Bayern – W. Brémy 1:1 (kon.) | Bielefeld – Leverkusen 1:2 (kon.) | Hoffenheim – Stuttgart 3:3 (kon.)
Mönchengladbach – Augsburg 1:1 (kon.) | Schalke – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Frankfurt – RB Lipsko 1:1 (kon.)
Hertha – Dortmund 2:5 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:1 (1:0)
FC Augsburg
Sobota 21.11.2020, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:24:54)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:12.
     
    Je konec! Hosté nakonec vybojovali velmi šťastný bod za remízu 1:1. Borussie se dostala do vedení hned z první šance, kterou proměnil Neuhaus. Hosté se během první půle do šancí prakticky nedostali. Naopak na straně domácích mohl přidat další branku Stindl, který z přímého kopu těsně minul! Po změně stran mohl druhou domácí branku přidat Embolo, jenže jeho pokus zastavila tyč. Hosté šli navíc do deseti. Po druhé žluté kartě byl vyloučen Raphael Framberger. V závěru však parádní střelou vyrovnal Daniel Caligiuri. V nastavení si Borussia mohla vzít ztracené vedení zpět, ale Wolf minul branku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V nastavení ještě vidí žlutou kartu střídající Thuram.
     
    90+2
    Domácí celek si mohl vzít ztracené vedení zpátky! Wolf si ve vápně naběhl na Lazarův prudký centr z pravé strany, ale placírkou těsně minul branku!
     
    90+1
    Lazaro si křikl o přihrávku do pokutového území, jenže míč nemířil jeho směrem. Hostující brankář si bez problémů došel pro balón.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Hostující Augsburg se dočkal vyrovnání i v oslabení! Domácí zadáci nedokázali odkopnout míč z pokutového území. Do balónu se z voleje opřel DANIEL CALIGIURI a tvrdou střelou rozvlnil síť!
     
    88
    Michael Gregoritsch fauloval na polovině soupeře a nabídl domácím další rozehrávku. Borussia zatím drží své vedení s naprostým přehledem.
     
    87
    Michael Gregoritsch poslal přihrávku mezi domácí stopery, jenže ti se rychle otočili a odvrátili nebezpečí. Hosté už nemají moc sil.
     
    86
    Hannes Wolf poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, nicméně jeho pobídka byla hodně pomalá a skončila u prvního hráče v zeleném dresu.
     
    85
    Stefan Lainer znovu kouzlil na pravé straně hrací plochy, poslal centr do vápna, kde se po zmatcích v obrana soupeře dostal do zakončení Embolo, jenže z úhlu trefil jen boční síť!
     
    84
    Neuhaus potáhl míč do blízkosti velkého vápna, kde našel Lazara, jenže jeho vysoký oblouček neoslovil nikoho ze spoluhráčů ve velkém vápně.
     
    83
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Ruben Vargas, přichází Marco Richter.
     
    82
    Christoph Kramer dostal přihrávku na střed hrací plochy a posunul míč na levou stranu. Zadáci Augsburgu se však rychle stačili srovnat a zažehnali nebezpečí.
     
    81
    Jeffrey Gouweleeuw nakopl míč na polovinu soupeře, jenže v hlavičkovém souboji skvěle zasáhl Christoph Kramer. Odražený míč získali hráči Borussie.
     
    80
    Thuram se ihned po svém příchodu na trávník zapojil do napadání rozehrávky hostujícího celku. Obránci Augsburgu tentokrát odehráli míč do bezpečí.
     
    79
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Marcus Thuram.
     
    78
    Yann Sommer si dal pozor na sprintujícího Vargase a před hostujícím hráče odkopl míč daleko od vlastního pokutového území. Hosté ale hrají hodně sympaticky.
     
    77
    Domácí obránci nyní uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Nikdo v zeleném dresu Augsburgu rozehrávku svého soupeře neatakuje.
     
