Brest – Montpellier 2:2 (kon.) | Dijon – Monaco 0:1 (kon.) | Nantes – Angers 1:1 (kon.)
Saint-Étienne – Nîmes 2:2 (kon.) | Štrasburk – Bordeaux 0:2 (kon.) | Lorient – Rennes 0:3 (kon.)
Lille – PSG 0:0 (kon.)
konec
FC Nantes
1:1 (0:1)
Angers SCO
Neděle 20.12.2020, 15:00 • Stade Marcel Picot, Tomblaine • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Ani druhý poločas nám nepřinesl zrovna atraktivní podívanou, nicméně přesto jsme se dočkali velice zajímavého závěru. Angers mohlo své jednobrankové vedení pojistit, jenomže to se nestalo. V závěru zápasu se tak Nantes dostalo k slibnému náporu, který nejprve přinesla trefenou tyč, načež se domácím přeci jenom povedlo šťastně vyrovnat na konečných 1:1. (16:53:18)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:10.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Charles TRAORÉ - 1:1
     
    90+4
    Nantes právě vstřelili branku!
    Domácí celek v samotném závěru srovnal krok! Do pokutového území totiž přiletěl centr, po kterém musel zasahovat Bernardoni. Odražený míč se sice odrazil k jeho spoluhráči, jenomže ten při snaze o odkop trefil pouze dotírajícího CHARLESE TRAORÉHO, od kterého se míč odrazil až do branky.
     
    90+3
    Angers se poté dostalo do protiútoku, při kterém z úhlu zakončoval útočník Bahoken. Lafont musel míč vyrážet, k vidění tak bude další rohový kop.
    90+2. Ndilu trefil tyč.
     
    90+2
    Další taktický nedovolený zákrok, po kterém rychle rozehrával standardní situaci domácí Simon. Po krátké souhře ovšem pálil do tyče střídající Ndilu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácím se pořádně krátí čas. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Ludovic Blas, přichází Bridge Ndilu.
     
    87
    Jenomže Angers se na polovině soupeře moc dlouho nezdrželo. Také domácí měli možnost obstarat autové vhazování, Coco si nakonec vybral Chirivellu.
     
    86
    Bernardoni si dával s provedením odkopu od své branky poměrně dost načas. Nakonec vysokým pasem zkoušel najít Pereiru, který vybojoval další aut.
     
    84
    Hráči ve žlutém kompletu se probojovali na druhou stranu, kde si obránce Traoré chtěl najít prostor k centru. Ten sice našel, avšak trefil pouze nohu Bamby.
     
    83
    Po delší době se musel činit domácí brankář Lafont, který si poradil se sympatickým zakončením z kopačky Capelleho. Šance Nantes tak stále ještě žije.
     
    82
    Jeho vzdušná nabídka plachtila na přední tyč, kde ovšem číhal připravený Traoré, který neměl problém s odvrácením. Posléze si faulem pomohl El Melali.
     
    81
    Poté musel směrem dozadu zasahovat domácí Girotto, kterému se nakonec povedlo odehrát míč za cenu rohu. K rozehrávce se tak pomalu staví Mangani.
     
    80
    Posléze musel bleskově vystartovat ze své branky domácí brankář Lafont, kterému se před dotírajícím Bahokenem povedlo odehrát míč směrem do zámezí.
     
    79
    Poněkud hodně prostoru měl na levém křídle domácí Doumbia, který to zkoušel centrem ke vzdálenější brankové konstrukci, kde pálil vysoko nad Capelle.

    David Suchý

    Branky: 90+4. Ch. Traoré – 42. Thomas (Mangani)

    Karty:   27. Abíd (NAT), 45. Ch. Traoré (NAT), 62. Pallois (NAT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:10.
    FC Nantes: Lafont – Fábio (70. Corchia), Girotto, Pallois (C), Ch. Traoré – Louza (55. Coco), Abíd, A. Touré (55. Kolo Muani) – Blas (88. Ndilu), Emond (55. Chirivella), Simon.
    Náhradníci: Petrić – Kolo Muani, Ndilu, Corchia, Castelletto, Chirivella, D. Appiah, Coco, Basila.

    Angers SCO: Bernardoni – Bamba, I. Traoré (C), Thomas, Doumbia – L. Coulibaly, Mangani – Capelle, Bobichon (76. Pereira Lage), Cabot (76. El Melali) – Diony (66. Bahoken).
    Náhradníci: Butelle – Pereira Lage, Khaled, Cho, El Melali, Bahoken, Manceau, Pavlović, Taiby.

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Berchebru
    bahis siteleri