Cagliari – Sampdoria 2:0 (kon.) | Benevento – Spezia 0:3 (kon.) | Parma – Fiorentina 0:0 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
0:0 (0:0)
ACF Fiorentina
Sobota 07.11.2020, 20:45 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou 0:0. Druhý poločas jednoznačně navázal na ten první, i tentokráte jsme nesledovali zrovna pohlednou podívanou, ba naopak byla k viděná pasáž, jenž se většinu času odehrávala ve středu hrací plochy. Fiorentina měla v úvodu více ze hry, nicméně poté se soupeři povedlo hru vyrovnat, nicméně žádnou branku jsme prostě neviděli. Dělba bodů je zřejmě zasloužená, i když o něco lépe hrála hostující Fiorentina. (22:38:28)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:17.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Rohový kop pro Fiorentinu...
     
    90+2
    Bonaventura se chopil rozehrávky jedné z posledních standardních situací. Jeho nabídku ovšem dokázal odhlavičkovat Alves, hostující hráči jsou stále na míči.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se žádné branky ani nedočkáme. Určitě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídající Bonaventura se pokoušel vydat přes postranní lajnu, kde se nacházel bránící Pezzella. Ten mu zastavil cestu vpřed a útočit tak může domácí celek.
     
    87
    Na útočnou polovinu se pokoušel zavítat domácí Kurtić, který byl zastaven za cenu nedovoleného zákroku. Parma tak rozehrála volný kop po zemi nakrátko.
     
    86
    Hned dva zablokované střelecké pokusy v pokutovém území domácí Parmy. Posléze jsme sledovali centr Ribéryho, který se snesl do rukavic brankáře.
     
    83
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Gaetano Castrovilli, přichází Giacomo Bonaventura.
    83. Sepe dokázal zneškodnit ránu od Castrovilliho.
     
    83
    K sympatickému pokusu se před malým momentem dostal hostující Castrovilli, který ovšem mířil pouze do rukavic připraveného brankáře Sepeho.
     
    82
    O provedení autu se v tomto případě postaral hostující Cáceres, který nakonec zvolil nahrávku na Amrabata, jenž si nedokázal udržet míč před soupeřem.
     
    81
    Do konce zápasu nám zbývá posledních deset minut, na první branku stále čekáme. Zároveň čekáme i na nějakou výraznější šanci, sledujeme nezáživnou podívanou.
     
    80
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Gervinho, přichází Juan Francisco Brunetta.
     
    79
    Od vlastního pokutového území vyvážel hrací předmět hostující Igor, který se pokoušel nastartovat střídajícího Cutroneho, jenž nevybojoval ani další aut.
     
    78
    Z velké vzdálenosti to zkoušel dnes výrazně hrající Kucka, který ovšem trefil pouze před sebou stojícího protihráče. Fiorentina se dostal k volnému balónu.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   68. Gi. Pezzella (PRM) – 42. Ribéry (FIO), 73. Milenković (FIO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:17.
    Parma Calcio 1913: Sepe – Gagliolo, Alves (C), Osorio – Grassi, Kucka, Hernani (55. Sohm), Kurtić, Gi. Pezzella – Inglese (55. Karamoh), Gervinho (80. Brunetta).
    Náhradníci: Colombi, F. Rinaldi – Brugman, Balogh, Iacoponi, Cyprien, Valenti, Sohm, Scozzarella, Laurini, Karamoh, Brunetta.

    ACF Fiorentina: Drągowski – Igor, Milenković, M. Cáceres – Venuti (72. Lirola), Pulgar, S. Amrabat, Castrovilli (83. Bonaventura), Biraghi – Kouamé (69. Cutrone), Ribéry (C).
    Náhradníci: Brancolini, Terracciano – Bonaventura, A. Barreca, Cutrone, Duncan, Lirola, Ponsi, Saponara, Vlahović.

    Rozhodčí: La Penna – Paganessi, Lombardo
    thejrc.org