Granada – Sevilla 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Atlético 0:2 (kon.) | Real Madrid – Cádiz 0:1 (kon.)
Getafe – Barcelona 1:0 (kon.)
konec
Real Madrid
0:1 (0:1)
Cádiz CF
Sobota 17.10.2020, 18:30 • Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:9. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:5. (20:29:49)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí! Cádiz se vrátil do nejvyšší španělské soutěže po patnácti letech a nyní slaví velké vítězství! Z trávníku Realu Madrid si odváží výhru 1:0!

    Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu s velkým zápalem. Hned v samém úvodu musel Negredovu střelu kolem Courtoise vykopával ve skluzu Sergio Ramos. Po čtvrthodině hry ale přišla nedůslednost v domácí obraně, Negredova přihrávka propadla až do pohybu Anthonyho Lozana, který sám proti Courtoisovi uspěl. Dlouho se poté ani jeden z týmů nemohl prosadit do zakončení, až pět minut před pauzou měl na hlavě vyrovnání Varane, ale zcela sám poslal míč vedle levé tyče.

    Po neuspokojivé první půli poslal trenér Realu Zinedine Zidane na trávník hned čtyři nové hráče. Ani s Casemirem, Valverdem, Asensiem nebo Militaem se ale obraz hry nezměnil. Obhájce titulu měl sice balon pod kontrolou, ale do zatažené obrany se dostával jen obtížně. V závěru přišel útok posílat ještě Luka Jović, který také po dvou minutách dostal míč do sítě, ale jen s předcházejícím ofsajdem. Karim Benzema poté pálil ze střední vzdálenosti do břevna a více šancí si již Real nevytvořil a poprvé v sezoně prohrává. Naopak pro Cádiz je do po návratu mezi španělskou elitu velké vítězství.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Éder Militao trefil loktem do hlavy Giméneze a ještě v samém závěru utkání inkasuje od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    90+2
    Marcelo sice v osobním souboji povalil Giméneze, ale hlavní rozhodčí byl blízko celé situaci a nechal hru pokračovat bez přerušení.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Zmatky v hostující obraně jsou zbytečné. Přihrávka na Joviće šla do ofsajdu a tak si hosté mohou opět oddechnout.
     
    89
    Ani rohový kop nyní nevybojoval na pravé straně Nacho. Balon mu od kopačky odskočil až za koncovou čáru a Cádiz tak může ušetřit další sekundy.
     
    88
    Real Madrid spěchá. Valverde zkoušel najít Benzemu, který byl ale v obležené hned několika soupeřů. Následný centr Nacha skončil v náručí hostujícího gólmana.
     
    87
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází Augusto Fernández.
     
    86
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Jairo Izquierdo.
     
    85
    Už jen něco málo přes pět minut zbývá domácímu týmu k vyrovnání. Real sice tlačí soupeře více a více, ale nováček soutěže stále drží vedení o jednu branku.
     
    84
    Nápor Realu se přece jen v závěru zápasu zvyšuje. Ze střední vzdálenosti napálil míč vší silou Karim Benzema, Ledesma na balon nedosáhl, ale hostujícímu týmu pomohlo břevno.
     
    83
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Álvaro Giménez.
     
    82
    Střídající Luka Jović je na trávníku jen několik minut a hned dopravil míč do sítě. Předcházel tomu ale ofsajd po centru Marcela a gól tak nemůže být uznán.
     
    81
    Po autovém vhazování Espina se hosté dožadovali dokonce rohu, ale nakonec bude od své branky vykopávat Thibaut Courtois.
     
    80
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Luka Jović.
     
    79
    Hned dva důležité zákroky v obraně si nyní připsal Nacho. Nejprve zastavil unikajícího Fernándeze a poté vypíchl balon i napadajícímu Negredovi.
     
    78
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází José Mari, přichází Jon Ander Garrido.

    Vít Schück

    Branky: 17. Lozano (Negredo)

    Karty:   36. Ramos (REA), 90+3. Militao (REA)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:9. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:5.
    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández, Ramos (C) (46. Militao), Varane, Marcelo – Modrić (46. Casemiro), Kroos (80. Jović), Isco (46. Valverde) – L. Vázquez (46. Asensio), Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Caňizares – Militao, Asensio, Casemiro, Valverde, Jović, F. Mendy, Rodrygo.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Cala, Fali, Espino – Álex Fernández (87. Augusto Fernández), Mari (C) (78. Garrido), Jönsson (86. Izquierdo), Salvi – Negredo (83. Á. Giménez), Lozano (46. Malbašić).
    Náhradníci: Gil – Augusto Fernández, Malbašić, Pombo, Á. Giménez, Alejo, Bodiger, Garrido, Perea, Izquierdo, Nano, Alcalá.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    thejrc.org