    76
    Na opačnou stranu spěchal s míčem u nohy Embolo, jenže domácí hráč si v souboji s obráncem podle rozhodčího pomohl lokte a dopustil se faulu.
     
    75
    Hosté mohli vyrovnat i v oslabení! Rani Khedira si naběhl na průnikovou přihrávkou do vápna, ale Yann Sommer jeho přízemní střelu skvěle vyrazil!
     
    74
    Yann Sommer si po hodně dlouhé době sáhl na míč a rozehrál na spoluhráče z obrany. Domácí opět spěchají vpřed s dalším útokem.
     
    73
    Stefan Lainer zkusil překvapit hostujícího brankáře střelou z velké vzdálenosti. Jeho rána ještě zaplavala a nakonec skončila těsně nad břevnem.
     
    72
    Lazaro si naběhl na prostrčení do pokutového území, jenže zpětnou přihrávkou nedokázal oslovit Stindla. Obrana Augsburgu zasáhla na poslední chvíli.
     
    71
    Stefan Lainer se skvěle vrátil s rozběhnutým Vargasem, natlačil se před soupeře tělem a pomohl si malou domů. Borussia brání na jedničku.
     
    70
    Do konce utkání zbývá posledních dvacet minut a domácí Borussia to má rozehráno opravdu skvěle. Favorit dnešního souboje vede a hraje proti oslabenému soupeři.
     
    69
    Domácí celek zahrával přímý kop. Jeho exekuce se ujal Wolf, který poslal centr na značku pokutového kopu, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    68
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Patrick Herrmann, přichází Valentino Lazaro.
     
    67
    Framberger zstavil slibnou akci domácích a vidí druhou žlutou kartu. Hosté budou dohrávat v deseti!
     
    66
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Alfred Finnbogason, přichází André Hahn.
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Florian Niederlechner, přichází Michael Gregoritsch.
     
    66
    Jeffrey Gouweleeuw dojel ostrým skluzem Wolfa a vidí žlutou kartu.
     
    65
    Embolo získal odražený míč na levé straně velkého vápna, ale netroufl si na odcentrování. Švýcarský reprezentant raději zapojil do hry spoluhráče ze zadních řad.
     
    64
    Domácí Borussia následně zahrávala další přímý kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, nicméně obrana Augsburgu byla ve vzduchu znovu důraznější.
     
    63
    Raphael Framberger fauloval soupeře u pomezní čáry a vidí žlutou kartu.
     
    62
    Domácí následně zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale obrana Augsburgu byla pozorná a odehrála míč do bezpečí.
     
    61
    Embolo mohl navýšit vedení domácího celku! Aktivní útočník se zjevil před brankářem, ale jeho pokus zastavila branková konstrukce!
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí celek si stále drží těsné vedení. Nikdo v dresu hostujícího celku se navíc nedostává do zakončení.
     
    59
    Florian Niederlechner si řekl o přihrávku za obranu domácího celku, jenže nikdo v zeleném dresu jeho směrem neposlal přesnou pobídku. Domácí obrana hraje skvěle.
     
    58
    Vargas dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže jeho pobídku zablokoval obránce včasným skluzem.
     
    57
    Patrick Herrmann z pravého křídla vyslal přízemní centr do pokutového území, jenže na jeho pobídku si nenaběhl nikdo z hráčů v bílém dresu.
     
    56
    Christoph Kramer si došel pro přihrávku na polovinu hřiště, krásně se otočil a přenesl hru přes celou šíři hrací plochy. Domácí Borussia zůstává u míče.
     
    55
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Robert Gumny, přichází Raphael Framberger.
     
    54
    Christoph Kramer dostal přihrávku na polovinu hrací plochy a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka ale neoslovila nikoho v bílém dresu.
     
    53
    Yann Sommer se musel také zapojit do rozehrávky domácího mužstva. Jeho nákop přiletěl na levé křídlo, ale Robert Gumny se k míči nedostal.
     
    52
    Robert Gumny dostal přihrávku na pravou stranu a chtěl rozehrát na polovinu soupeře. Jeho nákop skončil u prvního hráče v bílém dresu.
     
