Cagliari – Inter 1:3 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:0 (kon.) | Bologna – AS Řím 1:5 (kon.)
Neapol – Sampdoria 2:1 (kon.) | Janov – Juventus 1:3 (kon.) | AC Milán – Parma 2:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:1 (0:1)
UC Sampdoria
Neděle 13.12.2020, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:59:47)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 7:13.
     
    Je konec! Domácí Neapol nakonec díky skvělé druhé půli otočila duel se Sampdorií a vítězí 2:1. Dlouho se hrál velmi opatrný fotbal s minimem šancí. Až po dvaceti minutách utekl obraně Jakub Jankto a jeho dělovka skončila pod břevnem. V závěru poločasu mohl srovnat Insigne, jehož projektil Audero vyrazil. Po změně stran dokázal rychle vyrovnat střídající Hirving Lozano. Právě Lozano mohl dokonce přidat další branku, ale Audero jej vychytal. Dvacet minut před koncem po jeho centru poslal Neapol do vedení Andrea Petagna. Sampdoria se už do dalších šancí nedostala a odjíždí bez bodu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Gastón Ramírez (UC Sampdoria).
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Insigne (SSC Neapol).
     
    90+2
    Na hřišti je to teď hodně emotivní. Hned čtyři hráči se na polovině hřiště pustili do menší potyčky, ale rozhodčí vše uklidnil.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Alex Meret si dal pozor na nákop za obranu domácího celku, vystartoval ven z branky a schoval míč do rukavic. Domácí brankář rychle rozehrál na levou stranu.
     
    89
    Neapol už znovu kombinuje na polovině soupeře, nicméně nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do blízkosti velkého vápna.
     
    87
    Centrovaný míč od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde bez problémů zakročil první obránce v bílomodrém dresu Neapole.
     
    86
    Sampdoria se dostala do blízkosti pokutového území, jenže nikdo v černém dresu si na prudký centr nenaskočil. Janovský celek získal roh.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Giovanni Di Lorenzo (SSC Neapol).
     
    85
    Petagna dostal prudkou přihrávku do pokutového území, ještě chtěl sklepnout míč na spoluhráče, ale daroval jej pouze obránci.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Omar Colley (UC Sampdoria).
     
    83
    Thorsby fauloval na pravé straně a může být rád, že nedostal druhou žlutou kartu v dnešním souboji. Hosté však potřebují hrát na polovině soupeře.
     
    82
    Petagna upadl v souboji s obráncem na pravé straně, ale podle rozhodčího se nejednalo o nedovolený zákrok. Domácí celek tak bude jen vhazovat.
     
    81
    Albin Ekdal se skvěle stáhl k Petagnovi a zakopl před ním míč do zámezí. Neapol tak bude vhazovat na polovině hrací plochy.
     
    80
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Mikkel Damsgaard.
     
    79
    Neapol zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč nyní přiletěl na značku pokutového kopu, kde před Koulibalym na poslední chvíli zasáhl obránce.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 54. Lozano (D. Mertens), 69. Petagna (Lozano) – 21. Jankto (Verre)

    Karty:   85. Di Lorenzo (NEA), 90+3. L. Insigne (NEA) – 39. Thorsby (SMD), 54. Ekdal (SMD), 84. Colley (SMD), 90+3. G. Ramírez (SMD)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 7:13.
    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam (60. Rui) – Ruiz (46. Petagna), Demme (60. Bakayoko) – Politano (46. Lozano), P. Zieliński (78. Lobotka), L. Insigne – D. Mertens.
    Náhradníci: Contini, Ospina – Bakayoko, Elmas, Lobotka, Lozano, Nikola Maksimović, Malcuit, Rui, Petagna.

    UC Sampdoria: Audero – A. Ferrari, Colley, Jošida, Augello – Candreva, Ekdal, Thorsby, Jankto (80. Damsgaard) – Verre (64. G. Ramírez) – Quagliarella.
    Náhradníci: Letica, N. Ravaglia – Askildsen, Damsgaard, Gabbiadini, La Gumina, Léris, G. Ramírez, Regini, Rocha, Tonelli, Adrien Silva.

    Rozhodčí: La Penna – Passeri, Berti
    bahis siteleri