuchař, Sajdl), 26. Amirov (Kuchař)


    HC MUNI: Král (Tichon) – Kučera, Bláha, Grman, Věžník, Gonos, Grygera, Polesný – Matov, Říčka, Biolek, Svatuška, Vaverka, Pavel, Jakubec, Kadlic, Tomaník, Strakoš, Florek, Račický
    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan – Šebesta, Jarý P., Balcar, France, Petržílka – Pšenička, Jarý T., Dytrych, Tůma, Kuchař, Amirov, Jindra, Sajdl, Brandner

    Rozhodčí: Maršálek – Smetková, Viskot
    bahis siteleri