    51
    Hostující brankář dlouho otálel s odkopem od své svatyně. Hlavní rozhodčí jej nakonec musel popohnat jasným gestem. Odražený míč získala obrana domácí Borussie.
     
    50
    Hannes Wolf dostal přihrávku na levou stranu pokutového území, odkud odcentroval na malé vápno, jenže jeho pobídka skončila v rukavicích brankáře.
     
    49
    Patrick Herrmann vlétl do souboje na polovině hřiště, ale jeden z hráčů Augsburgu byl v souboji o něco důraznější a dokázal míč odehrát do bezpečí.
     
    48
    Lars Stindl fauloval unikajícího soupeře na polovině hřiště a může být rád, že za svůj zákrok nedostal žlutou kartu. Augsburg bude rozehrávat.
     
    47
    Hannes Wolf napodobil hostujícího fotbalistu a ani on si nedal pozor na ofsajdovou past. Úvod druhého poločasu patří defenzivám.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Augsburg se ihned vydal do útoku, ale Florian Niederlechner si nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější domácí fotbalisté! Borussie se dostala do vedení hned z první šance, kterou proměnil Neuhaus. Hosté se během první půle do šancí prakticky nedostali. Naopak na straně domácích mohl přidat další branku Stindl, který z příméh kopu těsně minul!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Rani Khedira napadal rozehrávku domácích a pomohl si dalším nedovoleným zákrokem. Hostující hráč by si měl dávat pozor, jednu žlutou kartu už totiž má.
     
    44
    Domácí celek zahrával přímý kop z dobré pozice. Jeho exekuce se chopil Stindl, ale jeho technický projektil prolétl kolem levé tyčky!
     
    43
    Zadáci domácího celku rozjeli další akci po levém křídle, jenže Embolo v dalším průniku zapomněl míč za sebou a už se pro něj nestihl vrátit před obráncem.
     
    42
    Florian Niederlechner si celou situaci ještě jednou zopakoval, ale ani jeho další centr neprolétl až do pokutového území. Augsburg bude vhazovat.
     
    41
    Florian Niederlechner zvládl sprinterský souboj na pravém křídle a dostal se k odcentrování. Jeho pobídka však skončila na noze obránce.
     
    40
    Christoph Kramer dostal prostor na polovině hřiště a prudkou kolmicí rozběhl Embola, který vlétl do pokutového území, jenže z ostrého úhlu už nezahrozil.
     
    39
    Rani Khedira trefil soupeře šlapákem v souboji v blízkosti pokutového území a vidí žlutou kartu.
     
    38
    Hostující brankář znovu vyrazil daleko z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Rafał Gikiewicz zatím napodobuje Neuera nebo Ondřeje Koláře.
     
    37
    Další obrovská šance domácích! Embolo si naběhl na malé vápno na centr z pravé strany, ale jeho hlavičku srazil do bezpečí Jeffrey Gouweleeuw.
     
    36
    Wendt už je zpátky na nohou a podle všeho bude schopen nadále pokračovat ve hře. Augsburg se mezitím usadil na polovině domácích, ale kombinuje daleko od šestnáctky.
     
    35
    Oscar Wendt zůstává ležet po souboji s Caligiurim na polovině hřiště. Hostující fotbalista domácímu hráči podle všeho přišlápl levý kotník.
     
    34
    Ohis Felix Uduokhai hodně zariskoval s rozehrávkou ve vlastním pokutovém území. Hostující obránce si troufl na kličku Neuhausovi. Nakonec byl úspěšný.
     
    33
    Neuhaus upadl po souboji na polovině Augsburgu, jenže podle rozhodčího se o nedovolený zákrok nejednalo. Augsburg tak může vyrazit do útoku.
     
    32
    Jeffrey Gouweleeuw dostal přihrávku na pravou stranu, jenže pobídka za obranu se mu vůbec nepovedla. Domácí mohli následně vyrazit do brejku, ale rychle přišli o míč.
     
