Nitra – Nové Zámky 5:3 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 4:1 (kon.) | Zvolen – Michalovce 4:1 (kon.)
Košice – Poprad 5:6 (po pr.) | Detva – Miskolc 6:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 04.12.2020, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Zvolen dal gól!
    Juraj Mikúš v strednom pásme vypichol puk Regendovi, o mantinel ho nahodil do útočnej tretiny, kde si ho prevzal voľný RADOVAN BONDRA a strieľa dnes svoj druhý gól – 4:1.
    Asistoval Juraj Mikúš
     
    58:30
    Tomek odvolaný z brány, hostia šiesti.
     
    50:41
    Hosťujúce mužstvo HC Dukla Ingema Michalovce v obrovskej šanci. Southorn sám medzi kruhmi, zakončoval bekhendom. Fantastický zákrok domáceho gólmana Robina Rahma lapačkou.
     
    49:20
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva presilovú hru. T.J.Melancon nahodil puk vzduchom pred bránu a RADOVAN BONDRA vo vzduchu puk dokázal tečovať do siete – 3:1.
    Asistencie T.J.Melancon, Allan McPherson.
     
    48:36
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Bartánus – 2 min., sekanie).
     
    48:15
    Zvolen dal gól!
    Branislav Kubka vzal puk na ľavom mantineli a puk nahodil na Tomeka. Ten vyrážačkou puk vyrazil iba do nohavíc spoluhráča, puk spadol na ľade pred voľného VÁCLAVA STUPKU a ten dáva gól do prázdnej brány – 2:1
    Asistencia Branislav Kubka a Peter Zuzin.
     
    44:47
    Po skoro polhodine pekná kombinačná akcia. Domáci to zahrali teraz skoro na jeden dotyk. Na konci kombinácie bol medzi kruhmi Helewka. Jeho pokus Tomek vyráža.
     
    39:59
    V poslednej sekunde veľká šanca HKM Zvolen. Mikúš pred modrej tesne prestrčil puk na Kelemena. Ten z medzikružia strieľal medzi betóny. Tomek si skontroloval pohľadom za chrbtom a puk má pod betónmi, istý si ale nebol.
     
    31:05
    Šanca hostí po Lalancettovej strele Rahm puk vyrazil iba pred seba na Takáča. Jeho dorážka bola nepresná. Následne ostáva ležať domáci Hraško a hra sa prerušila.
     
    30:27
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (J. Mikúš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    27:58
    Krásna Zuzinova prihrávka Kelemenovi na teč, vedľa brány stojaci Kelemen však puk tečuje mimo brány.
     
    26:09
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mihalik – 2 min., hákovanie).
     
    26:09
    Neprehľadná situácia v Tomekovom bránkovisku. Meliškova strela, Marcinekova dorážka, následne závar ktorý končí faulom hostí.
     
    19:04
    Zvolen dal gól!
    Potvrdené videorozhodcom ALLAN McPHERSON vyrovnáva na 1:1 a avizované trestné strieľanie sa tak ruší. McPherson sa natlačil z ľavej strany cez Louisa, ten ho musel podraziť, kanaďan však predsalen dokázal v páde nejako záhadne zakončiť a prekonal Tomeka – 1:1.
    Asistovali Peter Zuzin a T.J.Melancon.
     
    19:04
    Allan McPherson sa natlačil z ľavej strany cez Louisa, ten ho podrazil. Rozhodca ukazuje síce trestné strieľanie, ale z opakovaného záznamu bolo vidieť jasný domáci gól. Potvrdiť to ale musí videorozhodca.
     
    14:26
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Hraško – 2 min., hákovanie).
     
    13:55
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hickmott vletel do pásma po ľavom krídle, natlačil sa a pred bránou našiel CHRISTOPHA LALANCETTE. Ten strelou bez prípravy otvára dnešné skóre – 0:1. Pekná rýchla kombinačná akcia hostí.
    Asistencie Jordan Hickmott a Antti Erkinjuntti.
     
    11:33
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Erkinjuntti – 2 min., sekanie).
     
    09:47
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Helewka – 2 min., podrazenie).
     
    08:08
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Ťavoda – 2 min., držanie).
     
    07:36
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Bondra dostal puk pred bránu, položil si Tomeka, ale nedokázal prehodiť jeho betón. Fantastický hosťujúci gólman Tomáš Tomek.
     
    04:40
    Rozhodca rozpažil, gól to nebol, pokračujeme za stavu 0:0.
     
    04:40
    Hosťom sa však zdalo, že puk predsalen prešiel za bránkovú čiaru a tak sa celá akcia musí posúdiť videorozhodcom.
     
    04:40
    Veľká chyba domácej obrany, ktorá teraz puk doslova namazala súperovi. Zuzin poslal bekhendom puk Chalupovi a ten okamžite strieľal. Rahm puk vyrazil a Törökovu dorážku už Rahm kryje.
     
    04:17
    Mikko Nuutinen ohrozil Tomeka strelou z prvej, ktorej predchádzala výborná krížna prihrávka Melancona. Tomek pozorný puk chytá.
     
    01:11
    Hosťujúce mužstvo HC Dukla Ingema Michalovce v obrovskej šanci. Ventelä si položil Rahma, vystrelil a nasledoval fantastický zákrok domáceho obrancu Betkera.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 20. McPherson (Zuzin, Melancon), 49. Stupka (Kubka, Zuzin), 50. R. Bondra (Melancon, McPherson), 60. R. Bondra (J. Mikúš) – 14. Lalancette (Hickmott, Erkinjuntti)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško, Gubančok – R. Bondra, J. Mikúš, Kelemen – McPherson, Helewka, Nuutinen – Stupka, Zuzin, Tibenský – Ďuriš, Chlepčok, Marcinek (tréner – P. Oremus)
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Tomek (Škorvánek) – Southorn, McCormack, Ventelä, Mihalik, Ťavoda, Louis, Bdžoch, Mašlonka – Hickmott, Lalancete, Erkinjuntti – Šoltés, Galamboš, Bartánus – Takáč, Mlynarovič, Regenda – Chalupa, Češík, Török (tréner – T. Valtonen)

    Rozhodčí: Baluška, Korba – Stanzel, Šoltés (video – Jonák)
    thejrc.org