Eibar – Getafe 0:0 (kon.) | Cádiz – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Granada – Valladolid 1:3 (kon.)
Alavés – Valencia 2:2 (kon.)
konec
Granada CF
1:3 (0:1)
Real Valladolid
Neděle 22.11.2020, 18:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:35:52)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:3.
    Střely mimo: 8:5.
    Rohy: 5:3.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 16:14.
     
    Valladolid dokázal využit svůj těsný náskok z prvního poločasu a dovedl zápas do vítězného konce. Na úvod druhého poločasu navýšil náskok hostů Maranhão a i když pak měli v některých pasážích zápasu domácí velký tlak, tak si kromě gólu Duarteho nevytvořili žádnou nebezpečnější gólovou příležitost. Hosté i v těžké situaci dění na trávníku víceméně kontrolovali a svou výhru definitivně potvrdili v poslední minutě gólem Joty. Valladolid tak vyhrál podruhé za sebou a posunul se na průběžné 17. místo. Granada je v tabulce šestá.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Charrisovi se ale rozehrávka rohu vůbec nepovedla a vysokým centrem nakopl míč až do zámezí na opačné straně. To je definitivní konec nadějí domácích na změnu skóre.
     
    90+4
    Soro zavezl míč k šestnáctce Valladolidu a posunul ho k Charrisovi, jehož střela byla sražená na roh.
     
    90+3
    Žlutou kartu za hrubost dostává Luis Javier Suárez Charris (Granada CF).
     
    90+1
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    90
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství! JOTA obral Millu o míč před šestnáctkou Granady a rozběhl se do ní. Střelou kolem pravé nohy vybíhajícího brankáře Silvy pak jako zkušený hráč, i když je to jeho první branka v španělské LaLize, poslal míč do sítě. Bez asistence.
     
    89
    Hostům se roh nepovedl, naopak po rychlém protiútoku získali rohový kop i domácí. Na centr z něj se tlačil na zadní tyči Machís, jeho tečovaná hlavička ale skončila v rukou brankáře Masipa.
     
    88
    Žlutou kartu za zdržování hry při rozehrávce rohového kopu dostává Jota (Real Valladolid).
     
    88
    Díky zblokovanému centru pak Valladolid získal ještě i rohový kop. Hosté jeho rozehrávku pořádně natahují a snaží se zdržovat hru.
     
    87
    Valladolid navíc dokázal i zaútočit a postupným útokem získává ještě i cenné sekundy. Domácím se nedaří kombinující hosty o míč připravit.
     
    86
    Tlak Granady ale zatím nepřináší prakticky nic. Domácí sice mají míč pod kontrolou, hosté ale úspěšně odvracejí z nebezpečného prostoru všechny nákopy domácích.
     
    85
    Hosté si přihrávali míč na vlastní polovině hřiště, domácí to ale asi nebavilo, a tak vyrazili do presinku. Dobrým pohybem pak donutili obránce Valladolidu k chybě v rozehrávce.
     
    84
    Na dlouhé autové vhazování si naběhl do šestnáctky Valladolidu Duarte, v hlavičkovém souboji ale fauloval střídajícího Javiera Sáncheze. Hosté s rozehrávkou nijak nespěchají.
     
    83
    Janko se snažil o průnik na pravém křídle, Neva ho ale do pokutového území nepustil a pak zblokoval i jeho centr. Na opačné straně se pak do rychlého protiútoku tlačil Charris, čistým skluzem mu ale míč odkopl Bruno González.
     
    82
    Soro po souboji o míč zůstal ležet na trávníku, hosté tomu ale nevěnují pozornost a pokračují ve svém útoku. Valladolid kombinuje na polovině soupeře.

    Michal Sadlek

    Branky: 63. D. Duarte (Foulquier) – 45+2. Plano (Guardiola), 53. Maranhão, 90. Jota

    Karty:   37. Gonalons (GRN), 39. Neva (GRN), 71. Montoro (GRN), 90+3. Charris (GRN) – 45. Fede (RVL), 69. Janko (RVL), 88. Jota (RVL)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:14.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez (C), D. Duarte, Neva – Milla, Montoro (80. Soro) – Machís, Gonalons (55. Y. Herrera), Vico (55. Charris) – J. Molina (54. Soldado).
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – N. Pérez, Charris, Eteki, Soldado, J. Vallejo, Y. Herrera, Soro, P. Sánchez.

    Real Valladolid: Masip (C) – Hervías (76. J. Sánchez), Fernández, Bruno González, Nacho Martínez – Orellana (68. Janko), Alcaraz, Fede (77. T. Villa), Plano (77. Jota) – Maranhão, Guardiola.
    Náhradníci: Roberto – L. Pérez, J. Sánchez, K. Pérez, Weissman, Mesa, Janko, T. Villa, Míchel, Rubio, Vilarrasa, Jota.

    Rozhodčí: Jiménez – Villanueva, Martínez
    ocianews.com