    31
    Yann Sommer se znovu zapojil do rozehrávky domácího celku. Brankář domácího mužstva rozehrál na pravou stranu, jenže Christoph Kramer si nepotykal se zpracováním.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme zajímavé utkání. Domácí Borussia se rychle ujala vedení a od té doby kontroluje dění na trávníku.
     
    29
    Další ofenzivní snahu Augsburgu zastavuje nedovolený zákrok Niderlechnera. Sudí měl souboj přímo před očima a bez váhání hru přerušil.
     
    28
    Do rozehrávky Augsburgu se musel znovu zapojit také brankář, který míč nakopl na polovinu hřiště. V hlavičkovém souboji uspěl Ohis Felix Uduokhai a hosté mohou pokračovat v útoku.
     
    27
    Vargas zabojoval o odražený míč na levé straně hrací plochy, jenže už jej nedokázal udržet ve hře. Domácí celek bude znovu vhazovat na své polovině.
     
    26
    Patrick Herrmann se dral vpřed po pravém křídle, ale Florian Niederlechner k němu rychle přistoupil a srazil míč do zámezí. Vhazuje domácí celek.
     
    25
    Patrick Herrmann si došel pro přihrávku na polovinu hrací plochy, kde se krásně otočil, ale přenesení hry na Neuhause mu vůbec nevyšlo.
     
    24
    Neuhaus napadal rozehrávku hostujících obránců, ale podle rozhodčího si pomohl nedovoleným způsobem. Rozehrávat tak bude hostující Augsburg.
     
    23
    Až nyní se hráči Augsburgu po delší době usadili s míčem na polovině soupeře. Hráči v zeleném však nedostali prostor pro zakončení.
     
    22
    Patrick Herrmann si po krásné akci naběhl na přihrávku do pokutového území, kde nebyl atakován, ale ve vyložené šanci zakončil nad břevno!
     
    21
    Florian Niederlechner napadal rozehrávku domácího celku na pravé straně hrací plochy, jenže podle rozhodčího si pomohl faulem.
     
    20
    Domácí obránci nyní kombinují na vlastní polovině a číhají na skulinku v obraně soupeře. Nikdo z hráčů hostujícího celku domácí zadáky neatakuje.
     
    19
    Borussia zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kde číhal Lars Stindl, jenže domácí fotbalista se k hlavičce nedostal.
     
    18
    Neuhaus dostal přihrávku mezi obránce, jenže si nepotykal se zpracováním a musel hru roztáhnout na pravé křídlo. Domácí však zůstávají na míči.
     
    17
    Domácí brankář si dal pozor na centr z levé strany a schoval míč do rukavic. Následnou rozehrávkou však akci domácích moc nezrychlil.
     
    16
    Alfred Finnbogason si udělal prostor na pravé straně a dostal se k odcentrování. Jeho pobídka však neoslovila nikoho v zeleném dresu.
     
    15
    Hostující zadáci opět kombinují na vlastní polovině. Nikdo z hráčů domácí Borussie rozehrávku Augsburgu zatím neatakuje.
     
    14
    Christoph Kramer dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy a rozehrál nákopem na polovinu soupeře. Na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl.
     
    13
    Ruben Vargas poslal prudkou přihrávku na hranici velkého vápna, kde byl Daniel Caligiuri, jenže druhý jmenovaný kvůli zákroku obránce nezakončil.
     
    12
    Hostující brankář se znovu zapojil do rozehrávky Augsburgu. Tentokrát rozehrál na levou stranu, jenže akce skončila přihrávkou do zámezí.
     
    11
    Zadáci Augsburgu hrají s míčem na kopačkách a nikam se neženou. Obrana hostujícího celku zatím předvádí hodně rychlé kombinace.
     
