Real Sociedad – Eibar 1:1 (kon.) | Real Betis – Villarreal 1:1 (kon.) | Elche – Granada 0:1 (kon.)
Barcelona – Levante 1:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:0 (0:0)
Levante UD
Neděle 13.12.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:00:18)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 4:15.
     
    Barcelona se na tři body proti v sestupové zóně se potácejícímu Levante pořádně natrápila. O vítězství Blaugranas rozhodl jediný gól, který v 76. minutě vsítil Lionel Messi po přihrávce de Jonga a přesné křižné střele, které pomohla do brány ještě levá tyč. Svěřenci kouče Koemana byli jasně lepším týmem, avšak vyložených příležitostí si mnoho nevytvořili. Levante podle očekávání hrálo především na rychlé brejky, z nichž nejednou dokázalo zahrozit, De Frutose v největší šanci vychytal ter Stegen. Katalánci i navzdory vítězství zůstali v tabulce osmí, Levante je i nadále osmnácté.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Levante mělo v posledních vteřinách utkání ještě dva rohové kopy, avšak nulu v kolonce vstřelených gólů nevymazalo. Odražený míč z voleje ještě napálil na bránu Morales, ter Stegen byl pozorný.
     
    90+3
    Sudí ještě řeší celou situaci s videorozhodčím. Ani v tomto případě ovšem není co pískat, Umtiti měl ruku u těla. Mezitím do šestnáctky soupeře přispěchal i gólman Fernández.
     
    90+2
    Poslední naději má Levante v podobě rohového kopu. Ten vybojoval José Luis Morales, střídající Umtiti střelecký pokus obětavě zblokoval pravým ramenem.
     
    90+1
    Definitivní razítko na vítězství Barcelony mohl dát Trincão. Špatně si ovšem poradil s těžkým zpracováním, naslepo pak přihrával daleko od Messiho.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Samuel Umtiti.
     
    88
    Son po příchodu na trávník disponuje velkou aktivitou. Nabral větší rychlost než Lenglet, ke smůle hostů však centr na jeho osobu sebral ter Stegen.
     
    87
    Žlutou kartu zapisuje do statistik Martin Braithwaite. Dánský útočník podpořil defenzivu, čímž spoluhráčům uškodil, protože kousek za polovinou hřiště zajel do Veza a daroval tak konkurentovi standardku.
     
    87
    Levante se čas krátí velmi rychlým tempem. Hosté bojují a chtějí vyrovnat, jenže projít přes dobře organizovanou defenzivu Blaugranas není vůbec jednoduché.
     
    86
    Lionel Messi ještě nesobecky místo střely přihrával Pedrimu, který v plném běhu vyprodukoval střílený přízemní centr středem. Carlos Clerc ve skluzu odkopl míč mimo hrací plochu.
     
    85
    Čerstvý Son zkusil překvapit německého strážce svatyně technickým obstřelem z velkého úhlu. Jenže zakončení zpomalil de Jong, čímž gólmanovi výrazně usnadnil práci.
     
    84
    Svěřenci kouče Koemana přestali spěchat. Ronald Araújo mohl hrát dopředu, avšak otočil se a zahrál malou domů na ter Stegena.
     
    83
    Defenzivní povinnosti si splnil na jedničku Lenglet. Na zádech šikovně udržel Radoju, jenž ve finále z frustrace soka fauloval.
     
    82
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Gonzalo Melero, přichází Sergio León.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Son.
     
    81
    Katalánci vedou, přesto se do útoku vytahuje i stoper Clément Lenglet. Na středu hřiště si nejprve narazil s Griezmannem, načež nepřesně hledal vysunutějšího Pedriho.

    Milan Huppert

    Branky: 76. Messi (F. de Jong)

    Karty:   49. F. de Jong (BAR), 87. Braithwaite (BAR) – 42. N. Vukčević (LVN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 4:15.
    FC Barcelona: ter Stegen – Dest, R. Araújo, Lenglet, Alba – S. Busquets (58. Pedri), F. de Jong – Messi (C), Griezmann (89. Umtiti), Coutinho (70. Trincão) – Braithwaite.
    Náhradníci: Peña, Neto – Aleñá, de la Fuente, Fernandes, Firpo, Mingueza, Pedri, Pjanić, Puig, Trincão, Umtiti.

    Levante UD: Aitor Fernández – Coke (C) (68. Miramón), Postigo, Vezo, C. Clerc – De Frutos (82. Son), N. Vukčević (68. Radoja), Malsa, Melero (82. S. León) – Goméz, Martí (68. Morales).
    Náhradníci: Cárdenas, Koke – Ó. Duarte, S. León, Miramón, Morales, Radoja, Rochina, Son, Toňo, Rober.

    Rozhodčí: De Burgos – Díaz, Núñez
    bahis siteleri