    10
    Augsburg se dostal do pokutového území, jenže Alfred Finnbogason místo zakončení ještě přihrával pod sebe a nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    9
    Domácí ofenziva vlétla do dnešního souboje opravdu aktivně. Další akce po pravé straně skončila centrem do rukavic připraveného brankáře.
     
    8
    Domácí celek znovu kombinuje s míčem na kopačkách a tlačí se do útoku. Rozehrávka přes levou stranu byla hodně kostrbatá a Augsburg získal vhazování.
     
    6
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Domácí celek se z první obrovské šance dnešního souboje dostává do vedení! Hostující brankář sice dokázal zlikvidovat dvě nebezpečné střely, ale FLORIAN NEUHAUS z dorážky otevřel skóre!
     
    5
    Jeffrey Gouweleeuw diriguje rozehrávku Augsburgu na polovině soupeře. Hostující celek zatím hraje hodně aktivně a většinu času drží míč na kopačkách.
     
    4
    Také domácí brankář nyní musel ven z pokutového území. Yann Sommer před dobíhajícím útočníkem raději zakopl míč daleko do zámezí.
     
    3
    Rafał Gikiewicz se musel zapojit do rozehrávky Augsburgu. Jeho nákop přiletěl na levé křídlo, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu hostů.
     
    2
    Také domácí Borussia se poprvé v utkání vydala do útoku, jenže ani akce domácích neskončila nebezpečnou přihrávkou. Obránci Augsburgu stáli hodně vysoko.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu a ihned se vydali do útoku. Akce Augsburgu skončila přihrávkou do zámezí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt – Kramer, Neuhaus – Herrmann, Stindl (C), H. Wolf – Embolo.
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Jantschke, Lazaro, Lang, Reitz, Traoré, Thuram, Zakaria.

    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw (C), Uduokhai, Iago – D. Caligiuri, Strobl, R. Khedira, Vargas – Finnbogason, Niederlechner.
    Náhradníci: Koubek – Framberger, Gregoritsch, Hahn, Oxford, Richter, Suchý, Petkov..
     
    Borussia Mönchengladbach

    Borussia Mönchengladbach letos bojuje hned na dvou frontách. V Lize mistrů se německému týmu daří velmi dobře. Borussia zatím remizovala s Interem Milán, Real Madrid a porazila Šachtar. V Bundeslize má po sedmi duelech jedenáct bodů a patří jí sedmá pozice. Před reprezentační přestávkou přišla Borussia o sérii utkání bez porážky, kdy v přestřelce padla výsledkem 3:4 na hřišti Bayeru Leverkusen.
     
    FC Augsburg

    Hostující Augsburg letos prožívá docela slušný vstup do nejvyšší německé soutěže. Augsburg se totiž pravidelně pohybuje spíše ve spodních patrech bundesligové tabulky. Letos má po sedmi duelech na svém kontě deset bodů a drží desátou pozici. Ve vyrovnané tabulce jej navíc dělí jen dva body od páté příčky zaručující pohárovou Evropu. V posledním duelu před reprezentační přestávkou doma schytal výprask 0:3 s Herthou Berlín.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Bundesligy mezi Borussií Mönchengladbach a Augsburgem. Výkop je stanoven na 15:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Neuhaus – 89. D. Caligiuri

    Karty:   90+3. Thuram (MNC) – 39. R. Khedira (AUG), 63. Framberger (AUG), 66. Gouweleeuw (AUG)   67. Framberger (AUG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:12.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt – Kramer, Neuhaus – Herrmann (68. Lazaro), Stindl (C) (79. Thuram), H. Wolf – Embolo.
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Jantschke, Lazaro, Lang, Reitz, Traoré, Thuram, Zakaria.

    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny (55. Framberger), Gouweleeuw (C), Uduokhai, Iago – D. Caligiuri, Strobl, R. Khedira, Vargas (83. Richter) – Finnbogason (66. Hahn), Niederlechner (66. Gregoritsch).
    Náhradníci: Koubek – Framberger, Gregoritsch, Hahn, Oxford, Richter, Suchý, Petkov.
    ocianews.com